- Gizli Üye(30-35)19 gü
Sözüm meclisten dışarı, salona gitmeyi kötülemiyorum asla fakat bende zamanında çok salona gittim fitness ve kicks boks için. Fakat senelerdir kendi evimde yapıyorum gerek duymuyorum çünkü işin tekniğini ve kendi programınızı yapabilirseniz ve disiplini sağlarsanız gerek bile kalmıyor. ben simge topçuyu takip ediyorum yıllardır, zaten bende profosyönel sporcuyum. Birçok salona giden insanın avm lerde fast food yediğini görüyorum, içsel olarak beslenmesine önem vermeyip salonda kas kasmaya çalışan insanlar bana oldum olası trajikomik gelmiştir. Hakkı ile yapanları tenzih ediyorum ama bana bazı noktalarda aşırı gereksiz geliyor, ter kokulu taytı totosunun arasına sıkıştırmış parfüm banyosu yapan makyajlı kalça show u yapan kadınlar, ciciklerini ipli atletler ile kaslarını gere gere kadın avcılığı yapan özgüveni düşük avcı erkeklerin arasında spor yapmak. Dediğim gibi hakkı ile yapanları kastetmiyorum ama salona gitmediğim halde kendi programım ile çok güzel bir fiziğe ve kalçaya sahibim, salona giden birçok kadında bile olmayan bir fiziğe sahibim. İçsel olarak beslenme rutinin yoksa istediğin kadar git eril bir vücuda sahip olur pazı ve kalın bacaklara sahip olmak dışında bir şey elde etmen zor. Evde kendi rutinini oluştur. Kıskanılası bir vücudum var bunun için salona gitmiyorum. Şirketimizde salona giden 2 kadın var ben yürürken arkamdan defalarca haset şekilde baktıklarına çok şahit oluyorum :)) tavsiye.
07 Yorumla- Cevap sahibi18 gü
@Ddddddda Program konusu sizin müsaitlik durumunuza ve yaşam biçiminize göre değişiyor onu siz belirleyeceksiniz ama destek almak isterseniz eğer ben Simge Topçuyu takip ettim spor yaparken. Ama beslenme olarek şimdi sizin vücudunuzun dayanabilirlik durumunu bilemem risk alamam ben. Ama temelinde ekmek ve şeker paketli gıdalardan uzak durmanız lazım yoksa o kalçalar biçimlenmez, selülit hiç yok bende mesela. Çok detaylı konuşulması gereken bir konu bu şekilde izah edemem araştırıp doğru olanı bulmanız lazım mantık çerçevesinde. Ama spor için kesinlikle simge topçu derim.
- Cevap sahibi18 gü
@Ddddddda Bu arada sana bir sır vericem bu iyiliğimi unutma ama bana dua et borçlarım bitsin :))) sabah aç karnına mutlaka 1 bardak suya limonun yarısını sık ve 1 diş sarımsağı soy çiğnemeden yut o limonlu su ile. Cildin ve vücudun zamanla temizlenecek, kilo vermen de kolaylaşır. Birde mutlaka bol su tüket. Akşamları da saat 6 -6 buçuk dan dan sonra bir şey yeme. Ekmeksiz yapamam dersen 1 dilim tam buğday ye, hafta sonları yarım saat tempolu koş, diğer hareketleri evde yapabilirsin zayıflamak için. Asla suyu ayakta içme. Birde squat hareketlerini mutlaka haftada 3 gün 1 er gün ara ile yap, her gün yapma diz kapakların mahvolur. Bunu herkes söylemez sana bak, o kadar yanlış biçimde spor yapan var ki memleketde hepsi ilk insan gibi dolaşıyor kadınların. İğrenç görünüyor.
- Cevap sahibi18 gü
@Ddddddda rica ederim tatlım ne demek. Teşekkür ederim. Bol şans

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
s
16 güSalona gitmeden kilo vermek için evde yürüyüş yap, squat ve plank gibi hareketler dene. Abur cuburu azalt, sağlıklı ye ve bol su iç. Düzenli uyumaya da dikkat et. Böylece 5 kilo vermen mümkün.
00 YorumlaSpor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kilo vermek için spor salonuna gidilmez, diyetisyene gidilir; diyetisyen gerek görürse spora yönlendirir.
00 YorumlaSpor salonun olması şart değildir. Kalori açığı ve günlük alınan ögünleri geçmedikce ve yürüyüş, koşu vs. yapman yeterli olabilir.
00 Yorumla- 21 gü
Evde fitness egzersizleri ve açık havada yürüyüş yapmak kâfidir 5 kg. için.
