Amino ve kreatin kullanmalımıyım ? Tavsiye eder misiniz ?
Hatta protein de.
Hatta protein de.
kreatin yağları yanıp enerjiye dönüşmesini sağlıyor sen zaten zayıfsın kreatin almak çok saçma olur.mümkünse proteini doğal yollardan almaya çalış tavuk yumurta et vs. fazla şişmek istemiyorsan düzenli yemek yediğin taktirde sıkıntı olmaz ama vücudum biraz daha gelişsin diyorsan amino ve protein takviyesi alabilirsin onlarıda kullanma talimatlarına uygun olarak kullan yoksa karaciğerinde ciddi hasarlar oluşabilir.
teşekkürler.
Fazla yüklenme derim ben bir ara aminoasitlerin 5000'liğinden kullanmıştım tamam işe yarıyor ama body'i bırakınca ciddi manada kötü oluyor. Bir daha toparlamak çok zor cidden.
body yapmıyorum.fitness yapıyorum. benim sporu bırakma gibi bi durumum yok. profesyonel sporcuyum zaten . ancak 40 dan sonra :D 40 dan sonra da yavas yavas devam eder yani :)
Muscletech Platinum tavsiye ederim erkek arkadaşımın kullandığı bu yani gayet başarılı sonuçlar aldı :)
hayırdır şişip ne yapacaksın balon gibi
o kadar da şişik değilim ki yahu :)
yok bunları aldıktan sonra şişeceksin ona diyorum
yok öyle şişme falan olmuyor yani bahsettiğin gibi :) faydası var ama balon olmuyorsun yani :D
çok çalışman lazım çok baklava olsun onlar bak hanım göbeği değil:)
:) var baklava var :D
daha baklava yok devam :)
yuh :) yok muuuu :D
sen ona baklava mı diyorsun ya:)
ben değil gören herkes baklava diyor :D
Cevap
5Cevap
Haftada bir kullanabilirsin ama sakın hardline kullanma
kreatin yükselmesi böbrekleri bozmuyor muydu
yok antrenman sonrası pek alınmamalı 5 gr 5 gr alıcam zaten. pek sorun olmuyor acıkcası. Ama haklısın öyle söylentiler var hocam.
Hayır kullanma sakın =/
peki teşekkürler yorumunuz için ama sebebini merak ettim
bılmem kardesım ne desem yalan olur
:) eyw hoca
kullan hacı şişmiyor yoksa..
öyle cok şişirmeye niyetim yok
Hayır kullanma sakın
peki . ama neden
Hayır
protein kullan
kretan ... ...
amino ... ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba;
Her zaman öğrencilerim dahil söylerim; önce gerçek besinler daha sonra supplement gıda takviyesi.
Evet aminoyu kas tamiratı için kullanabilirsiniz. Kreatin zaten antrenman performansı ve kas inşası için kas içi su tutarak pump olmanızı sağlar, destek verir.
Whey protein beslenmeniz eksik kaldığında antrenman sonrası 15 dakikada kana karışarak kaslarda ivedi tamirat başlatır. 45 dakika, 1 saat sonra da öğününüzü yiyebilirsiniz.
Özet olarak; amacına uygun kullanmak her zaman biz sporcular için artıdır, destek verir.
İyi çalışmalar.