Evet arkadașlar Fenerbahçe kendinden daha zayıf birtakım olan avrupa liginin vasat takımlarından biri olan rangers'a 3-1 yenilerek tur şansını mucizelere bıraktı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe kendinden daha zayıf birtakım olan avrupa liginin vasat takımlarından biri olan rangers'a 3-1 yenilerek tur şansını mucizelere bıraktı! Maçı nasıl buldunuz?

🟨🟥 Rangers geldi yendi gitti. Bizi de Alkmaar elemişti. Tencere dibin kara , seninki benden kara...
🟨🟥 Bu iki hocaya da birileri söylemeli , demeli ki , birbirinize laf yarıştırasıya kadar , takımlarınızı adam gibi oynatın. Biri her maçtan sonra Galatasaray'ı diline doluyor , bizimki de altta kalmıyor kendince laf sokuyor , abi , bi zahmet işinize bakın artık ya
Selam Erman Hocam. Fenerbahçe rezalet oynadı. Ben Fenerbahçe 2-1 ya da 3-1 galip demiştim ama tam tersi oldu 🤕. Rangers zaten ilk 8'e girerek direkt 16 ya kalmıştı, Fenerbahçe'de 24. sırada bitirerek kıl payı play off'a kalmıştı. Rangers'in de hakkını vermek lazım. İyi paslaştılar, hırslı oynadılar, bireysel yetenekli futbolcularını iyi kullandılar ve deplasmandan harika bir skorla evlerine döndüler
Fenerbahçe elendi diyebiliriz..
Maalesef Avrupa'da bir hiçiz. Lig mücadelesi de artık baydı.
Hakem konusunu acmaya gerek yok bence her iki takıma da tebrikler rangers oyununu oturtmus bir takımdı oyunun içinde olmayan çok futbolcu vardi fenerbahcede yine de ikinci mac icin basarilar dileyelim çok zor görünüyor ama bi umut tur gelir diyelim
Hocam vasat dediğin takım yakın zamanda final gördü yani o kadar da boş takım değil, her zaman takımlarımıza ters geliyor, o yüzden bu sonuca şaşırmadım. Kendi hakemleri olmayınca nasıl da balon gibi patladığını gördük.
@LastGuest kesinlikle! Bakma şu an böyle dediğime kendi takımıma da az sallamadım sinirden var ya konu Avrupa olunca çileden çıkmamak mümkün değil 😃
Ben Galatasaray'lıyım ama acımam gerçekleri çatır çatır söylerim. Fenerbahçe'nin kazanacağını umuyordum.. Az kalsın beraberliğe oynayacaktım. Bir umuttu benimkisi. Sonra yapma dedim kendi kendime.. Rakipleri yattığı halde 2-3 tane zor atıyor. 🥲
Kafayı da yedik. Rangers'lı oyuncuların Icardi sevinci ve Fener ağlama işareti yapmasına da güldük. Kafamız çok karışık kardeşim. 😃
@LastGuest Fener temsili;
https://www.youtube.com/shorts/xEONxRVUTp4
@LastGuest bir tur fazla ilerledi diye de şu triplere girerler bi de
"ay ülke puanını sırtlamaktan belimiz tutuldu"
"ayol tek Türk takımı olarak temsil ettik izle 2 maç fazla izlediniz fena mı"
"şampi... dfgdfgdf"
@LastGuest elemelerde onları eleyen biz miyiz
şampiyon olmayı beceremiyorsun diye ne hareketler
bizim suçumuz başarılı olmamız mı valla fıkra gibiler hem takımı hem taraftarı fdgdfg
Cevap
18Cevap
rangers hak etti
Rangers için kolay bir maçtı keşke daha fazla gol atsalardi kendi evinde top cevirip 2 de gol atıp turu geçerler Fenerbahçeliler ise geçen haftadan beri yok Roma mi olsun rakibimiz yok bilbaomu işte Roma çıkarsa daha rahat yeneriz Bilbao zor olur ama geçeriz yok üç kulvarda yarışıyoruz vs vs noldu elendi işte çok eğlendim haftayada rangersliyim
yav arkadaş bizim takımlar halen anlamıyormu kuzeyli takımlar genelde defansı sağlam tutup kontra ile oynar akıllı ve sistematik.. altını çiziyorum az alkmar olsaydı en az 7 8 tane rahat atardı.. tam Gs maçı sonraıs dedim fener akıllanmaya başladı ama nerde.. ligte rakipleri sürekli fbye yatınca durum gayet normall
Bence celtıc ve glasgow rangers vasat takımlar değil. Vasat olan bizim üç büyütülmüş kulüpler. Avrupa da mazisinde şampiyonlukları var bu iki kulübün . İkisi de bizim üç büyütülmüş kulüplerden daha köklü ve daha başarılı kulüpler. İkisi de iskoç devi. Glasgow devi. Yenileceğini bildiğim için maçı izlemedim. Yani benim için sürpriz bir sonuç olmadı.