10 Yorumla Bol bol su iç soğuk su veya sıcak su değil normal su tok karın evde egzersiz yap a ve aç karnına sabah en az 1 saat yürü ev işini Spor dan sayma dışarı işini Spordan sayma ekmeği tüketme kafeteyin den uzak dur sabah kalkınca limonlu su iç kahvaltı da kızarma yeme kahvaltın bu şekilde olsun 1 adet haşlanmış yumurta domatesin yarışı çok az peynir ve 2 3 tane zeytin buğdaysız ekmek 2 gün haşlanmış yumurta ye 1 gün yumurtayı kır ama çok çok az yağda kır öğlen yemeğinde yoğurt veya elma ye akşam yemeğinde tabağını tam doldurup kaşık kullanmadan tencereye boşalt birazını kitap oku
00 Yorumla- 21 gü00 Yorumla
- 21 gü
Düzenli olarak yürüyüş ve koşu yapacan evde mekik çekecen
Hem diyette yapacan ama kilo vereyim derken yanlışlıkla hasta olma yoksa 5 kilo değil 20 kilo verin sonra daha kötü olun.
Yiyecek olarak sebze meyve yiyecen
Et balık tavuk yiyecen
Süt ürünlerini tüketecen ama fazla değil
Ara öğünlerde meyve ya da salata yiyecen
Bu kadar.
2,3 ayda verin 5 kiloyu.
00 Yorumla Kilo vermek için spor salonuna ihtiyacın yok. Etrafında yürüyüş yapabileceğin bir ortam var mı? Her akşam çık 1 saat yavaş bir tempo ile yürü. Ama aksatmadan her akşam yürü. Yemek ölçünü küçült. Bir de yemeklerine salata ekle. Bu daha az kalori ile doymayana yardımcı olur.
00 Yorumla- 21 gü
Ben evde canım isterse Leslie ve cardio yapıyorum istemezse yapmıyorum ama yememe icmeme dikkat ediyorum marketten alınan hiçbir şeye elimi sürmüyorum tatlı da dahil şekerli herşeyi hayatımdan çıkardım yağlı kilo aldıracak hicbirsey de yiyip içmiyorum mesela kahveye süt tozu katıyordum artık onu da katmamaya alıştım yağ içerdiği için net 4 kilom gitti on günde 6 kilo daha verecegim inşallah en önemlisi de istikrar 💪 Ve bunu sen yaparsin
00 Yorumla Düzenli hızlı tempo yürüyüş, boğazı kıs, protein ağırlıklı beslen, yeşil çay iç sabah aç karnına ve akşam yatmadan yarım saat önce, en bombasını söylüyorum şimdi 5 kaşık yoğurt yarım limon bi tatlı kaşığı pul biber yoğurda limonu sık acıyı at karıştır yatmadan önce bunu ye müthiş bir yağ yakıcı bu 1 ayda 83 kilodan 74 kiloya düştüm ben bunları yaparak
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)20 gü
spor salonuna göre daha uzun sürer süreci ama daha sağlıklıdır. Çünkü kardiyo aletlerinin kralı olan koşu bandı dizler için uzun vadede tehlike teşkil eder.
tempolu 2 saatlik yürüyüş yap mis gibi. Mümkünse akşam yatmadan önce de yap.
saat 6dan sonra sadece sıvı ve içinde asla şeker barındırmasın : sert kahve, su , şalgam iç yalnızca.
çay içme, vücudun su tutmasın.
sabahları da yeşil detoks, vücudundaki fazla sıvıyı atmak için.
00 Yorumla - 21 gü
Salon kilo vermek için değil ki sadece. Kaslarını geliştirmek istiyorsan gidersin. Evde de jumping jacks gibi atlamalı hareketlerle ısınıp sonrasında vücut ağırlığı ile egzersizler yapabilirsin. Squat, şınav, karın egzersizleri vs.
10 Yorumla Spor konusunda 519 cevap paylaştı. 5 kilo için mi spor salonuna gideceksin 🙄 2 günde bile verebilirsin o kiloyu hareket ederek aktif birisi isen hiç kilo bile almazsın, benim durumum orta da yürüme engelliyim şu an diyet yapıyorum ama boşuna yapıyorum gibi geliyor hâlâ karnım aç
10 Yorumla- 20 gü
Değer verdiğin bir erkek senin kilonla dalga geçsin seni biraz yersin bak nasıl kilo veriyorsun şaka değil gerçek , Moral bozukluğu direk iştahını kapatacaktır.
