Mourinho taktik falan bildiğini düşünmüyorum tadic in ne özelliği varmış ta her maçta oyunda tutuyorsun adami akşam oyunda yoktu tadic yerine çek symanski yi onun yerine göbeğe al İsmail i daha iyi daha aktif oynarlardi kaç yaşında dzeko press yapıyor basıyor en nesyri yok sadece orta bekliyro pres yapicak oyuncu yoktu akşam bir tane kazma Maxi yinaldi oyuna tamm adam eksiltiyor ama ortalar dağlara taşlara 🤦♂️ birde defanstaki şanssızlığımiz hala sürüyor oyuncular iyi değil diye 2transfer yapıldı 4-5 sakat var şansımıza bir şey diyeyim 🤦♂️ yine de 3-1 yenilmiş olsakta bence turu geçeriz
11 Yorumla- 1 yıl
İnşAllah geçeriz ya.
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 796 cevap paylaştı. İki ayaklı bir maçta 1-2 geridesin diye bu kadar risk alınmaz. Defansı çıkartmak hataydı. Bırak 1-2 bitsin ne risk alıyorsun. İkinci maçta Fred olacak skor 1-2 bitse şansımız daha yüksek olurdu. Kaleci etkeni de belirledi biraz maçı. Adamların kalecinin en az iki net kurtarışı oldu. Bizim ki de kurtarış yapamadan maçı bitirdi
11 Yorumla- 1 yıl
Evet kalecileri çok iyi kurtarışlar yaptı. Bu maç İrfan iyi değildi maalesef, livanın eksikliği bariz belli oluyor. Fred'i demek bile istemiyorum o kadar yokluğunu hissettirdi ki...
- Spor konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılKötü oynadık
14 Yorumla- 1 yıl
Felaket kötü
- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim☺️
1 yılBir Cimbomlu olarak üzüldüm. Yabancı takımla yarışıyorsa biz o zaman diliminde Fenerbahçeliyiz.🥹
27 Yorumla- 1 yıl
İşte keşke herkes senin gibi düşünse🌸
- 1 yıl
Böyle düşünmemiz gerekir, neticede hepimizin ortak noktası Milli takımlıyız🫂🇹🇷♥️
- 1 yıl
Hayy çok yaşa sen ya.👑💓 Şu fetö olayları çıktıktan sonra herkes düşman oldu eskiden dostluk varmış bide şimdiye bak ya. Türk isek birbirimize sahip çıkmamız gerek ama işte kimse bu şekilde düşünmüyor...
- 1 yıl
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, umarım eskisi gibi olur dostluklarımız 🤍♥️
- 1 yıl
Umarım öyle olur.❤️🤍🧿
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum 🌺
- 1 yıl
Rica ederimm 💖
Yapay Zeka Cevapladı
Selinacım, öncelikle moral bozmak yok! Futbolda böyle şeyler olur, her maç yeni bir hikaye. 💪 Fenerbahçe'nin rövanş maçında daha güçlü döneceğine inanıyorum. Bu yenilgi takım için bir ders olmuş olabilir ve eksikleri gidermek için harika bir fırsat.
Rangers’ın iyi birtakım olduğunu zaten biliyoruz ama Fenerbahçe de her zaman sürpriz yapabilecek bir potansiyele sahip. O yüzden umut hep var! Rövanşta sahada daha istekli birtakım göreceğimizi düşünüyorum. 💛💙 Tempoyu yükseltip, taraftarın desteğiyle bu turun üstesinden gelirler. Şimdi keyifli bir Ramazan akşamı geçir, önümüzdeki maçlara bakalım! 🌙⚽💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılyazık oldu maalesef
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
Gizli Üye(30-35)1 yılşu gerçek hem psikolojik olarak hem fiziksel antrenman programı olarak avrupayla Türk takımların yarışması zor gibi gözüküyor
Herkes iç kavgalara odaklı oluyor ve Avrupa’da aslında sistem ve antrenman programları daha iyi olduğu için maçlarda da önde oluyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİkinci golü atsaydık şansımız daha yüksek olurdu. Bu maçı döndürmek çok zor. Bir de diğer maç deplasman olacak. Fred'in eksikliği o kadar belliydi ki. İlk 11 kadrosu baştan kötüydü zaten. Tadic ve dzeko nasıl 90 dk oynayabilir aklım almıyor. İkisi birlikte çok yavaş kalıyor
19 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana 🙌🏻 Normalde Dzeko bu yaşına rağmen iyi ama anca bu kadar oluyor. Adam napsın yaşlanmış, genç oyuncular ile çıkmamız gerek. Tadic zaten çok çok kötü ama ısrarla Mourinho oynatıyor.. Neyse bişe demek istemiyorum moralim çok bozuldu.
