- Spor konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılHakeme gelene kadar fb ilk yarı amator takım gibiydi 3-4 olacak maç.. 1-2 oldu gene şans dedik.. 2. Yarı aynı.. Mourinho futbolu bırakmış.. Takım veteran takımı gibi çok ağır ve yavaş.. Kendi sahanda gs pozisyona dqhq çok gitmiş.. Kat bekat korner atmış.. Sara korner atmaktan yoruldu... Gerçekleri görmek lazım.. Başka faktörler vs dersen gerçek teşhisi koyamazsın
51 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısın tabi.
En İyi Cevaplar
Galatasaray özellikle ilk yarı mükemmel oynadı.
Klasik Fenerbahçe yenileceğini anladığında klasik adamlar sahaya girdi hatta yedek kulübesinde olay çıkardı.
Galatasarayın maçta 8 ciddi gol pozisyonu varken, Fenerbahçe 3 pozisyon yaratabildi.
Tüm futbol uzmanlarınında katıldıgı Fenerbahçenin golunun sanki Ofsayt kokdugu.
Fenerbahçeli oyuncular özellikle ilk yarı çok kötüydü.
Okadar olay yaptıkdan sonra basın toplantısına çıkmayıp ve hiç bir açıklama yapmakda Fenerbahçenin büyük takım karakterinden uzaklaştıgını gösteriyor.
Fenerbahçe Trabzonsporla, Galatasarayla oynadığı maçlarda kafayı yiyip Bipolara’a baglıyor eger bunun güzel oldugunu düşüniyorsa Fenerbahçe yönetiminde sorun var demektir.
Fenerbahçenin aynaya bakıp, hazım sorunları için doktora gitmesi lazım.
Ali Koç ve Scun Ilıcalının yabancı hakem üzerinden takımları bölme olayı ters tepti.
Bugün hakem oldukça güzel maç çıkardı taki Fenerbahçe yedek kulübesi sorunları yapana kadar.01 Yorumla- 1 yıl
bir şey derdim de artık laf anlatmak istemiyorum valla ya anlamıcaksınız zaten.
Gizli Üye(25-29)1 yılMira Aydın hesabıyla En büyük gs kullanıcı adıyla sohbete katılan bir adamdan bir şey beklememek lazım
18 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun çok doğru dedin 👏🏻
Cevap sahibi1 yılBuna bile inanmayan fanatikler olacaktır umrumda bile değil görünen köy kılavuz istemez yine haksız bir galibiyet aldılar yata yata ama olsun benim derdim Türkiye kupası falan değil lig şampiyonluğu.
- 1 yıl
Onu da alamıcaz bu yönetim varken maalesef..
Cevap sahibi1 yılYönetim ayrı bir dert asıl önemli olan şey şu hiç bir büyük maçı kazanamadıktan sonra şampiyonluk nasıl gelecek ki büyük maçlarda ölüm kalım maçı olan tüm maçlarda yıllardır ölüyoruz.
- 1 yıl
Dimi dimi ama işte futbol bitmiş çoktan. Mahfettiler yemin ederim.
Cevap sahibi1 yılFenerbahçe'yi bitirmek için çıktıkları yolda Türk Futbolunu bitirenler utansın diyeceğim ama utanacak insan da yok.
- 1 yıl
Helal bee ne güzel dedin.👏🏻
- 1 yıl
Agla agla nereye kadar!
Bahanelerin ardına sıgınmak ayıp değil tabiiki ama o sırada atı alan üsküdarı geçiyor.
Fenerbahçeyi bitirmek isteneyenler… 😂
Fenerbahçeyi bitirebiliyorsa zaten bu Fenerbahçenin acizligini gösterir.
Kupa maçına haksız galibiyet diyenin futbol aklı yokdur vede hiç olmamıştır.
1 yılGs baktı maç bitmiyor yere yatarak sabote edelim diyor.
316 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Ağlayan okan yerlerdeydi en son.
- 1 yıl
@iyiinsanlarhalavar morinyo okanin burnundaki sümügu temizledi galiba
- 1 yıl
Okan penaltı kullanacağını sandı
- 1 yıl
55 no ayakkabılarla tabi çimde yürüyemez.
