Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş: Derbiyi kazanan Galatasaray oldu! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar galatasaray nef stadyumu ali sami yen spor kompleksinde beşiktaş'ı kerem aktürkoğlu'nun 22 ve 32'inci dakikalarda attığı gollerle 2-1 yendi. Beşiktaş'ın golü 85'te rıdvan yılmaz'dan geldi... Özellikle galatasaray'da kerem aktürkoğlu dışında mustafa mohammed'i çok beğendim! Bu arada bana göre bu yenilgi yanlış kadro çıkaran önder karaveli'ye yazar, larin ve batshuayi'nin yedek başlaması büyük bir hataydı! Bu oyuncular girdikten sonra oyunun kontrolü özellikle ikinci yarıda beşiktaş'a geçti ama galatasaray'da iyi savunarak kazanmasını bildi.
Maçı nasıl buldunuz?
Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş: Derbiyi kazanan Galatasaray oldu! Maçı nasıl buldunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Erman toroğlu "larin'in son dakikada ki pozisyonu net penaltì dedi... Kaleci ersin'in gomis'i indirmesi faul ve kırmızı olmalıydı dedi, yanlız ben o pozisyon çapraz'a doğru gittiği için ve hala bir defans oyuncusu olduğu için bence sarı kart olurdu ama ersin'in de önceden sarısı olduğu için çift sarıdan yine atılmalıydı... Arkadaşlar bu var eyyamlarından bıktık artık, seneye yabancì hakemler gelmeli yoksa bu iş düzelmez!