Cevap sahibi1 yılTadicin arkasına oyuncu almaktan başka yaptığı bir şey mi var ya. Bir de sürekli kostice yükleniyor. Hep sol kanattan atağa çıkıyoruz, sağ kanatı hiç kullanmıyoruz. Dzeko yaşına göre iyi oynuyor ama hiç koşmuyor. Ayağına top gelirse vuruyor anca. Bir de beni belki linçlerler ama en nesyri'yi pek beğenmiyorum ben. Bu zamana kadar attığı gollerde takım arkadaşlarının asistlerine dua etsin. Dzeko bile bu yaşına rağmen ondan kat kat daha iyi. O kadar sinirliyim ki mourinho üst üste bu şekilde hatalar yapıyor. Sezon sonunda elimizde hiç kupa olmayacak diye tedirgin oluyorum
- 1 yıl
En nesyri'nin kafaları iyi ama onun dışında bence normal yani ayağını bende beğenmiyorum, koşamıyor ki bi kere.. Bu seneden de umudum çok azaldı zaten. Dzeko dediğin gibi koşamıyor, çünkü adamın yaşı büyük artık. Bi gençliğine bak bide şimdiki haline. Bu arada Dzeko bu yaşına rağmen yine çabalıyor ediyor ama Tadic çok bitmiş çok. Kostic'e gelirsek adamın maşAllah'ı var mükemmel form tuttu nazar değmesin. Maximin süper oyuncu ama Mourinho soğuttu adamı resmen, Osayi'yi soğuttuğu gibi.
Cevap sahibi1 yılÇok haklısın ama maxi de bazen saç baş yolduruyor. Çok fazla ikili mücadeleye giriyor, pas atmıyor, sinir ediyor insanı. Sezon sonu vedalaşılması gereken çok oyuncu var. Başta dzeko, tadic, mert müldür, amrabat (amrabat çok faul yapıyor, her an kırmızı alabilir diye izliyorum)
- 1 yıl
Amrabat bugün baya iyiydi ya bence, ama evet dediğine katılıyorum çok sert oynuyor faul alıcak diye her dakika korkarak izliyorum.
Maxi'nin ise şutları pek iyi değil ve fazla risk alıyo, onun dışında en sevdiğim futbolculardan birisidir.
Cevap sahibi1 yılAmrabat bugün iyiydi ama djiku da mesela faul yapmaya çok elverişli oyuncular. İkisi beni hep korkutuyor 😃 maxi iyi bir oyuncu ama fazla risk alıyor işte. Ben mimovici çok merak ediyordum. Keşke osayi gitseydi de o kalsaydı
- 1 yıl
Kız saçmalama Osayinin yanında mimovic kim gızzz. Böyle olması daha iyi oldu ama yine de Osayimiz gidicek ona canım yanıyo. Emre mor gibi yıldızımızıda zaten elimizden kaçırdık adam yıldız yıldız. Mourinho batırdı bizi gerçekten.
Cevap sahibi1 yılBebeğim osayi kafada bitirmiş ya. İsmail hocamın zamanındaki gibi değil. Koşmaktan başka bir şey yapmıyor o yüzden mimovici görmek istedim. Gerçi bizim yönetimde kabahat var. Osayiye 2 milyon daha fazla veremediler ama taliscaya dünyanın parasını verdiler. Taliscadan hiç umudum yoktu zaten ayakta duramıyor. Emre mor konusunda ben de çok üzülüyorum
- 1 yıl
Evet Osayi artık eski Osayi değil ama bunun sebebi bariz ortada, Mourinho bitirdi bu adamı. Eski hali ile şu an ki hali arasında dünya kadar fark var. 2 milyonu çok gördüler adam da gayet haklı yani parasını vermiyorlar ki oynasın.. Talisca normal şu an, şutları çok iyi daha alışamadı ama yinede iyi yani.
