3 haftadir duzenli beslenerek spor yapiyorum. Kilom ayni kaldi hafif bi incelme var. Normalde vermem gerekmiyormuydu bir kilo dahi olsa? Hocaya sordum o da yag gidiyodur onemli olan o kas geliyodur sen tartiya bakma falan dedi. Dogrumu soyluyor bilgisi olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
salonlara şöyle bi bok bilmeyenleri koyuyorlar ya 3 haftada ne kası ya üstelik sen kadınsın kadında kolay kolay kas gelişmez hemen öyle öğrenmişler yağlar kasa döner vs yok öyle bişy
Sence niye kilo verme olmayip sadece incelme oluyodur
beslenmen yanlış ve egzersizler az eksik bazı egzersizleri yapmıyorsun
Ne gibi
nasıl ne gibi nerden bileyim şimdi senin ne spor yapıyorsun neler yapıyorsun
Hoca tum vucut calistirdigini soyledi
ben şimdi ne diyimki detayları bilmeden bişyler diyemem
Kanka bunlara anlatamıyorsun ki iste 1 ayda çok büyük değişim olcak sanıyorlar salondaki sözde hoca da uyduruyor yeter ki para akışı olsun diyo
Kardesim ben cok buyuk degisim beklemedim ama 3 hafta spor yapip yediklerime de dikkat ettigim icin 1 kilo veririm diye dusundum
Sen o 1 kiloyi 3 hafta da mı aldın da 3 haftada vericeksin
yanlış işte yanlış kaç kalori aldın biliyormusun hergün ve alman gereken kalori kaç biliyormusun
senin boy kilon kaç
@tecahülü_arif haklisin
@962021 bilmiyorum sadeve dikkat ediyorum seker unlu seyler yemiyorum. 168 boy 73 kilo
bilmeyerek olmaz o iş kilo öyle verilmez sana öyle diyen hocayı...
Bende iste hocama tam guvenmedigim icin burada bilem vardir diye sordum
bak sana şöyle söylim öncelikle kilo vermek istiyorsan alman gereken kaloriden 500 gr altında alacaksın hergün bir süre kalori açığı oluşturarak vereceksin sonra aynı kaloriyi alcaksın ki skiny fat olmaman için ondan sonra kas gelişimi başlar işte yani birde kızlarda öyle kas flan olmaz yapınız erkekler gibi değil
Acikladigin icin tesekkur ederim. Birsey soracagim ben eskiden tatli umlu seyler tuketen biriydim 1 aydir sekeride unuda vurmuyorum agzima kendimce az kalori almaya calisuyorum. Daha da mi azaltmam gerekir
tabi ama uzun iş ya kalori hesabı lazım sonra egzersizler flan ama bak ben geçen yıl tam 1 yıl oldu Şubat ayıydı hiç kilo vermeden belimi 7 cm incelttim
Peki kilo vermeden nasil incelme oluyor mantigini biliyormusun
sen dediklerimi anlamamışsın anlaşılan neyse böyle devam et sen
Tmmm
3 hafta erken bir süre hocanız doğru söylemiş sporla yağları kasa çevireceksiniz devamlılığı sağlarsanız kilo vermeye başlarsınız
Ne kadar sure devam etmem gerekir kilo kaybetmehe baslamam icin
Program doğruysa 3. ay da gözle görmeye 6. ay ve sonrası başarıya yaklaşırsınız
Tesekkur ederim
Hahaha yalan tabiki de
Neden olabilir
3 haftada bir değişim beklemen hata 2. İse sen ağırlık mi çalışıyorsun da kas olsun
Bu kardiyo hareketleriyle agirlikli calistiriyor degisim beklemiyordumda 1 kilo bari vemreyi bekliyordum
Herseyi zamana bırak acele etme
Tesekkur ederim
Boy kilo kac
168 boy 73 kilo
Yağ oranın kac ölçüler kac en çok yedigin şeyler neler ne icin kilo vermek istiyorsun gunde kac saat hangi vakitlerde yapiyorsun. Sikayetci oldugun bolgeler neler.
Yag oranimi bilmiyorum ilcemde cihazi yok maalesef. Tatli seyler ve paket gidalar tuketmiyorum, unlu seylerde spor yaptigim icin. Haftada 3 4 kere spor salonunda saat 2 gibi 1 bucuk saat spor yapiyorum. Enn cok sikayetci oldugum yer bacak
Olculerini biliyor musun? Ben hem burada 2 yil olacak insanlara bu konuda yardim ediyorum hemde yakinlarimda cok diyetisyen var. Dilersen beni ekle konuşalım. Soracagim sorulara cevap vermek zorunda degilsin eger eklersen.
Biliyorum bel 91, basen 60, kol 32
Doğru yağ yakıcı kullan
Ne kullanabilirim
Hoca yag yakici kremlerim var biberli vs dedi o tarz seylermi
L-carnitine
Tesekkur ederim