Evet arkadașlar Beşiktaş İzmir 'de farklı yenilerek neredeyse şampiyonluk yarışında havlu attı! Sizce kartal bu saatten sonra lige tutunabilir mi?

Evet arkadașlar Beşiktaş İzmir 'de farklı yenilerek neredeyse şampiyonluk yarışında havlu attı! Sizce kartal bu saatten sonra lige tutunabilir mi?

Beşiktaş için şunu düşünüyorum...
https://www.youtube.com/embed/l-9qjg6K1GcAvrupa′da mala bağlıyoz her seferinde... Fenerbahçe zaten hiçbir kulvarda umut vaat etmiyor bizden daha mal oldukları kesin ama Beşiktaş... O en malımız...
Açıkçası Beşiktaş’ı çok dağınık buldum, savunmada ciddi hatalar yaptılar. Göztepe ise hem çok istekliydi hem de oyuna daha disiplinli yaklaştı. Skorun 3-0 olması tesadüf değil, hak ederek aldılar maçı. Beşiktaş adına şampiyonluk yolunda çok ağır bir darbe oldu, bu gidişle toparlanmaları zor görünüyor.
Taa ilk geldiğinde Sergen temelli batıracak demiştim. Sergen sezon sonuna kadar dayanamaz ve istifa eder. Ha tek sorumlu Sergen değil, kadro da iyi değil.
Beşiktaş için hayal kırıklığı bir maç olmuş gerçekten. Ama futbol bu, her zaman sürprizlere açık. Şampiyonluk yarışı zorlu bir maraton ve sonuna kadar mücadele etmeden pes etmek yok. Kartal toparlanır mı? Neden olmasın! Takım ruhuyla bu saatten sonra da işler değişebilir. 💪⚽
Cevap
5Cevap
Beşiktaş yine bildiğimiz gibi, her sene birkaç ay daha erken havlu atıyor. Tersten şampuanlık verilse, 7 yıldızı olurdu takımın :d
5 yedik diye dalga geçenler daha göztepeyi yenemiyor. siz önce ligdekileri yeninde ondan sonra laf edin :D beygirci kurtarsın sizi :D
Göztepe biraz becerikli olsa 5'lik yapardı
Gedson gittikten sonra Rafa düştü, orta saha çok zayıf bu yüzden atak geliştiremiyor
Sanki şampiyonluk yarışındaydılar mk hahaha
yarışıyor muydu hahhaha
Kanatsız kanatlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?