Birde diğer mac böyle olsa şahane olacak
Hep yapı yüzünden yenildiler hatta yabancı seyirci de isteyin23 Yorumla- 1 yıl
Komikmiçin çen
- 1 yıl
Tamam
Spor konusunda 611 cevap paylaştı. Galatasaraylıyım fakat dün adamlar 6-7 atardı rahat. morinho resmen feneri soymaya gelmiş
21 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız..
1 yılRangersi çok beğendim çok iyi oynadılar iyi defans yaptılar kontra atağada çok iyi çıkıyorlar..
Üzgünüm ama Fener elenir bu takıma..
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
1 yılSelam. Fenerbahçe kötü oynadı, Rangers iyi oymadı ve çok avamtajlı bir skorla deplasmanda kazandı. Fenerbahçe'nin işi mucizelere kalmış artık.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle maalesef öyle..
1 yılFenerbahçeli olmak gerçekten yorucu bir şey...
11 Yorumla- 1 yıl
En yorucu şey...
1 yılRangers faciası bi kere olur kart cezalısı oyuncular kadroya alınsın evlerinde yeneriz 😀
16 Yorumla- 1 yıl
Evet doğru dedin aslında, çok eksiktik bu yüzden kazanamadık. Fred olsaydı işler çok daha değişirdi.
- 1 yıl
İşllah deplasmanda diyelim 😃
- 1 yıl
Aynen öyle.
- 1 yıl
Senin yaşında evlenseydim keşke senin gibi güzel bi kızım olurdu 😊 beraber maça giderdik iyi bi aile terbiyesi almışsın tebrik ederim bu arada 👍
- 1 yıl
Yaa teşekkür ederim abimm benim 🙏🏻
- 1 yıl
Cansın sen 😉😊
1 yılBir Galatasaray lı olarak sevindim size yabancı yakın kazanacağına fener bahçe kazanmasına sevindim
16 Yorumla- 1 yıl
Yalnız biz kazanamadık ki
- 1 yıl
He lan düzgün bakmamışım aq 😂😂 siz niye hep üzülen siz oluyorsunuz bu ali koç başınızda durduğu sürece kazanmasınız kankacım
- 1 yıl
Öyle ya valla yakıştı yakamıza daha bırakmıyor
- 1 yıl
Bırakmaz kene gibi yapıştı sokaktan geçen her hangi birisi fenerin başına koysan şampiyon yapar ama ali koç yapamaz aq 🤪😂
- 1 yıl
He valla o kadar haklısın ki 🤦🏼♀️
- 1 yıl
Ayn inşallah şampiyon olursunuz ama bize karşı değil 😁
1 yılBi galatasaraylı olarak gerçekten üzüldüm.
İnşallah rövanşta bir sürpriz yaparlar11 Yorumla- 1 yıl
Umarım..
Maçı izlemedim, maç izlemeyi de düşünmüyorum. Çünkü Türkiye'de futbol diye bişey yok artık. Türkiye'de GS, FB, Beşiktaş ve diğerleri farketmeksizin sirk var. Sirk izlemeye de gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılfenerbahce yasli futbolcular ile ancak mls liginde falan oynar. millet dinamik takimlarla sapliuor geciyor
11 Yorumla- 1 yıl
Mourinho'nun Tadic aşkı bizi bitirdi.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEee ilk sordugunda yazmiştim zaten 1/3 yenilir diye git bak paylasimina
13 Yorumla- 1 yıl
Ne
Cevap sahibi1 yılPardon skoru bu arkadasa yazmişim dün :)
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turunda Temsilcimiz Fenerbahçe, Rangers'le Karşı Karşıya Gelecek! Sizce Maç Sonucu Ne Olur? ↗- 1 yıl
Sorun değil hahsh
1 yılFener finale çıkar diyordum ama yanılmışım. Az alkmaardan daha kötü birtakım rangers
10 YorumlaSpor konusunda 370 cevap paylaştı. Az bir şey izledim Türkiye'de futbolun olmadığını iyice görmüş oldum. Her şey şov ve siyaset olmuş
10 YorumlaFenerbahçe son dönemde hiçbirsekilde turlayamadı heleki 2 farklı yenilgide maalesef elimizle verdik
10 Yorumla
1 yılBiri de demiyor ki işte Türk futbolu bu, kalitemiz bu
10 YorumlaHala sövüyorum ama içimde tut geçcez gibi bi his var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece özete baktım ne kadar beceriksiz olduklarını görmek için.. fanatizm ciddi problemdir. Bırakın bu takımları. Onlar milyonları götürürken size ise stres bırakıyorlar.
