Evet arkadaşlar Galatasaray derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Beşiktaş ilk bölümde daha kontrollü oynamasına rağmen 2 tane duran toptan yenilen golle 2-1 mağlup oldu. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Beşiktaş ilk bölümde daha kontrollü oynamasına rağmen 2 tane duran toptan yenilen golle 2-1 mağlup oldu. Maçı nasıl buldunuz?

Hakem çok hatalı bir maç yönetti Galatasaray’ın penaltısını vermedi kırmızı kartlar vardı verilmeyen doğru kararlar verilseydi maç üç sıfır Galatasaray lehine biterdi.
Beşiktaş ve Galatasaray’ın maçı dokuz oyuncu ile tamamlaması lazımdı.
Yani her iki takım için de berbat kararlar verildin Beşiktaş’ın yok hakkımız yendi yok kart verildi muhabbetine bakmayın Galatasaray’ın da çok hakkı yendi
Şimdi yok efendim kartlar çıksaydı şöyle böyle olurdu muhabbetine gireceklere de şunu söyleyebilirim 8.09 oyuncu ile maç zaman çok takım var Galatasaray’da kazandı geçmişte Beşiktaş’ta kazandı o yüzden kimse laf yapmasın
Beşiktaş gol bile atamaz demiştim, attı da sayılmaz bence. Bu ligi tanıyoruz, şampiyonu sezon başlamadan belirlenen bir lig. Şampiyon Galatasaray'ı tebrik ederiz.
😂😂😂
Belli olmaz daha karamsar olma. Galatasaray elfsborg maçı gibi 3-4-1-2 başlamadı, 4-4-2'de bile duran top dışında Galatasaray o beklenen üstünlüğü kurumadı. Yanlız Beşiktaş gibi birtakım böyle iki tane kopya gol yememeli. Maalesef paulista'nın yerini dolduramamışlar ve Beşiktaş'ın savunması çok basit goller yedi, ama oyunun geneline bakarsan Beşiktaş'ın mağlubiyeti hakettiğini düşünmüyorum. Beşiktaş'ın orta saha üstünlüğüne Galatasaray duran toplarla kazandı. Hakemde yine rezildi. Evet icardi'nin penaltısını vermedi ama rafa'ya faul yapan saches'i de ikinci sarıdan atmalıydı pozisyona faul bile vermedi.
Gayet güzel bir maçtı şahsi fikrim olarak sarı kartların hepsini hakettigimizi düşünmüyorum batshuayi'nin kaçırdığı gol fenaydı o kötü aşırı kötü oldu onun harici karakterlerin konuştuğu bi maç oldu jk taraftarının daha maç başlamadan kendi arasında kavga etmesi, cumhuriyet için açılan marşlara eşlik etmeye tenezzül etmemesi, maç sonu attıkları gönderide metin oktayin kaza yapıp vefat ettiği arabayı koymaları karakterlerini ortaya koydu. Demek ki kazansalardı o gönderiyle kutlama yapacaklardı yazık çok yazık...
Anlam veremediğim şey..
Galatasarayı doğrayan hakem ama Beşiktaşlılar hakem bizi doğradı algısı yapıyor. Penaltı kırmızı kart verilmemiş her pozisyon düdüğünü Beşiktaşa çalmış bir hakem vardı.
Galatasaray yine tüm planları bozdu..
Cevap
16Cevap
son dakika gol çok güzeldi
beş tane atacaklardı bunlar beş ile övünmeye devam etsinler kart diye ağlıyorlar ama penaltımız verilmedi. nerde hani penaltımobile galip geldiğimize sevindik.
Icardi'nin pozisyonu penaltı, sanches'in rafa'ya yaptığı hareket ikinci sarıdan kırmızı hakemimiz yine bol eyyam yaptı. Yanlız ben Galatasaray'ın eğer okan buruk elsborg maçı gibi 3-4-1-2 veya bu akşam ki gibi daha iyi olsa bile 4-4-2'de ısrar ederse bazı anadolu maçlarında sıkıntı yaşayabilir. Galatasaray 4-2-3-1 ile sahaya oyun gücünü yansıtarak maçları daha rahat kazanan birtakım. Dün akşam o iki duran top olmasa maç kesinlikle berabere biterdi bu da Galatasaray'ın orta sahada 1 eksik olmasından dolayı. Bana herkes kızıyor belki ama bu takımın birinci forveti kesinlikle osimhen'dir! Adamın topa nasıl yükseldiğini konuşmamıza gerek bile yok, üst düzey dünyanın sayılı golcülerinden biri.
