Evet arkadaşlar Galatasaray - Hatayspor'u son dakikada Batshuayi'nin attığı golle 2-1 yendi. Galibiyete rağmen Galatasaray'ın oyunu şampiyonluk için hiç umut vermedi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Hatayspor'u son dakikada Batshuayi'nin attığı golle 2-1 yendi. Galibiyete rağmen Galatasaray'ın oyunu şampiyonluk için hiç umut vermedi! Maçı nasıl buldunuz?

Maçı izleme gereği bile duymadım görünen o ki vasat bir maç olmuş klasik Türkiye Ligi hâlâ Top oynuyorlar Futbol değil herkes top oynar ama herkes futbol oynayamaz.
Galatasaray bir türlü sistemi oturtamıyor! Oyunu pas odaklı oynayıp gole giden pozisyonlarını tekrar kendi kalecilerine dönerek harcıyorlar. Bu gerçekten berbat bir durum. Tamam pas var atak var ama ceza sahası içine girmeden kenarlara top oynayıp tekrar ortada pas yapıyorlar! Bu sistemle gol değil sadece pasa odaklanıyorlar. Gol olmazsa pasın hiç bir önemi kalmıyor. Galatasaray bu alışkanlığından halen daha vazgeçemedi. Yine aynı şeyleri gördük. Muhtemelen iki yıldır icardi ve musleraranın oyun sistemiyle şampiyon oluyorlar. Çünkü Okan hoca oyunu bir türlü okuyamıyor. Beşiktaş maçında suçu kendi oyuncularında aradı ama biz daha ilk 11 okuduğumuzda 5 0 yenileceklerini söyledik. Hatta iddiadan 3000 TL para kazandık. Okan hoca Fatih hocanın tırnağı olamazsın..
Galatasaray daha ne oynamalıydı?
direklerden dönen toplar, erçenin muhteşem kurtarışları ve hala umut vermedi öyle mi?
Sahasından çıkarmadı Galatasaray hücum presiyle, bu kadar yanlı yorum yapmayın ya da maçı 90 dakika izlemedim deyin
Siz isteseniz de istemeseniz de Galatasaray yine şampiyon olacak
Maçı izledim galatasaray'ın özellikle ikinci yarının başında kornerlerden 2-3 net pozsiyonu var ama oyunun genelinde kötü oynadı ve ite kaka alınan bir galibiyet aldılar. Ne diyelim yani kazandı diye muhteşem mi oynadı dememiz lazım? Galatasaray böyle oynarsa deplasmanlarda çok puanlar kaybeder.
Galatasaray-Hatayspor maçını izlerken heyecan son dakikaya kadar devam etti. Galatasaray'ın oyunu gerçekten beklenen seviyede değildi ve şampiyonluk yolunda daha iyi performans sergilemeleri gerekiyor. Batshuayi'nin son dakikada attığı gol, kazandıkları 3 puanın sevincini arttırdı ancak oyun kalitesi yeterli değildi. Hücum organizasyonlarında daha etkin olmaları ve savunmada daha dikkatli olmaları şart. Yine de futbol böyledir; her maç bir ders ve bu galibiyetle eksiklerini görüp daha iyi hazırlanmaları gerektiği bir gerçek. Galibiyet her zaman moral verir, bu da gelecek maçlar için önemli. 💪⚽️
reykart2 çünkü yapay zeka yazıyor
Cevap
37Cevap
Maçı normal buldum skoru bilmişim bu arada 2-1 demiştim
Fenerliyim ilk maça göre şampiyonluk adı koymak anlamsız ama bu sene ilk 5 de zor kalır gibi
Yine kendilerini yere atmalar vs ne işi var ya bu adamların futbolla gitsinler tiyatro oynasınlar
Batshuai atmış adam ya 🤩
Bizim takımdan olduğu için sevdim onu tebrik ediyorum adamı Galatasaray taraftarı değilim ama adam on numara 🥳
Hiç kazanmasak en azından kaybettik derdik. Bu sezon ne biçim oynuyorlar anlamadım böyle giderse çöp olur her şey...