- 1 yıl
Nolur durun sürekli bildirim geliyor 😀 siz kardeşsiniz kavga etmeyin
- 1 yıl
@Mac79 hihi
- 1 yıl
@Mac79 tartışmaya gerek yok abi biz şampiyon olacağız diğer herkese her şeye kulak tıkayalım görmezden gelelim. Mayıs ayında şanlı bir zafer bizi bekliyor inşallah 🙏🏻
- 1 yıl
Teşekkürler selin 🎀
- 1 yıl
Rica ederim ☺️🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, neler olmuş yine derbide! ⚽ Galatasaray'ın 2-1 galibiyetiyle bitmiş ama anladığım kadarıyla maç bayağı gergin geçmiş. Hakeme kızgınsın sanırım, Selina'cım. 😅 Derbiler hep tansiyonlu olur zaten, biliyorsun.
Futbol bu ya, kazanmak da kaybetmek de var. Galatasaraylılar şimdi yine Icardi’ye şarkılar yazmaya başlamıştır kesin. "Aşkın Olayım" melodileriyle internet dolup taşar! 💛❤️ Fenerbahçeliler ise biraz şaşkındır diye tahmin ediyorum. Ama sakın üzülme! Sezon uzun; her şey olabilir. Sen de desteklemeyi bırakma, olur mu?
Futbola heyecan katan bu mücadeleler, işte bu yüzden özel. Bir dahaki rekabeti sabırsızlıkla bekliyoruz! ⚡13 Yorumla- 1 yıl
Bunlar hep böyle haksız galibiyet alıyolar be ablam
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh Selina'm, derbiler her zaman kavgaları, gürültüleriyle meşhur zaten! 😂 Hakem kararları olay oluyor tabii, klasik Türkiye derbisi halleri. 💥 Ama unutma, futbolu heyecanlı yapan da işte bu rekabet ruhu! Bak, senin yaştakiler genelde bu tansiyonu pek seviyor. 😉 Sen takılma moral bozacak şeylere, desteklemeye devam et! Çünkü bir gün hak ettiğin o zafer coşkusunu kesinlikle yaşayacaksın. 💙💛
- 1 yıl
Bu rekabet değil adaletsizlik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılfenerbahçe olarak yine kaybettik şaşırmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaçın bir bölümünü izleyemedim. Kaan Ayhan'ın eline değen top penaltı olamaz. Çünkü vücuttan sekip gelen top penalti değil. Kuraldır bu. Galatasaray'ın kazandığı penaltı ise net, çünkü gole giden topu eliyle kesiyor. Maçı genel anlamda iyi buldum bol porsiyonlu.
20 Yorumla
1 yılCanim ben Trabzonsporluyum. Yorum yapamicam. Fairplay her zaman kazanmalı. Hak yemek saçma tabi. Olmaması gerekir 😊
21 Yorumla- 1 yıl
😊🙏🏻
1 yılAbim ben takım tutmam maç izlemeyi seviyorum ama. Bana göre çok kötü top oynadınız. Fener yensin istedim ama sahada galibiyeti isteyen bir ruh göremedim. Fenerin golü ofsayttı bence. Lig başından beri hiç bir derbiyi kazanamayan yönetimi eleştirmek lazım bence. Kendi evinde bu kadar berbat top oynayamazsın. Bu kadar geniş kadronla.
12 Yorumla- 1 yıl
Ofsayt değildi kurallara bak kardeşim.
- 1 yıl
Bence Fenerin bu yenilginin faturasını yönetime kesmesi lazım. Bu şekilde oyun olmaz. Evinde bu şekilde rezil oynayamazsın.. pozisyonları boş ver. Bu şekilde ruhsuz isteksiz oyun olmaz. Ligte geridesin uefadan elenmişsin. Çıkıp takır takır oynayıp oyunun hakimiyetini eline alıp yenmen lazım
Hakem zaten tescilli GSli ama giyseymiş bari, tüm faul haklarını GSden yana kullandı yere düşene faul çaldı arkadaş
11 Yorumla- 1 yıl
Hay çok yaşa👏🏻
1 yılGalatasaray elle müdahale edince penaltı yok ama Fenerbahçeye gelince hemen vardan izliyorlar. Rezillik diz boyu devam ediyor.
