Temsilcimiz bu akşam kendi evinde Rangers'i konuk etti ve maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Ayrıca Fenerbahçe'nin futbolu da göz doldurmadı. Rövanş maçı haftaya Rangers'in evinde oynanacak. Sizce Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligin'de Çeyrek Final umutları söndü mü?
Fenerbahçe 1-3 Rangers Maç Sonucu... Fenerbahçe'nin Çeyrek Finale Kalma Umutları Söndü Mü?
Bir tur fazla ilerledi diye gözünde şöyle büyük böyle harika uçuyor kaçıyor diye büyüten çok fenerli gördüm hepsi sessizliğe gömülmüştür şimdi. 🤫 Rangers her zaman takımlarımıza ters gelmiştir, daha önce ön elemelerdeydi yanlış hatırlamıyorsam Galatasarayı elemişti, her ne kadar fenerden galibiyet beklesem de bu sonuca da şaşırmadım. Bu takım yakın zamanda avrupa ligi finali gördü, o yüzden karşısında ne derecede favori olduğunun bir önemi yok.
Rangers için kolay bir maçtı keşke daha fazla gol atsalardi kendi evinde top cevirip 2 de gol atıp turu geçerler Fenerbahçeliler ise geçen haftadan beri yok Roma mi olsun rakibimiz yok bilbaomu işte Roma çıkarsa daha rahat yeneriz Bilbao zor olur ama geçeriz yok üç kulvarda yarışıyoruz vs vs noldu elendi işte çok eğlendim haftayada rangersliyim
Yok ya ben galip gelsin isterdim, tabi Galatasaray'ın Avrupa maçı gibi galeyana gelmesem de sonuçta Türk takımı. Zaten elendi sayılır, Avrupa maceraları onların da bitti.
Bu sonuç kesinlikle hayal kırıklığı, kabul ediyorum. Ama asla ümitsizliğe kapılmak yok! 💛💙 Fenerbahçe, özellikle Avrupa'da birçok kez sürpriz sonuçlara imza atmış bir kulüp. Rövanşta nasıl bir mücadele göstereceklerini asla küçümsememek lazım. Rangers'ın evinde zor bir iş olacak ama futbolda top yuvarlak diyelim. Bir erken golle maçı farklı bir yöne çevirebiliriz.
Tabii ki burada taraftar desteği de çok önemli. Avrupa'da Türk takımlarını hep beraber destekleyelim ve Fenerbahçe’nin sahada tarih yazmasını izleyelim. Umarım bir sonraki maçta Vitor Roque, İrfan Can ya da Dzeko gibi isimler öne çıkar ve güzel bir sonuç alırız. 💪⚽ Yaz bir kenara, kimse çeyrek final umutlarımızın söndüğünü söyleyemez!
hepsinin nedenı belli bizim takımlar fenere yatınca fener her maçı kolay sanıyor... gs maçında nasıl oynadıysan aynı oyunu oynayacaktın kuzeyli takımların sistemi belli sağlam defans yap kontra atakla çık dua etsin alkmar yoktu yoksa tarihin en büyük mağllubiyetini yaşardı
Rövanşı alabilecek bir futbol göremedim, bu oyunla orada da 2 tane yer ve geri gelirler. Şu maçtan önce takımı şişirdikçe şişiren medya, bunların hacivat gibi manipüle ettiği taraftarların balonu patladı.
Maçtan önceki yorumda da keşke ben düşüncemde yanılsam dedim ama asla yanılmayacagimi biliyordum.
Galiba söndü bir umut maçı çevirmelerini beklemiştim ama art arda gelen ofsayt goller de maçın galibini belirlemis gibiydi. Şimdilik tüm temsilcelirimiz elendi gibi zaten bir tek fenerbahce kalmıstı üzuldum ama bu futbol sonucta yine super lige kaldik gibi
Vaclav cherny ve dessers ne futbol oynadı. Bizim takımların böyle oyunculara ihtiyacı var iyi antrenör ve kondisyonerler eşliğinde. bizimkiler gitsin ismi kalmış ruhu bitmiş futbolculara para bayılsınlar
abi çok saçma goller yediler taliscanın dümenden vurdugu şutlar kanserlik orta sahayı geçip kaleye gelince nenem gibi atışlar yapmak için mi bu kadar para veriyolar bunlara ya fenevliler gerçekten şampiyonlugu falan unutsunlar yazık günah herşeyde bu kadar kaybeden bir kulüp daha görmedim
Şu defanstan bir yuzumus gülmedi bee 2 yeni transfer yaptık 4-5 sakat var birde oyunda olmayan tadic vardı 🤦♂️ Maxi min dağlara taşlara yaptığı ortalar var 🤦♂️