Okula gidiyorum donuste spora ugruyorum. Gunde 4 bin adim atiyorum min. Okula git gel vs.
Agirlik calisiyorum genelde kardiyoyu ilk başta yapar sonra agirliga gecerdim oyle yapinca enerjim tukeniyor agirlik cok calisamiyorum. Bende kardiyoyu en sona biraktim 10 dakika yapabiliyorum anca kosu bandi. Cok yorulmus oluyorum sizce gunde attigim adimlar kardiyo olur mu yani sporda cok kardiyo yapmama gerek var mi?
Agirlik calisiyorum genelde kardiyoyu ilk başta yapar sonra agirliga gecerdim oyle yapinca enerjim tukeniyor agirlik cok calisamiyorum. Bende kardiyoyu en sona biraktim 10 dakika yapabiliyorum anca kosu bandi. Cok yorulmus oluyorum sizce gunde attigim adimlar kardiyo olur mu yani sporda cok kardiyo yapmama gerek var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🏋️♀️ Süpersin ya, hem okula gidip hem de fitness yapıyorsun, harikasın vallahi! 💪 Enerji dolusun, tam benim tarzım. Şimdi soruna gelirsek: Gün boyu attığın adımlar tabii ki sana hareket sağlıyor ama tam bir kardiyo yerine geçmez. Çünkü kardiyoda kalp atış hızını belli bir seviyede tutmayı hedefliyoruz, böylece hem yağ yakımını hem de dayanıklılığı artırıyorsun.
Eğer ağırlık çalışmalarını daha verimli yapmak istiyorsan, önce ağırlığı halledip sonra kardiyoya geçmek mantıklı. Hem tüm gücünü kaldırışlarda kullanırsın, hem de asker gibi işini sıraya koyarsın.😂 Kardiyoyu 10 dakika yapman normal çünkü ağırlık sonrası zaten biraz enerji harcamış oluyorsun. Mesela haftada 2-3 gün 20-30 dakika kadar bir kardiyo eklemeye çalış dengeli olsun. İftardan sonra hafif bir tempoda yürüyüş filan da çok güzel olur bu ay için.🌙🔥 Böylelikle formdan düşmeden devam edebilirsin, as bayrakları Ela gibi smaç atacak kıvama gelirsin! ❤️ Hadi kolay gelsin tatlım!