15 Yorumla- 1 yıl
Hay ağzını bal yesin kardeşim.👏🏻
- 1 yıl
pozsiyonları izledin mi? gsnin elinde kendinden çarpan top kaleye bile gitmiyor çevresinde fenerli bile yok. ama gsye verilen penaltıda şut kaleye gidiyor eline çarpmasa zaten gol.
- 1 yıl
@scorpion026 Geçmişte aynı pozizyonda Fenerbahçe alehine penaltı verildi. boş ver sen konuya girme.
- 1 yıl
geçmişlere gidersen bedava aldıklarınızı ya da rakişbe verilmeyenleri izle. top oynamadınız sucu hakeme attınız. seyirci bile yuhaladı takımınızı
- 1 yıl
@scorpion026 Hayatımda aldığım kararlardan birisi de gs taraftarıyla futbol konuşmamak. Daha yazma bana.
1 yılfutboldan anlamam sadece Beşiktaş'tan anlarım🖤😅
13 Yorumla- 1 yıl
Canın sağolsun 😸💗
- 1 yıl
☺💙💛
- 1 yıl
💛💙🖤🤍💖
Gizli Üye(18-24)1 yılGalatasaraylıyım, fenerbahçeyide tebrik ederim ama hakem sizin ofsaytınızı gol saydı bizimde penaltıyı gol saydı yani iki türlü de bir tuhaflık var. Kendinizi bilerek yere attınız falan, gerçi onu her sefer yapıyonuz sasirmiyomda yani tuhaf bir macti kavga falan çıktı. Bişey demiyorum ama osimhen fena koydu😝
13 Yorumla- 1 yıl
Kendini yere atan sizsiniz be yuh artık valla sizin kafalar harama alışmış bişe demiyorum.😊
Cevap sahibi1 yılFred daha maçın ilk dakikalarından başladı yerlerde sürünmeye?
- 1 yıl
1 kere düştü yere ondan önce zaten hep kışkırtma sizde vardı, sürekli frede faul yapan oyuncunuza söyleyin onu. Ne hikmetse hep aynı kişi yapıyordu faulü.
Birde onu büyüttünüz ya yemin ederim şaka gibi... Osimheni torreriayı yerden kaldıramadık, hatta maç sonu nasıl bu kadar iyi oyuncu oldukları Okan hocanızdan belli oldu zaten.😹
Spor konusunda 332 cevap paylaştı. İlk 10 dakikayı kaçırdım, çok çekişmeli bir maçtı; ama 88'inci dakika çok gergindi. FB'nin skoru eşitleyecek olan golünü rövaşata yaparak kurtaran GS'li 6 forma numaralı futbolcunun yaptıkları inanılmazdı. Gördüklerime inanamadım!
10 Yorumlaulan selin sende olmasan maçın kaç kaç bittiğini bilemicez
12 Yorumla- 1 yıl
Aferin bana.
Valla attığımız gol içime bile sinmedi çıkıp eze eze yeneceksin başka yolu yok hakemler vs diye diye başarısızlık devam ediyo böyle çözüm yok
10 Yorumlaizlemedim ama maç sonucuna sevinen birisini tanıyorum
20 Yorumla
1 yılFenerbaçeli isyanı 😭😭😭
https://youtu.be/yEasYU4P8pg?si=Khj_AEt62R2gXvdH01 Yorumla- 1 yıl
Tamam
1 yılEn sert pörnö filmine teç çikerdik 9 keslı siyahi edemm tek bi kedini bü keder pestilini çikerip höşef yepemezdi pöpömüz evresye viyedüğü öldü kezik bünün yenında kürden kalir😡🤬🥹😭😭😭😭 😃
02 Yorumla- 1 yıl
Hah?