01 Yorumla- Soran20 gü
Sevgilim hergun dalga geçiyor * , k jxsnxjd
- 21 gü
Bol su iç yemekleri azalt bol bol yürüyüş yap. cips içki ekmek çikolata vs gibi şeylerden uzak dur. Arada kendini şımartmak için ufak tefek kaçamaklar yapabilirsin :) Bir de tiroidini kontrol ettir
00 Yorumla - 21 gü
Şayet istekliysen eğer beş kiloyu bir veya bir buçuk ay içinde çok rahat verirsin. Karbonhidratı kesip dengeli ve protein ağırlıklı bir beslenme ve bol bol egzersiz ve ağırlık çalışmasıyla.
00 Yorumla - 21 gü
Şekeri kes karbonhidrat ve tuzu iyice azalt bol bol su iç asansör yerine merdiven kullan gideceğin yerlere mümkün olduğunca yürü 👍 spor yapmaya gerek yok
00 Yorumla Cidden çok pahalı ama verdiğin paranın da hakkını veriyor. Gerçi ben ankaranın en kapsamlı olanına gidiyorum ve 125bin tl veriyorum yıllık ama güzel büyük spor salonları yaşadığın yere göre değişebilir ama bence 3-4 bin ver spor salonuna git yoksa evde filan olmuyor
01 Yorumla- 21 gü
Ne kadar para kazaniyorsun ki ayda birde ben ssrkmasin istiyorum veya çatlak olmasın istiyorum vücudum da sekillensin istiyorum ne yapmalıyım
- 21 gü
Bence de pahalı. Evde yapıyorum. Growingananas, Pamela Reif gibi insanların videolarını yapabilirsin. 20-30 dakikada bile ciddi pertin çıkıyor. Çıkmaz deme sadece yapmayı dene. 😃☺
00 Yorumla - 21 gü
5 kilo vermek çok kolay. Giden genelde zaten ödem oluyor. İki haftada 1200 kalorilik beslen ve her gün tempolu yürüyüş yap bitti gitti. Sonrası zorluyor yani en azından beni zorladı. İki haftada 5 kilo verdim ama bir buçuk aydır sadece -2 gitti 😅
00 Yorumla Spor konusunda 425 cevap paylaştı. Ben spor salonuna gitmeden 6 ayda 10 kilo verdim 😂😂
12 Yorumla- Soran21 gü
Nasıl yaptinnn
u
21 güŞimdi yaz mevsimi. Sabahları yürüyüşe çık, bisiklete bin. En kötü parktaki aletleri kullan 😂 Bir de en önemlisi kalori hesabı yapıp boğazını tut
00 YorumlaNasıl pahalı? Ne kadar istiyorlar ki?
Evde yaptığın sporda o disiplini yakalamak zor oluyor. Herhangi bir pt ile çalışırsan olabilir..
00 Yorumla5 kilo çok kolay. İyi ve yeterli uyku düzeni. Haftada 1 tatlı yemeyi geçmemek. Her gün yürüyüş. Evde yapılabilecek bir kaç kad egzersizi yeterli olur.
00 Yorumla- 21 gü
Merhaba , büyükşehirlerde belediyelerin spor için alternatifleri var yüzme dahil o şekilde üye olabilirsiniz.
00 Yorumla - 21 gü
Acik hava da yürüyüş yapmak veya denize gidip yuzmekte zayıflatır. Bunları yapabilirsin
10 Yorumla - 20 gü
Decatlondan lastik alcaksın evde çalışcaksın ama evde de klima olması lazım yoksa zor iş
00 Yorumla hergun parka cik yarim saat yuru yemene dikkat et 2 gunde bir maden suyu ic fazla abartirsan dokunur
02 Yorumla- 21 gü
Evde de pilates yapabilirsin bunda bilmiycek ne var
00 Yorumla Yemeyi kesmedikçe ne kadar spor yapsan da verilmiyor zaten yememek en ucuz yöntem
00 YorumlaYediğinizin yarısını yiyin. Merak etmeyin 10dk sonra caniniz bisey istemeyecektir. Yasak vermiyorum.
00 Yorumla- 21 gü
diyet evde vücut ağırlığı ile antreman yaparak , zaman olduğunda koşuya çıkarak
00 Yorumla - 21 gü
Yeme içmeni düzenleyerek, bir diyetisyenle konuşarak
00 Yorumla Porsiyonlarını yarıya düşür ve yürüyüş yap. Etkisini göreceksin.
Ben öyle 1 haftada 4 kilo verdim00 YorumlaSıkı ve istikrarlı bir diyet ve egzersiz uygulaması deneyebilirsin
00 YorumlaYürüyüş yapabilirsin. Step tahtası alabilirsin
00 YorumlaDış ortam ve aletli parklar..5 lik 10 luk su şisesi gibi nesnlerden yararlanabilirsin
02 Yorumla- 21 gü
Aşırı derecede yorul. Aşırı derecede yorulunca insan yemek yiyemiyor ve kilo veriyorsun.
