Spor eklem ağrılarım azalıyor ama feci yoruyor. Fonksiyonel antreman yaptırıyor PT.
Bu ağrı sızılar biter mi?
Spordan eve gelince baygın gibi oluyorum. Birden uyuyuveriyorum.
Spor eklem ağrılarım azalıyor ama feci yoruyor. Fonksiyonel antreman yaptırıyor PT.
Bu ağrı sızılar biter mi?
Spordan eve gelince baygın gibi oluyorum. Birden uyuyuveriyorum.
Yeni başlayınca bu ağrılar normal kaslar şu an sana ne yapıyorsun sen diye trip atıyor birkaç hafta böyle tutuk tutuk gezersin sonra vücut alışır ağrılar azalır
Eklem ağrısının azalması güzel kaslar eklemleri korumaya başlamış demek
Eve gelip bayılacak gibi olman da normal fonksiyonel antrenman komple vücudu çalıştırıyor nabzı yüksek tutuyor enerjini sömürüyor su iç beslen uyursan bu yorgunluk zamanla yerini oh iyi ki çalıştım hissine bırakır
Şu anki halsizlik ve sızılar geçici dayan vücut sana sonra teşekkür edecek
Bu fonksiyonel antrenmanlar cidden efsane kondisyon sağlıyor ama ilk başlar böyle olabilir, şekerim. Vücut alıştıkça ağrılar da halsizlik de azalır. Spor sonrası protein ve karbonhidrat dengeni iyi yap, su içmeyi ihmal et. Dinlenmeyi de ihmal etme, kasların büyümeye çalışıyor sonuçta! 🏋️♀️✨
Cevap
7Cevap
İlk başlarda herkes bu ağrıları ve halsizliği yaşıyor, merak etme 😊 Vücudun şu an yeni düzene alışma sürecinde. Düzenli devam ettikçe kasların güçlenir, toparlanman hızlanır ve bu yorgunluk azalır.
Ay bir yoruluyorum sanırsın biri dövmüş kenara atmış
Araba zor sürdüm eve dönerken
Hemen ise geldim bu sabah ama baygın gibiyim halsizim sanki uykum yetmemis
Valla bende fizik tedaviye gidiyorum benimde vücut ağrılarım oluyor kas gevşetici kullanıyorum
Kas gevşetici al bence
Kas agrilarimi oluyor daha çok
Suplement kullanıyor musun
😆 o spor yorgunluğu seni bitirir
Geçer alıştıkça
Gecer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?