- 1 yıl
En sert p*rno filmine taç çıkardık 4 kaslı siyahi adam tek bi kadını pestilini bu kadar çıkarıp hoşaf edemezdş popomuz Avrasya viyadüğü oldu kazık bunun yanında kürdan kalır 😃
Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. hakem surekli var ile temas halindeydi o pozisyonlarda. bu ulkeyr yabanci vari getirip bir de sikayet etmeyin ya
01 Yorumla- 1 yıl
Jsksksk gördük
Spor konusunda 611 cevap paylaştı. feneri takım olarak bile görmüyoruz. yedek klubeniz havhav klubesi gibi. hakeme rağmen acımadı Galatasaray
15 Yorumla- 1 yıl
Hakeme rağmen diyon ya bide... Az biraz yüzünüz kızarsın yemin ederim.
- 1 yıl
Sjskksksk diyene bak ya
Hakem zamanında şampiyon gs diye tweet atmış bide hâlâ hakem diyo Allah'ım. - 1 yıl
Gerçekler zoruna gitmesin hahsj
1 yılnet ofsayt pozisyonu gol verdi dha ne istiyonuz a
14 Yorumla- 1 yıl
Kurallar öyle değil canım benim net goldü o.
- 1 yıl
AHAHAHAHSHSJSJS gözlerinizle izleyin şunu ofsayt ne bilmiyorsan tartismayalim 😍
- 1 yıl
Jsksksksksk bak bakalım kurallara szymanski topun ilerisinde miymiş gerisinde miymiş sjksks sadece ofsaytı adam geçmek sana birisi ile daha fazla futbol muhabbeti yapmıcam.
- 1 yıl
Sanan*
1 yılGalatasaray hak etti fanatiklik çözüm değil oyun oynamadiniz
04 Yorumla- 1 yıl
Siz oynadınız mı yerden kalkmadınız? 2 penaltımız verilmedi birde. Bu maç 3 2 biterdi biz kazanırdık ama cihan dediğiniz adam fanatik gsli olduğu için hakkımız yendi. Bu şahıs gs ile ilgili tweetler atmış bir şahıs biliyorsundur bunu umarım.
- 1 yıl
İlk yarı isabetli şutun yok ofsayt golunuzu verdiler aç izle bakalım bütün hakem yorumlarını Fenerbahçenin gönderisi altına yorumlara bak biraz objektif ol sevgiden yanlısıni göremezsen elbet şampiyon olamazsin
- 1 yıl
Ofsayt golü dedinya aha orada daha muhatabım bitti. Zaten hep siz kendinizi haklı görürsünüz. Söylenecek çok şey varda anlamak istemiyorsunuz, bu yüzden bir şey demiyorum daha artık kardeşim benim. İyi günler.
- 1 yıl
Kendi taraftarlarin diyor bunları aç oku hala birde ikna olmuyorsun yenilmeyi hak ettiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılHakemlik bir şey yoktu. Fenerbahçe ne oynadı ki hakem etki etsin. Saç baş yoldurttu başka bir şey değil doğru düzgün bir atak bir pozisyon bile yok yani.
03 Yorumla- 1 yıl
Tabi canım ondan ondan haha
Cevap sahibi1 yılseninki kendini kandırmak olur. Ben bir Fenerbahçeli olarak yazdım bu yorumu. Kazanmasını çok isterdim, hak etti mi asla, iyi oynadı mı oynamadı. Kabullenmek gerekir.
- 1 yıl
Bak canım kardeşim sen Fenerbahçeli falan değilsin çünkü 2 penaltımız verilmedi hadi 1incisi belki değildi penaltı ama mert müldürün ayağını kırdılar o penaltı değil miydi yani?
Biz zaten mükemmel oynamadık çok kötü oynadık ilk yarıda
Spor konusunda 421 cevap paylaştı. Osimheni olan kazanır galatasaray ilkyari 4 5 atması lazimdi qh baris alper ah neler kacirdik neler
05 Yorumla- 1 yıl
Bizim ikinci yarı pozisyonlara bak bide.
- 1 yıl
Yaw he he ondan dayı
- 1 yıl
Jsksksk derbi üstünlüğü kimde bi bak istersen
- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılilk yarı farktan yırttınız ayagınızda top tutamadınız hala hakem diyorsun. hakem ne yapmış? hakemin tek hatası davinsonun maximeni düşürdüğü pozisyon. zaten ofsayttan gol attınız
05 Yorumla- 1 yıl
Ofsayttan gol attınız diyen birisini kâle bile almıcam.
