Evet arkadaşlar Galatasaray - Beşiktaş'ı icardi'nin golleriyle 2-1 yendi. Maçta 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıda oyunun hakimi Beşiktaş'tı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Beşiktaş'ı icardi'nin golleriyle 2-1 yendi. Maçta 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıda oyunun hakimi Beşiktaş'tı. Maçı nasıl buldunuz?

Galatasaray beklenen bir futbol oynamadı ama galibiyeti getiren bir mücadele sergiledi. Sonuçta bu bir derbi maçı ve iyi veya kötü oynayarak kazanmak önemliydi.
Maçı izleme gereği bile duymadım basit sıradan bir lig maçı yorumlardan anlaşıldığı üzere maç yine katledilmiş vasat futbol bunun yerine PL özetlerini izledim çok kaliteli futbol izledim ve bolca keyif aldım
Cevap
45Cevap
maçı iyi buldum Galatasaray şampiyon herhalde bu yıl da ama bakalım futbol bu
Farka gidecek maç 1 farkla bitti. Bana göre bu maçta her ne kadar kazanmayı hakeden taraf olsak da her ne kadar kazanan taraf olsak da bu maçtaki 30. dakikadan sonra Galatasaray oyuncularının acayip etkisiz oyunu bizi hayal kırıklığına uğrattı.
Kerem aktürkoglu her zamanki gibi çok kötüydü. Tete ve Zaha da kalitelerini sahaya tam olarak yansitamadilar. ICARDI ve Lucas Torreira ve defans oyuncularımız her zamanki gibi iyiydi.
Şampiyonluk gs fb arasında geçecek belli ki en az hata yapan kazanacak ama açık konuşmak gerekirse maçın belirli anlarında gs çok vasıfsız kaldı penaltı olmasaydı bu maçta beraberlik ile sonuçlanır ve hatta bir süpriz ile bjk 2. Golü bile bula bilirdi penaltı dengeleri bozdu genel anlamda aslında maç beraberlik kokan bir maçtı dediğim gibi gs nin belirli kesimler de geçiş oyununda sorunlar yaşadığı haşikar bu şekilde devam ederler ise cezayı keserler 10 kişi beşiktaş iyi mücadele etti hakem belirli anlarda anlamsız kararlarda verdi iki takım aleyhine kazananı tebrik etmek düşer herkese rakibimiz olsa da olmasa da
Yönetim kongre kararı almış, hocan istifa etmiş, maçın ilk bölümünde kalecisiz kalmışsın, karşında 200 milyon Euro'luk kadro kurduğu için dünyayı fethedeceğini zanneden Galatasaray var ve deplasmanda oynuyorsun. Hakem de rakibin uğurlusu Halil Umut Meler. Bu şartlarda Beşiktaş'ın kazanması imkansızdı ve yakaladığı pozisyonlara bakarsanız az kalsın imkansızı başaracaktı Kartal. Kim ne, derse desin galip sayılır bu yolda mağlup.
Beşiktaş maçı kendi hediye etti. Birinci gol mert'in kötü top kullanmasından dolayı dönen top gol oldu ve bu pasla çıkma huyu yüzünden ucuz gol yediler. Kırmızı kart yine kaleci hatasından oldu. Ikinci yarıda penaltı verilip var'dan iptal edile yine bu saçma sapan pasla çıkma yüzünden. Penaltı poziyonu yine amir'in amatörce yaptığı ucuz penaltı. Ama her şeye rağmen Beşiktaş ikinci sahanın hakimiydi ve her şeye uzatma dakikalarında rosier ile beraberliği bulabilirdi.
Güzel maçtı ama Galatasaray isteği futbolu oynamadı gol olduktan sonra nasıl olsa yeneriz diye düşünerek hareket etti ve hata çok yaptı bu yüzden Beşiktaş gol attı Beşiktaş ise çok basit hatalar yaptı yenildikleri için kimseye suç atmasınlar kendi başlarını yaktılar kaleci ve defans oyuncuları ile neyse Galatasaray 3 puanı aldı bakalım bugün Fenerbahçe ne yapacak
Uzun toplar da sürekli hep isabetsiz oldu bu da ayrı bir sıkıntıydı evet aklı Bayern Münih de aklı ama bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş ı daha iyi yenebilirdik
Umarım bende bunu bekliyorum en azından bir şekilde yenersek veya beraberlik bizim için aslında çok iyi olabilir ama nedense Galatasaraylı olmaktan dolayı değil Bayern Münih yeneceğiz gibi geliyor uzun zamandır yenilmeyen birtakım biz bu seriyi bozacak birtakım olabiliriz
Vay be bir kadın ile futbol konuşuyorum
Efsane Milan kadrosunu biliyormusun?