Her yönü ile takım savunması hatalar yaptı , ofansif olarak kötü , kaleci performans yok. Mourinho takım hazirlayamamis. Glasgow fizikman çok iyi , mücadeleci , oyunu bırakmıyor. Orta saha kopuk birbirinden oyuncu arkaya kaçırdılar. 2 golleri sayilmadi. Iyi oynamadaniz. Ruhu bitmiş oyunculari getirmek basarız olmuş. Fred eksikliği var.
Evinde oynadığın bir maç ve yabancı hakem.. Sonuç? Delik deşik.. Aynı Galatasaray gibi.
Ne olacak bu halimiz...
Fener'de var 250 milyon dolarlık kadro, adamlarda var 70 milyon dolarlık kadro. Büyük kepazelik şu skor
Dua etsinler 5 olmadı vasat fenerbahçe. Futbol oynadıkları yok ama mourinho efendi her fırsatta GS' ye laf atıyor. Tam bir şarlatan.
türk hakemleri sandılar tabi adama vurur kendini yere atar bide ayağa kalkmaz :D hem öyle deme rangers bu real madrid gibi takım
Onlara göre real Madrid 🤣
Fener çok vasat oynadı gördüm yani iki tane pozisyon yakaladı fener ama birisi yani göklere gitti çok kötü oynadı fener tam da beklediğim gibi oynadı
Babamın söverek izlediği bir maçtı mourinho'ya demediği kalmadı kdkdkdkd (bu arada babam Galatasaraylı)
Yazamam
Merak etme bizde Galatasaraylı olarak epey kızdık.. Mourinho dan cacık olmaz
Bu lafları kullandı kdkdkdmd
Neyseki küpe maçında fenerle eşleştik 😂😂😂
Evet inşallah fener yener çünkü babamın dilinden düşmem
o iş zor :D gsnin sakatları iyleştii icardi kesin yok jakobs belli olmaz morota oynayacak yunus oynayacak
Anlamıyorum ne dediğini ama dua edicem fenerbehçe kazansın diye
Galatasaray uefadan neden edi.. çok fazla eksik var bazıları iyleşti neredeyse tam kadroo biraz çeki düzenle eski ritmini yakalar
Rangers iyi oynadı. Ligte hakem desteğiyle iyiydi Fener. Avrupa'da normal.
gs ziraat karsilasmasi simdiden fenerin ayarini bozdu bilr. ne buyuk korku
Şu vasat takım lafını bırakın artık sanki bizim takımlar real madrid liverpool elensinler iyi oldu çook süper ligimize geri dönelim 🤣
Vasat dediğiniz takımlar eliyor hep
Aynen öyle
Helal olsun güzel oynadılar ama karşı tarafın savunması baya iyi
Mourinho sağolsun mahvetti maçı
Yazık oldu be
Turu rangers geçeçek
Türk hakemi olmayınca bu kadar oluyor işte 😜😂
Ohhh iyi olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?