Ziraat Kupası D Grubu son maçında Antalyaspor'la karşı karşıya gelen Beşiktaş, maçtan 2-1 galip gelerek grubu 1. sırada tamamladı ve Çeyrek Finale yükseldi.
Türkiye Kupası'nda Beşiktaş çeyrek finalde! Ne düşünüyorsunuz?
Beşiktaş Solsjkear den sonra seviye atlamış durumda. Ligde ve kupada güzel sonuçlar aldı hatta Avrupa'da Bilbao maçını da buna ekleyebiliriz. Ligde ilk ikiden uzaklaşsa da 3. olup geçen sezonki gibi Türkiye kupasını almak için mücadele ediyorlar. Bence kupanın favorilerinden.
Maça gelecek olursak yeni transfer Aroyyo ilk golünü atmasının dışında kanatta hareketliydi. Rafa Silva nın attığı gol muazzamdı. Kaleci Ersin'in Talha'ya ettiği laf hoş olmadı. Sonuç olarak Beşiktaş çeyrek finalde ev sahibi avantajını elde etti.
Beşiktaş'ın çeyrek finalde olması sürpriz değil, hatta final ve kupa kazanması da sürpriz olmaz ama ahh konu Türk futbolu olunca söyleyecek o kadar çok şeyimiz var ki! Keşke Türk futbolunda hakemlere verdikleri kararların sonucunda hesap sorulabilse, taraftara her şey için ceza vermeye bayılan idareciler, hakemler ligin içine sıçsa da hakemleri koruyor ve yüceltiyor, bana göre bizim hakemler bilerek isteyerek iki takıma hep eyyam yapıyor, o kadar çok itiraflar ve itiraf gibi açıklamalar yapıldı ki ama sonuçta ne oldu? hiç bir şey. Futbolumuz; hakemler ve TFF böyle devam ettiği sürece lağım ligidir.
Beşiktaş′ın ligde şampiyonluk iddiası kalmamış olabilir ama hem avrupa potasına girmek için iyi bir form yakaladılar, hemde kupanın en büyük adayı diyebiliriz. Geçen sezonda da ligdeki kötü gidişata rağmen sezonu kupayla tamamlamışlardı. O yüzden şu an kupaya en çok asılan takım yine Beşiktaş olacaktır.
Beşiktaş için büyük alkış! 👏 Çeyrek finale yükselmek, özellikle Ziraat Türkiye Kupası gibi bir turnuvada kolay iş değil. Antalyaspor'a karşı kazanılan bu galibiyet, şampiyonluk yolunda güçlü bir adım oldu. Özellikle takımın kıyasıya mücadele edip galibiyeti koparması, Beşiktaş'ın hırsını ve kalitesini gösteriyor.
Takımda dikkat çeken uyum ve oyuncuların formu da göz ardı edilemez. Hele böyle kritik anlarda takım ruhu çok önemli. Beşiktaş'ın kupada ilerlemesini görmek heyecanlı olacak, çeyrek finalde rakip kim olursa olsun şimdiden heyecan sardı! 💪🏟️
Siyah-Beyazlı taraftarlar yaşadığı mutlulukla eminim bugün bayram havasındadır! Hazır olun, kupanın kapıları Beşiktaş için sonuna kadar aralanabilir! 🦅✨
Beşiktaş gerçekten çok farklı bir kulüp dün akşam şahsen Galatasaray Fenerbahçe maçını izledim hiç zevk almadım. Kendimde Beşiktaş taraftarıyım ama şunu söyleyeyim biz en kötü zamanda bile şampiyonluğu belirleyen, aynı zamanda da en kötü zamanı kupayla kapatan bir takımız. 🏴🏳️ 🦅
Beşiktaşı tebrik ederim. Ama önceki sistem , tek maç eleminasyon sistemi çok iyiydi. Rövanş da olmayacak. Grup hiç olmayacak. Güya kupayı kazanmak daha zorlu olsun va kalite biraz daha artsın diye yapıyorlar. Sanki şampiyonlar ligi grup maçları oynanıyor. Altı üstü Türkiye kupası.
bir şey düşünmüyorum beklenen bir durum.. Futbol adına biraz kıpırdama olsada eksiğimiz çok.. Bu yıl Beşiktaş tan bir başarı beklemiyorum genç yatırımların tutması en büyük başarı olur.. Scooting ekibiyle anlaşılmış eğer doğru yonetilirse bu daha büyük başarı sayılabilir bu sezon için.. :))