Çok güzel 😊
bosa hayal kurmasinlar fener rahat alir bu sene ligi, 10 kisi besiktasi bile yenmekten aciz bi takimin işi cok zor
Besiktasliyiz bilader biz takimimizi elsitririzde bastacida yapariz sen kendi takimina bakacaksin
sagol hatirlattigin icin abicim
Halil umut meler maçı gsye falan vermedi gs hakkıyla kazandı voleybol oynamasalar biz de penaltı atamazdık ağlamayın max bjk aklı işte her şey hakem olsaydı manuyu yenemezdik helal olsun Galatasaray'ımız sırada Bayern var 💛❤️
Hakemlik bir şey yok maçta, hatta hakemin vermedikleri var.
Aynen öyle katılıyorum, icardinin ayağına tekme attı penaltıyı vermedi hakem
Ben o na da penaltı vermem ama amir'i ikinci sarıdan atması lazımdı.
Kanka az ayağına isabet ettirse icardi bayern maçına sakatlanabilirdi bile penaltı vermediği pozisyon nasıl penaltı olamaz, amire katılıyorum bu arada
bjknin kaybedeceğini biliyordum zaten ama bir umut heyecanlanmıştım. ama gs baya kötü oynadı en azından az bir farkla yendiler
Galatasaray'ın Beşiktaş’ı iplemeden yendiği maçtı. Akıllar Bayern maçın da olduğu için iyi futbola lüzum duymadılar. Hepsi bu kadar! Ayrıca 100. yıl koreografisini de unutmamak lazım…
Canım sıkıldı ana sağlık olsun böyle bir sonucu beklemiştim zaten, kendi takımımı tebrik ediyorum böyle zor şartlar altında bile elinden geleni yaptılar
*ama
Maç 1-1 dedim yandakilere bunlarin kalecisi defansı mal bir hata yaparlar demeye kalmadı yaptılar zaten 😂
İlk yarıdan sonra garanti maç gözüyle izlememiştim ama 1 oyuncu eksik olmalarına rağmen zorlu bi maç olmuş 2-0 beklentisi içindeydim canları sağ olsun.
60dk 10 kişi oynadı bjk ona rağmen zor yendi hakem desteği ile
Hakem maçı iyi katletti. Bakalım Salı günü napacaklar.
Beklediğim bir sonuçtu zaten kaybedeceğini düşünmedim hiç 💛❤💛❤
Münih Besiktaş degildir affetmez adamın kestanesini çizer
10 kişi kalmış Bjk yi zor bela penaltı golüyle yenen Gs Mühihe tarihi fark yer
Bir Beşiktaş taraftarı olarak üzgünüm ama yapacak bir şey yok.
Çok iyi bu maç tahmini yapmıştım. Çıktı. Heyecanla izledim. 💛❤
Icardi aşkıma Selam olsun. Bizim mahalle komple Gs'li. Her evden ayrı bi çığlık atıldi.
galatasarayin yencegini biliyodum ama baya kötü oynadilar ilk yari en az 4 gol olmaliydi yani resmen 6 7 pozisyonu atamadilar sanssizlik bide üstüne net penalti olani da iptal ettiler herseye ragmen kazandik
skoru aldılar ama iyi top oynamadılar ve oynamıyorlar
Macı beğenmedım Gs ı da bi o kadar. Ara ara iyiydi Gs
Rezalet bir maçtı yok bu anc istifa etmedikçe olmaz bu iş mahalle maçları biel daha izleme zevki verir takımım da sağolsun kanser etmekten usanmadi toparlanmamız lazım acilen oyuncular bile inançsız oynuyor
bizim oyuncular maçı takmıyor bayern maçı var diye sinir oldum
Bayern maçınıda düşünerek oynadı ikinci yarı gs çok koşmadı oyüzden Beşiktaş üstün göründü
B. Münih maç önce zorlu derbi maçı gs için zor bir maçtı hakeme rağmen yenmeyi başardık
yok hakemmiş yok bilmem neymiş kaleyi bulan 2 şutları var. gs aptallıgına fark atamadı yok neymiş bayern bize 5 atarmış kendileriyle karıştırdılar.
Galatasaray tüm joker haklarını kullandı sanki. Direk, penaltı, kırmızı kart derken 2..1 aldı 🙂
Galatasaray koydu gene helal beeeee ♥️💛♥️💛💛💛💛💛💛
Güzel mi koydu
Maça bir iki saat kala hakim değişikliği olunca kazanması da kolay oluyor umarım Fenerbahçe şampiyon olur
Halil Umut Meler resmen maçı verdi GS'ye kim ne diyorsa desin birader.
Ilk kırmızı doğru, penaltı kararı doğru. Penaltıdan önce kornere çıkan top hafif şekilde ofsayt ama yan hakem görmedi ve kural yüzünden pozisyon bittiği için var o ofsayta dönemedi. Ghezzal'ın veya amir'in ikinci sarıdan atılması tete'nin de bir sarısını atladı.
Kırmızı kart pozisyonu bence yanlış. Adam topa kayıyor ve eli yerde. Yerde olan destek elini nereye koyabilir ki?
Hayır topun yönü değişiyor ve top kenara gidiyor. Var'dan izleyince net gözüküyor. Mert iyi başladığı maçta çok önemli iki yaptı. Ilk golde onun hatalı ve kısa pası yüzünden geldi.