- 1 yıl
futboldan anlamadığın zaten ortada olmayan penaltıları mı bekliyorsunuz bide :D
- 1 yıl
Git bak bakalım kurallara gsli
- 1 yıl
kurallar her eline çarpana penaltı ver demiyor :D
- 1 yıl
O zaman bak bakalım bizim gol ofsaytmıymış değil miymiş😸
Spor konusunda 504 cevap paylaştı. Hakemlik bir maç yoktu ortada
11 Yorumla- 1 yıl
Vardı canoş
- Spor konusunda 827 cevap paylaştı.
1 yılHayal kırıklığı. Kavga az oldu. Sarmadı.
11 Yorumla- 1 yıl
Hahsh😅
1 yılIyi olmuş fener kaybetsin dkkxkxk
12 Yorumla- 1 yıl
Haram kazanca sevinmiyoruz canım.
- 1 yıl
Sevinmeyin boş verin
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKlasik * avuntulari. Bariz ele bile penaltı verdiği için ağlıyorsunuz. Aglak bahçe
01 Yorumla- 1 yıl
Sjksksksk max gs
- Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılGüzel maçtı hak etti
10 Yorumla
1 yılbiz kazanırız bekliyodum
10 Yorumla
1 yılİzlemedim. Milli takım dışında maç izlemem
10 Yorumla
1 yılKeşke fenerbahçe kazansaydı
22 Yorumla- 1 yıl
Hakemi yenemedik maalesef kardeşim.
- 1 yıl
O nasıl hakem öyle hakeme yenildik
- Spor konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılFeneri ağlattılar yine ne olacak
05 Yorumla- 1 yıl
Bizim onurumuz var sizde oda kalmamış. d
Hakemin haksızlıklarını görmediniz sanırım. - 1 yıl
Adam size olfsayttan gol verdi hala agliyosunuz. Bak biz sizin için GS ye sapladik. Siz bizim emeklerimizi boşa cikardiniz. Siz şampiyonluğu falan unutun artık
- 1 yıl
Ofsayt pozisyonunu sadece adam geçmeyle oluyo sanan birisi için fazla iddialı sözler.
- 1 yıl
Bugün Beşiktaş'ı izle ve maç nasıl oynanır gol nasıl atılır ziraat nasıl kazanılır izle.
- 1 yıl
Beşiktaş ile konunun alaka seviyesi sjksks
1 yılGalatsaray ilk yarıda farka gidebilirdi ama olmadı
03 Yorumla- 1 yıl
Aynı şekilde 2. Yarıda biz farka gidebilirdik ama haksızlık falan filan derken yenilgi yaşadık.
- 1 yıl
Haksızlık mı? Ilk yarıda 5 yeseydiniz ikinci yarıda toplamak zor olurdu sanki
- 1 yıl
Tamam
Gizli Üye(25-29)1 yılCok iyi çaktık çok iyi
17 Yorumla- 1 yıl
Şimdi ben bi çakarım 😹
Cevap sahibi1 yılYavaş çak. Daha derbi galibiyeti yok mourinho hocanızın.
- 1 yıl
Bi hakemsaraylı için büyük laflar sjksks
Cevap sahibi1 yılOfsayttan golünüzü verdi görmedin galiba
- 1 yıl
Daha kuralın ne olduğunu bilmiyosun jsksjsj
Cevap sahibi1 yılSiz kuralsızlığı yarattınız mk
- 1 yıl
Tamam
Fenere yine beleş gol verildi
18 Yorumla- 1 yıl
Oha ya bunu hâlâ diyebiliyorsun ya...
- 1 yıl
Siz yere yatmaktan başka ne yaptınız?
- 1 yıl
Cinconlu birisini kâle bile almıyorum, iyi geceler.
- 1 yıl
🤫
1 yılÇok mutluyum 💛❤️👑
10 YorumlaSpor konusunda 696 cevap paylaştı. Ben izlemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevindim 🦁
10 Yorumlaordaydım :(
10 YorumlaIzlemedim
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?