2 golde basit atılan gollerdi , Beşiktaş’ın ilk yarıda kacirdigi pozisyonlar , beraberlik golünü kacirmasi +hakem desteği hahaaahha
Hediyemiz olsun , Beşiktaş bunu unutmaz 👊
Okan cahili bjk ye fark atmamızı istemediği için Osimhen i ve Torreira yı enerjik olmasına rağmen çıkarıp Metehan ve bitik Kerem Demirbay ı oyuna koyuyor. Bu adam bjk ye bilerek fark atmak istemiyor yemin ediyorum.
Fenerbahçeli'yim ve kendi takimimdan sonra superligte en beğendiğim camia Beşiktaş fakat aynen şundan oldu https://www.instagram.com/reel/DBrqGFsNZMc/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Videonun sonundaki olay 😃
ben niyeyse uzulemiyorum ya, her seyi bana zevk veriyo besiktasimin. sampiyonluk umurumda olmasa da sampiyon olacagimiza da eminiiim. cooookk seviyorum sunlari ya masallah 💗
geçenki fener derbisi kadar heyecanlı değildi , bu gol olmaz diyerek sac telini bile kaldirmayan Muslera kendine gol şoku yaşattı ortalık o zaman biraz heyecan aldı işte ndnd
Bu kadar negatifliğe rağmen rakipten kötü değildik ama onlar duran toplardan attı. Yapacak bir şey yok, kanat almalıyız ara dönemde
Okan cahili bjk ye fark atmamızı istemediği için Osimhen i ve Torreira yı enerjik olmasına rağmen çıkarıp Metehan ve bitik Kerem Demirbay ı oyuna koyuyor. Bu adam bjk ye bilerek fark atmak istemiyor yemin ediyorum. 4-0 a gidecek maçı Okan bjk ye sempati duyduğu için 2-1 bitti. Her sene böyle oldu zaten. Okan hoca bjk ye fark atılmasını nedense istemiyor.
Duran toplarda cidden sıkıntılıyız zaten. Kullanmayı da beceremiyoruz, hep boşa gidiyor
Maçı izleme gereği bile duymadım eminim vasatın altında bir maçtır yine hakem bizi kesti falan diyotlar yav bu amatör küme ligi için bu kadar heyecan fazla her zaman diyorum Premier Lig Tanıtımı > Süper Lig
Hakem Sanchez in Barış Alper yılmaz ın imobile ye yapılan sert faul leri görmemesi Takımlar adına kötü bir maç yönetti !
Feneri yediğimizde işi bitirmiştik zaten. Bjk bizim rakibimiz değil 🙂❤️💛
Hedef Avrupa 💪💪
Keyifli maçtı, üstüne kuşların ağlama sesleri daha da keyif veriyor 🤣.
Galatasaray 3 forvetle kazandı
Icardi osimen arda kardeşler 🤭🤭🤭
Son golu nasıl attı öyle ben bir galatasaraylı olarak tebrik ederim
Gs 3. Golü kaçırdı. Gs ağlamıyor oynuyor kazanıyor.
Bu arada sosyal medyada bejkeliler halen 5 -0 diyor 😂😂 harbiden tiner sorunları var içiyorlar yani 😂.
Okan cahili bjk ye fark atmamızı istemediği için Osimhen i ve Torreira yı enerjik olmasına rağmen çıkarıp Metehan ve bitik Kerem Demirbay ı oyuna koyuyor. Bu adam bjk ye bilerek fark atmak istemiyor yemin ediyorum.
Ben fark bekliyordum aslında yinede yendik 5 ci yıldızı takarız
Beklenen sonuçtu Bjk ligi 5. bitirir
aslında ligi 5. bitirmek Fb nin hakkı 😄
şükürler olsun biz Besiktaş güçlüyüz morinyo düşünsün
Demekki neymiş para mutluluk başarı getirmezmiş Kartal bey delikanlı efendi adamdı 2 kaliteli forveti olsaydı bu yıl şampiyon olma ihtimalleri vardı
İzlemedim ama yorumlarda bayağı olaylı deniyordu
Gs yenilsin ya sevmiyorum
Dangalâk Ersin, her şutu yedi :d
Gayet iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?