10 Yorumla
1 yılMenerim üç tanemi yemiş ikinci maçtada yenilir eeee bizim takımlar hemen favori oluyor real madridi de eler bizim takımlar🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Çok komikmiş bidaha olmasın
Rangers'ı kendi evinde yenemediysen deplasmanda hayatta yenemezsin.
18 Yorumla- 1 yıl
Bakalım ne olur bilemeyiz ama umudum yok benimde.
- 1 yıl
Aynen dünde çok iyiydiler gerçekten.
- 1 yıl
Süper oynuyorlar.
1 yılGülme komşuna gelir başına demişler galatasarya ile dalga geçerse böyle olur
18 Yorumla- 1 yıl
Dalga geçen her zaman gslilerdi biz sadece cevap verdik.
- 1 yıl
Aynen 3 tane yemekle mi cevap verdiniz pardon 5 tane 2 si ofsayttan yırtttınız 😂😂😂
- 1 yıl
Lafı nerenden anladın pardon
- 1 yıl
Ben galatasarylıyım zaten sen yanlış anladın
- 1 yıl
Ne dediğini bilmiyosun daha 😹
- 1 yıl
Takımın ne senin
- 1 yıl
Ölümüne Fenerbahçe 💛💙🧿
- 1 yıl
Ölümüne galatasaray bu yüzden doğru anlamışım prenses
1 yılAçarsan AZ Alkmar bayrağı yerdin Rangers yaprağı 😂😂😂
00 Yorumla- Spor konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılÇok kötü oynadi son temsilcimize elenme yolunda adım attı
10 Yorumla İnşallah bir dahakine diyorum..
11 Yorumla- 1 yıl
Amin inşAllah 🥲
- Spor konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yıl1_2 den sonra izlemedim
11 Yorumla- 1 yıl
Korkarak izledim..
Maçı izlemedim ama Fenerbahçe şaşırtmadı
11 Yorumla- 1 yıl
Eksik oynamasak kazanırdık..
Spor konusunda 505 cevap paylaştı. Fanatik galatasaraylıyım sevindim yenilmesine 😅😅
17 Yorumla- 1 yıl
Türk değil miyiz hepimiz 🙄
- 1 yıl
Biz size cevap veriyoruz sadece, başlatan her zaman siz oluyorsunuz.
- 1 yıl
Öyle olsun bakalım
Seninde gönlünce olsun 🙏🏻
Spor konusunda 511 cevap paylaştı. Umutlar yok gibi ama bakalım inşallah
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
Spor konusunda 698 cevap paylaştı. Bir şey düşünmüyorum sağlık olsun ne diyeyim
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen sağlık olsun.
Spor konusunda 424 cevap paylaştı. İzlemiyorum Ali Koç gidene kadar bıraktım..
15 Yorumla- 1 yıl
Gitmiyor ki, adam sülük gibi yapışmış bırakmıyor yakamızı..
- 1 yıl
Çok haklısın ama ne desek boş gitmiyor işte gitmiyor...
- 1 yıl
Kesinlikle jsksk
1 yılBence buraya kadarmış
14 Yorumla- 1 yıl
Moral bozmak istemiyorum ama bu oyunla çok zor kazanırız..
- 1 yıl
Ben GS liyim bu sene Fenerbahçe alır belki de diyordm UEFA yi da maalesef olmadı
- 1 yıl
Maalesef çok şanssızlık var bizde.
- 1 yıl
Sağlık olsun seneye inşallah
1 yılFenerbahcede kanat yok ki Abicim bi kanat alsa takıma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir şey düşünmüyorum. Yenilgiyi hak ettiler.
18 Yorumla- 1 yıl
Evet bu oyunla hak ettik maalesef.
