Evet arkadaşlar beşiktaş ligin güçlü takımlarından hatayspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı! Maçın golü 6'da lobzhanidze'den geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Hatayspor 1 - Beşiktaş 0... Kartal şampiyonluk yarışında yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Öncelikle sorularınız ve içeriklerinizi gerçekten çok beğeniyorum destekliyorum. Maça gelirsek önceden futbol aşığıydım, kendim kulüplerde oynadım, maçları çok takip ederdim ama gel gelelim futbolun da tadını bırakmadılar o yüzden artık pek takip etmiyorum.
Beşiktaş kaybetti Fener kaybetti Trabzon bu sene favorim benim.. yani o noktada ileri de.. Tabi puan kayıpları herkeste olacak.. Ancak Beşiktaş takımın da bir şeyler eksik gibi. ne olduğunu bulamıyorlar
Takım çok formsuz ve yine 2017 2018 sezonundaki gibi saçma sapan ortalar yapmaya başladılar orta kafa oynayacaksan iyi kafa vuran uzun boyluları oynatacaksın yoksa böyle boş boş orta yapar durursun.
Alex texeira, ghezzal ve pjanic takıma çok geç katıldı! Hazırlık kampı geçirmedikleri için form tutamadılar... Ama geçen senede aynı böyle başladı lige beşiktaş! Bence toparlanacak...
Kim hak ediyorsa o kazansın, yeterki dışarıdan müdahaleler olmasın. Dediğim gibi abi benim için sıkıntı yok. Biz sevinmek için değil, sevdiğimiz için Beşiktaşlıyız. Hayırlısı diyelim.
Gel de bunu fanatiklere anlat abi. Tabi ki benim takımım hep yensin isterim ama yetersiz isek haketmişizdir. Dediğim gibi gerçekten kim hakediyorsa o kazansın, ben alkışlarım ayakta.
Beşiktaş basit hatadan gol yedi. O dakikadan sonra Hatay sadece yerde yatarak oyun soğuttu. Beşiktaş in ter temiz golünü iptal eden Cüneyt Çakır ise 3 puanı Hataya verdi.
Ahmet Çakar: Ya Cüneyt ne ofsaytı, deli misin sen? Temas yok, kalecinin görüş açısını kapatmıyor, kaleye en az 7-8 metre uzakta... Neden, nasıl ofsayt?"