Bak yarın Fenerbahçe maçı kaybedecek ama aktör hakem olacak. Operasyon düğmesine basıldı çünkü. Geçen sezon olanların aynısı oluyor yine. Ama hakeme rağmen galip gelecez inşallah
Fenerbahçe kendi sahasında hatay'la oynuyor ve kazanır. Düğme falan yok, beceriksiz rezil hakemlerimiz var. Halil umut meler bugün kötüydü, vermedikleri iki 3 tane kart var. Hatta ghezzal'ın elle kestiği penaltıyı bile görmesine rağmen veremedi. Niye? Çünkü var'ı bekliyor ve ilk yarıda beşiktaş'ı 10 kişi bıraktığı yüreği yetmedi yani tam bir eyyamcı. Sonra bir pozsiyonda galatasaray'ın lehine penaltı verdi, var'dan gördük ki faul'ü toreira yapıyor. Yani tam rezalet! Yabancı hakem gelmeli diyorum ama bunu ne ali koç ne de dursun özbek istiyor. Peki neden? Hatta ali koç var hakemi yabancı olsun ama orta hakem türk olsun diyor. Çünkü hepsi biliyor ki orta hakemler türk olursa istedikleri eyyamcı düzeni devam edecek, ama hem var hemde orta hakem yabancı olursa en çok zararı kendileri görecek onun için yabancı hakeme karşılar!
Merte kırmızı ağır değil miydi
Jimnastikçiler ağlamasın öptük geçtik sıradaki gelsin.
Hareketlere bak çarşı seni bi öper feleğini şaşırırsın ajskskskdldlfpfpg
Cimbommuş sizsiniz cici 😂😂😂😂
sacha boey'in rashica'ya attığı çalım fenaydı. çok büyük topçu olacak belli.
Açık casi söylemek gerekirse berbat di maç ilk 30 dk iyidi gerisini izlemdim saten
Biliyordum gs alır dedim 🥰🥰🥰
Bjk oyunun hic bir zaman hakimi olmadı uydurma lütfen
Toplam 2 tane şut çekmiş besiktas ve her istatistikte çok daha geride kalmış. Nasıl oyunun hakimi oluyor? Size bedava mı dağıtıyorlar fenomenligi
Galatasaray'ın topa sahip olma oranı daha yüksek. Şutlar da GS 29 bjk 2 üstün. Gol şansı ve rakip ceza sahasına girmekte de GS çok daha üstün. Sen futbol bildiğine emin misin
Yok ben bilmiyorum da sen biliyorsun! Topa sahip olma yüzde 52'ye 48 galatasaray ama maçın geneli bu. Ilk yarıda bu oran 60'a 40 falandı yani ikinci yarıda Beşiktaş topa daha çok sahip olduğu için oran 60'lardan 52'ye düştü! Eğer futbolu şut ve pozisyon ile ölçüyorsan bir halt bildiğin yok demektir! 😅
Hayır atıyorsun. Galatasaray ilk yarıda %60 topa hakim falan olmadı GS öndeydi ama uçuk bir fark yoktu. Diğer bütün istatistiklerde de Galatasaray'ın ezici bir üstünlüğü var. Ve evet sen futbolu bilmiyorsun
Berabere kalsa iyiydi
kafalar bayern maçında galatasaray pek topa batmadı bu akşam yoksa 10 kişilik beşiktaşı dağıtması lazımdı
Cincona cakacaz kadikoyde hakem bile kurtaramayacak bu kedicikleri
@andy5686 ahaha cakarsin kedicik 2 kere yendiniz diye bi yerleriniz kalkti galiba sizin jsjsjs 2021 22 sezonunda icerde disarda yenmistik sizi sizin sahada bilmemde bizim sahada yeneriz yine
İzlemedim o maçı gs alacağı içim 💅🏻
Sende haklısın hakem sizden olduğu için kafan rahat tabi
Tabi canım
3-1 GS alır dedim 2-1 bitti 💛❤️
Aslanlar aslanligini yaptı olan bu can takımm
Ben dedim Galatasaray alır diye 😉
Güzeldi sonuç belliydi zaten ♥️💛
Türkiye liginin dandik takımlarının maçını izlemek yerine chelsea Arsenal izledim premier varken stsl izlenmez
cok iyi cinku herzamnki gibi biz kazandik cok mutluyum
Çocuk S. İcardi varken Fener'e şampiyonluk nasip olmaz
Halil ve Icardi ileri uçta etkiliydi
Kolaydı bjk küçük kulüp
Fener adına sevindim. GS yenilmez değil.
İcardinin ki nerdeyse benimkinden bile büyük 😂
Bizimkilerin oynadığı da futbol mu allasen.
neredeyse puan veriyorduk, farklı olabilirdi
Galatasaray - icardi= - 0
Maçı bulamadım knk
Galatasaray bir tarih daha yazdı.
İyi ki Galatasarayyyyy
Bu hızla Münih’i de devirir 6 atar
Neden beee ne top oynuyor cin bom bom fena dağıtır Münih’i
Yine Ekim'de bittik
Çirkef gs taraftarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?