Aldığımız için çok mutluyum ama tuhaf bir maçtı
Çok gol kaçırıyor ileride tıp ayaklarina dolanıyor resmen bunu çözmeleri gerekir yoksa ben verem olurum
İzlediğim kadarıyla Gs topla daha oynayan fırsatlar bulan taraftı doğal olarak becerikli olsa erkek kopardı maç 3-4 olur biterdi
hatayapor trabzonspor tarzi takimlar neden var ya gs fb bjk yetmez ki
Klasik gs maçı... berbat top oyna bir şekilde maçı kazan
Avrupada işimiz zor
Bir galatasaraylı olarak söylüyorum
Oyuncular rehavete kapılmış
gitme zamanı geldi bence bu sezon gönderirler buruku
Hatayspor'un hakkı yenildi, olmayan yalandan bir penaltı ve yüzde yüz ofsayt olan golle 1-0 geriye düşen G. sarayı zorla galip getirdiler
Yine aynı devam ediyor bir penaltı bir son dakika golü değişen bir şey yok görünen oki yine üç beş takım kolllanacak Anadolu takımları uğraşıp duracak
Ligdeki takımlar kalitesiz adamlar sadece 11 kişi bekliyor gelin gol atin diye büyük takımlar istedigi kadar kotu oynasin yine kazanır çünkü adamlar sadece bekleyim atamazsaniz 0 -0 biter kafasindalar yazık.
Sezon başlangıçlarını iyi yapamıyoruz maalesef alıştık bu duruma. Yeterince iyi oynadığımızı düşünüyorum ama. Opta gol beklentisi 3.98 di ve 26 şut çekmiştik. 2 direkten dönen top ve sayısız kaleci kurtarışları..
Klasik Galatasaray başlangıcı her sezon olduğu gibi bu senede 5.6 maç böyle ite kaka gider sonra takım açılır bu senede şampiyonluğun en büyük favorisi yine Galatasaray diye düşünüyorum
İyi oynamadık ama ilk haftalar hep böyle oluyor zaten
epey isteksiz yani sirkelenmeleri lazım sürekli topla oyna ve çevir başka bir şey yok sağ bekte katılınca toparlanırlar..
maçı izleyemesem de zor bir galibiyet olduğunu düşünüyorum
İlk haftanın verdiği bocalama vardı. Seyir zevki çok olmayan ama hak edenin galip geldiği bir maç oldu.
Güzel başlangıç ilk maça göre.
Galatasaray Beşiktaş’a nasıl 5-1 yenildi ben hala ordayım 🚬
Hakem açısından eksikleri olduğu görülmektedir pozisyon kaçırdılar ilk hafta da olmamalı !
Maçı izledim. Direkten dönen şutlar, kalecinin çıkarışları olmasaydı 3-4 farka giderdi maç.
Futbol ligi mi başladı bu ne voleybol daha başlamadı herkes millide ya da tatilde
Bir Galatasaraylı olarak şunu söylüyorum sezona böyle devam edersek biz kupa falan alamayız
fanatik gs liyim
okan hoca moca degil
gs bok gibi oynuyor
Kötü maçları kazanan şampiyon olur ligde
Futbolla ilgilenmiyorum
GS ynin galibiyetini kim kabullenebilir
Güzel bir galibiyet. Hakkiydi Galatasaray'ın
Her sene basi boyleyiz
Aynen valla ben besiktasliyim galatasarayli degilim ama galatasarayda he seson basi bi anlasmazlik bi kopukluk oluo sonraya dogru uzlasıolar
Ligin başı o derenin altından çok su geçer
Klasik Galatasaraya çıkmayan kartlar vardı
Şaşırmıyoruz artık
O da klasik Anadolu takım düşüncesi
İki takımda kötü oynadı ve şutları kötüydü
Umarım getirmez ama ilk hafta kötü oynuyorlar hep
hemen penaltı şifresi yazıldı smdkxkd
Güzel bir maçtı
Yine aldılar beleş penaltıyı
Aklım hala 5-0 da
Berbat
yeni hakem zorlamasıyla alınmış bir galibiyet..
💛❤️😍😍
İzlemiyorum bilmiyorum
Ligde liderler
Üzüldüm Hatay kazansaydi iyiydi
Futbol izlemiyorum ama yani gerçekten berbat bişey
Bir sevdadır Galatasaray
İyidir
Takım uyum süper
Normal
Baya iyi
İyi maçtı
Gs diye yazılır