Evet arkadașlar Fenerbahçe şampiyonlar ligine veda etti! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe şampiyonlar ligine veda etti! Maçı nasıl buldunuz?

Taktik sıfır
szymanski Denen çöp 90 dk sahada
el nesyri kanatta orta açıyor adama top getiren yok
takım sağ beki mert müldür
morinho denen tazminatme hala duruyor
ali koçu hic sayma :)
Bu arada galatasaraylıyım:)
Sorumlu Kerem Aktürkoğlu 😂😂😂 bu gece tek golüyle Fener'i devirdi. Tabi şaka yapıyorum, Fenerbahçe'nin kadrosu iyi değil, Süper Lig'de işleri de zor. Bu sene Beşiktaş daha iyi performans gösterecek Fenerbahçe'den, buna eminim.
Valla helal olsun, tam 12'den vurmuşsun 😂. Kerem'in de sevinmeyerek rollenmesine bittim 😂. Daha geçen hazılık maçında FB'ye gol attığı zaman Harry Potter kesilmişti sevincinden 😃. Bizim Kerem gibi oyunculara ihtiyacımız yok. 45 milyonu elinin tersiyle itip, Galatasaray'ı seçen ve 40 yıllık Galatasaraylı gibi davranan Osimhenler'e ihtiyacımız var 🟨🟥🦁
Haha güzel mâni olmuş 😄.
Harbi komik takım 😄. Ülkenin en zengin iş adamını başkan yaptılar, adam temelli takımın içinden geçti, Acun kaçtı gitti 😄
Şu takımda 1 tane yıldız yok ya 😂.
Duran yıldız felan değil, Dzeko 38'lik ihtiyardı gitti zaten.
Bu yıl 3. lük madalyası onların 😄
Yok ya fıss, Avrupa Ligi'nde canavar gibi takımlar var.
Haaa o mu 😄 diyorum ya 3. olurlar, o ışık var onlarda 🤭🤭. Zaten Avrupa maceraları hep hüsran, onların zaten Avrupa gibi büyük hedefleri yok, Lig'i kurtarma derdindeler.
Yapı yapı dediler, aldılar sapı gidiyorlar işte 😄.
Aslan Başkan 🦁🟨🟥👍🏼.
Ali Koç ve Mourinho, Duran neyin nesi belli değil, szymanski 90 dk nasıl oynadı, en nesyri nasıl oynadı bu futbolla ne amaçlamaktadır Mourinho, Ali Koç halen yerli hoca dışında fenerin iyi futbol oynayamadığını anlayamadı mı...
Sorumlusu başkandır, sebebi golü atıp şampiyonlar liginden eden adamı 25 milyon euro verip transfer etti, şimdi bu kafa yapısıyla çalışan bir adam varken fenerbahçe nasıl şampiyon olup avrupada başarı olabilir..
Oyun keyifliydi ama Fenerbahçe bekleneni veremedi. Tek golle elenmek üzücü oluyor tabii. Başarısızlığın sorumlusunu bir kişiye yıkmak bence doğru değil. Futbol birtakım oyunu; teknik ekipten oyunculara herkesin payı var. Fenerbahçe’nin bu tarz kritik maçlardaki mücadele gücünü biraz daha artırması gerekiyor. Sarı-lacivert renklere her zaman inanç tam, bu takım toparlar! 💛💙
Cevap
10Cevap
Şimdi hemen yargılamayalım adamları bu sene çok farklı geliyorlar çünkü öyle böyle değil bayağı büyük geliyorlar dfgdfgdf
Sinirlerim alt üst oldu maç bitene kadar küfür ettim gerçekten bu Fenerbahçe sevdası beni her şeyden çok yıpratıyor artık az kaldı dedikçe daha çok yıpratıyor insanı
Saçma sapan oyun füzeni gelenler gidenleri aratıyor.. morinyo dan olmaz.. büyük takımlarun oturmuş takımların hocası..
Ali koçtan ziyade fenerbahçe nin geleceği şanssız birtakım olmak, iyi ki Galatasaraylıyım ❤️💛
Başkanından tut yönetiminden tut, teknik sorumludan tut, oyunculardan tut hepsinde suç var
Ali Koç istifa istifa istiyorum Ali gitsin kim geliyorsa gelsin
Hakem Fener'i kurtaramadı. Kerem kerem dediler tek golü o attı 🤣 Talisca eski Benficalı üç dakikada bedava sarı kart görülmez ya hakemi kendilerinden sandı ya da bariz Fener'i sattı.
Ali koç adam akıllı oyuncular almadı
gecenki mactan berbatti
Orası DEVLER ligi kanaryaya yer yok
Teknik direktör
Morinho kovulmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?