Cevap sahibi1 yılHayırlısı rövanşta yenersiniz bencd
- 1 yıl
Umarım yeneriz ya
Cevap sahibi1 yılFenerli birisine kırıldıydim onun ahı tutmuştur. Barıştık rövanşta yenersiniz burada ol bak jsjjs
- 1 yıl
Genelde tutar mı dediğin şeyler jsksk
Cevap sahibi1 yılTutar :D 3-1 Fener alır dediydim kardeşim ahım tutunca tersi oldu
- 1 yıl
Benimde tutar ondan dediydim 🙆🏼♀️
Cevap sahibi1 yıl😄
1 yılBu maçta feneri tanıyamadım
16 Yorumla- 1 yıl
Bende bende.. Fredin eksikliğini çok hissettik
- 1 yıl
Oradaki rövanşta çok ümitli değilim 🙁🙁🙁
- 1 yıl
Bende ama yinede umut etmeye çalışıyorum.
- 1 yıl
Her ne olursa olsun benim aşkım fener 💛💙💛💙💛💙
- 1 yıl
Aynen öyle ölümüne Fenerbahçe 💛💙🧿
- 1 yıl
Biz iyi gün taraftarı değiliz olmadıkta kötü günde bile böyle kenetlenen taraftar yoktur
1 yılAyni soruyu sordum 4de 1in kadar cevap alamadim
10 Yorumla
1 yılRangers İskoçya’da 5 sallar Fenere
10 Yorumla
1 yılBu maç TD'ye yazar başka açıklaması yok.
10 Yorumla
1 yılBence 5-1 idi
15 Yorumla- 1 yıl
Nereye 5-1 ofsayttı ikiside.
- 1 yıl
Yok 1 İ goldü 😁
- 1 yıl
Hayır değildi
- 1 yıl
Sus kız
- 1 yıl
Yo
İyi olmuş sarı civcive
011 Yorumla- 1 yıl
Doğru siz Fransa takımı olduğunuz için bu düşüncen normal.
- 1 yıl
Nasıl da Türk futboluna sığınıyorsunuz ama sjksks
- 1 yıl
İyi ki bi Uefa kupanız var. Şikelerle kazanmak ve övünmeniz beni her defasında güldürüyor sizde olmasanız kime güleceğiz bakalım jsjsk
- 1 yıl
Tamam övün bununla sjksk
- 1 yıl
İlla bi tarih hatırlamak istiyosan ben sana takdim ediyim 6 Kasım 2002 iyi geceler.😽
- 1 yıl
Tamam jsksksk
1 yılHep Gs yüzünden
10 Yorumla
1 yılfutbolada sardınız.. suyu çıktı
10 Yorumla
1 yılTürkiye futbolunun özeti
10 Yorumla- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılyabancı hakemler olunca böyle oluyor :D
03 Yorumla- 1 yıl
Sizin maç kaçtaydı 🤔
- 1 yıl
bayat bi espiri. sen fenerin şampiyonlar ligi macını izlediğinde kaç yaşındaydın? biz starda ucl macı izlerken fenerin macı hangi kanalda dedik yıllarca :D siz yüzyılda bir. haftyayada son macınız olur bizden 2 mac fazlanız olur :D
- 1 yıl
Yaşa değil zekaya bakıyoruz ama oda sende yok gsliden ne beklenir ki zaten jsjsjj
Evet izledim fenerden bişey olmaz
01 Yorumla- 1 yıl
Senden de adam olmaz.
- Spor konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılBeter olsunlar
01 Yorumla- 1 yıl
Sen ol
1 yılOhhh ne güzel çaktılarrrr :D
00 YorumlaYorumsuz
10 YorumlaKötü oldu bu yani
10 YorumlaYazık günah ya
10 Yorumla
1 yılÜzücü oldu akşam
10 Yorumla
1 yılAferin fenere
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFener ağlama
08 Yorumla- 1 yıl
Şu an ağlayan sensin ama neysee
Cevap sahibi1 yılAli koç ağlama
- 1 yıl
Evet o ağlasın çünkü Fenerbahçe'yi mahfetti
Cevap sahibi1 yılAllah ali koçu başımızdan eksik etmesin
- 1 yıl
Tövbe de çabuk
Cevap sahibi1 yılAllah acunu başımızdan eksik etmesin
- 1 yıl
Tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe
Cevap sahibi1 yılTrabzon başakşehir galatasay beşiktaş şampiyonluğu gören tek insan kimdir?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar