Evet arkadașlar Beşiktaş rams park'ta Galatasaray'dan puan alarak şampiyonluk yarışına tutunmayı başardı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Beşiktaş rams park'ta Galatasaray'dan puan alarak şampiyonluk yarışına tutunmayı başardı. Maçı nasıl buldunuz?

BJK neden şampiyonlukta yarışmayacağının bir göstergesidir. Eksik kalmamıza rağmen yenemiyorsa geçmiş olsun, onun dengi anadolu takımlarıdır. 3. olursa şampiyon olmuş gibi sevinebilirler.
Kendi evinizde 1 puan aldığınız için bu kadar mutlu olmanız tam size yakışır hareket 😄
Bunu sende iyi biliyorsun işinize gelmiyor sadece 😄
bjk topmu oynadı beleşe bir gol bir atakları bile yoktu derken kırmızı kart yedi gs.. başka nasıl durduracaklar.. 5ci dakikada bjkli kaleciye fol olarak gösterilen pozisyonda kaleci kendi adamına çarptı karambolda gsli oyuncu vurdu gole giden top bjklin eline çarpıyor kırmızı +penaltı burada yalan oldu.. hakem iyi yönetmedi..
gs maçı 10 kişi oynamaısna rağmen bjkden cacık olmaz
Uğurcana dua etsinler
Galatasaray'da Liverpool maçının yorgunluğu bariz belliydi. 10 kişi kalması da büyük sıkıntıya soktu ama yine iyi toparlalayarak golü buldu. Halen lideriz, halen namağlubuz, canımız sağ olsun.
Şampiyonluğun en büyük adayıyız. FB haricinde, BJK'nin bizimle şampiyonluk yarışında olabileceğini sanmıyorum.
İnşallah 👍🏼
Adamlar beraberliğe seviniyor ya la 🤣🤣
BJK'ye 3-5-8 atacağız diyen GS'liler nereden😂? ↗
Harbi bunlara yazık ya, üzüldüm 🥲
Biz Liverpool'a kıydık ama 🥹
Kendini öyle avut.
Liverpoolu penaltıyla yendik diye seviniyorsunuz Siz yenersiniz biz eleriz haddinizi bilin bence
Sende kendini böyle avut
Niye, penaltılar kaldırılsın mı? 😄.
Sana bir şey söyleyim mi? Ben bir GALATASARAYLI olarak BJK'yi hiçbir zaman rakip olarak görmem, çünkü kalibresi yetmez. Bizim ligdeki rakibimiz Fenerbahçe'dir ve hep öyle kalacaktır. Ayrıca Liverpool maçında da bir sürü net pozisyonumuz var, Barış Alper adamı çalımlayıp gol atacağı sırada yüzüne darbe geliyor.
Ayrıca siz Liverpoolu 1-0 penaltıyla yenersiniz biz ceza sahası dışında koyar kupadan eleriz 😜
8-0 mı? 😄😄
Bizde Galatasarayi şerefli onurlu bir kulüp olarak görmüyoruz zaten Bileğinizin hakkıyla şampiyon olabilirseniz görüşelim bunları Sırf Galatasaray kaybetmesin diye kararların verildiği onlarca maç var 😁
5-0 kupa maçı 😄
Hani hidranin 31 yaşındayım Beşiktaş'tan hiç 4 yedigimizi hatırlamıyorum derken 5. Koyduğumuz maç 🙈
1998 6-0 ve ondan önceki 9-2'lik maça bak 😄. Hayatınızda Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Finali gördünüz mü 🥹
Napalim şimdi millattan önceki defterleri mi açalım 😄böyle mi tatmin ediyorsunuz kendinizi
Avrupa'da hiç gruptan nağmaglup cikabildiniz mi 😜
Uefa Kupası ve Uefa Süper Kupası kazanan, zamanında Dünya'nın en iyi klüpleri sıralamsında 1. sıraya yükselen, Şampiyon Klüpler Kupası'nda yarı final, Şampiyonlar Ligi'nde 2 DEFA çeyrek fina oynayan bir klübe
"""""Avrupa'da hiç gruptan nağmaglup cikabildiniz mi 😜""""""
diye cevap veren biriyle bence hiç konuşmamak lazım 😄😄.
Yaşı büyük ihtimal 13-14 felandir.
Tamam koçum en iyi klüp senin klübün, siz Real Madrid'ten de iyisiniz, sen haklısın 😁😁
youtube.com/shorts/7hiA3A0kVaI?si=0rImMG9IJONiIV9R
Tineri az çekin bak yan etki yapıyor yaramıyor 🤣
@Hissiz_man çok komiksin ya, bizi iyi güldürdün 😄👍🏼 6. sıraya düşmüşsünüz 😄🥹🥹.
Çok anlamam ama izlediğim kadarıyla futbolcular bitse de gitsek havasında oynadı ve hakemin gösterdiği çoğu sarı kartın gereksiz olduğunu düşünüyorum ‘A bir de Osimhen’in kendisini yalandan yere atışları takdire şayandı’ 😅
Cevap
8Cevap
Daha berabere ilk maç kartal da bir bizi buluyor. Mahalle takımından yiyiyor
Galatasaraya beş atmayı biliyor sjdjd
Hahshd
Shdhhd
Adamların Avrupa kupalarında 5 gol attığı ilk ve tek takımdır Galatasaray 😄
Çok pozisyon yoktu GS yorgundu Türk takımları Avrupa yaramıyor haftada iki maç kaldıramıyorlar
Kör dövüşünün kazananı olmadı, çok rahat almamız lazımdı maçı, kendi evimizde boş bir puan kaybı yaşadık. Çok kötü maçtı.
Maçı izlemedim ama 10 kişi kalmış takımı yenememisler
Şaşırmadım skora GS'nin hep yediği poh
Özeti izledim geçen seneki gibi bu senede aynı hakem içine etmiş maçın, davinsonu çözemedim neresi değmiş. Avantaja oynattığı oyunu on saniye sonra gs atak yaparken kesmek hangi kural?
1 puanla mı tutundu
Hakem rezaleti
Hayırlısı
1-1 e anlaşmış pçler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?