00 Yorumla - 21 gü
Fazlaca yemek yemek gibi bir alışkanlığın var mı önce bunu sorayım
00 Yorumla 1-2 gün asla yemek yeme sadece akşam yemeği ye daha sonra miden küçülüyor ve bu sayede bı kaç gün daha aç durabiliyorsun ama dikkat et bı kaç günün ardından tekrar eski rutinine dön yoksa çok fazla kilo vererek ciddi hastalıklara yol açılabilir
00 YorumlaZayıflamak için spor salonuna gitmek mecbur değilsin ki kendi başına hareketler yap yemeğini içtiğini değiştir, yağlı yemeklerden kaçın tatlıdan kaçın ve kendi başına hareket et, dışarıda/içeride fark etmez
00 Yorumla- 21 gü
İyi bir diyet ve bölgesel spor ile rahat verirsin. Vereceğin kilo daha fazla olsaydı yürüyüş ya da kardiyo önerirdim ama beş kilo olduğu için vicudunun yağ topladığı yerlere uygun spor yapman seni daha memnun edecektir.
00 Yorumla - 21 gü
Evde spor videolarını izleyerek kilo verebilirsin. Başlangıç seviyeleri var
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Yürüyüş falan yap evde ekipmansız fakat yorucu olacak şekilde doğru olarak şınav, mekik gibi hareketler yap
00 Yorumla Evde spor için uygulamalar var. Tavsiye ederim. Spor salonunda kullanacağın ağırlığı evde su şişesiyle yapabilirsin. İlla spor salonu diyorsan Mac-fit yıllık üyelikte aylık 2000 tl alıyor tercihen uygun bir fiyat
04 YorumlaGüzel bir diyet/günlük tempolu 10 bin adım ve 30 dk evde cardio
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)21 gü
boş ver evde yap, hergün or* g. tu mu görcen miden bulanır ammgot sergilemeye gidiyorlar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
1 ay boyunca günde sadece 1 öğün ye verirsin.
01 Yorumla- Cevap sahibi21 gü
1 aya da gerek yok 20 günde verirsin bu taktikle.
- 21 gü
Özlex tea çayı öneririm aşırı etkilidir. Evde gece hareketli müzik dinleyerek oyna. 15 dk hareket ve 2 litre su şart (bende diyetteyim kiloda vermeye çalışıyorum 😅)
00 Yorumla - 21 gü
Diyetisyene git.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)21 gü
Nefsine yenilip çok fazla yemezsen sorun çözülmüş olur.
00 Yorumla Kilo almak için öncelikle yemeği Kesmen gerekiyor çok düzenli ve sağlıklı şeylerle Azar Azar sık sık beslenmen gerekiyor spor dediğin şeyde günlük yarım saat bir saat yürürsen yeterli bence
00 YorumlaKalori yakimin kalori alimindan fazla olursa vermis olursun porsiyonlarini azalt sabah 1 saat yuruyus kosu yap 10.000 adim at en az ve bol su tuket verirsin
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)21 gü
Şu an ben de aynı haldeyim bi 3 kg versem biraz da şekillensem tamamdır ama evde nasıl olur ki..
00 Yorumla - 20 gü
Kalori açığı vericeksin ama proteinden kısma karbonhidrattan kıs birde tak kulaklığını 10-15 k adım hergun at yeterli çok rahat kilo verirsin
00 Yorumla - 21 gü
akşam 6 dan sonra yemek yemeyi kes yediklerin protein agırlıklı olsun 10 dk olsa bile spor yap bu sana yeter
00 Yorumla Yediğine içtiğine dikkat et ama obsesyon yapma evde spor yap youtube u kullan illaki verirsin
00 YorumlaDerdin 5 kilo olsun. Kalori acigi olustur bol bol yuruyus 1 haftada fark eder biraz diyeti gevset tekrar basla boyle 1 aya yayarak ver
00 YorumlaBelediyenin spor salonuna yazıl aynı aletler orada da var
02 Yorumla- Soran21 gü
Nerden bulucam orayı küçük bi şehirde yaşıyorum varmidirki
- 17 gü
Yemeği kıs, düzenli yürüyüş yap. Ciddi etkisini görürsün
10 Yorumla - Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?