+1 yıl
Tabiki hakkımızla kazandık herkese ve her şeye rağmen 🦅♥️
82 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılTebrik ederim bir Galatasaray li olarak ☺️ 🤝👏👏
Sergen Yalçın'ın özellikle takım ruhu bence cok başarılı. Takımı nasıl yöneteceğini biliyor. Takım sadece maça çıkarak maçı kazanmaz bunun soyunma odasında ki psikoloji, takım içindeki anlaşma da büyük katkısı var 💯👌🎉🎊🎇10 Yorumla
+1 yılArifeyi gösteririz bayramı yaşatmayız
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🦅
+1 yılHak ettik sonuna kadar. Maçın başında ilk gol yediğimizde sinirden ağlıyordum, şimdi mutluluktan.
131 Yorumla- +1 yıl
Mutluluktan beni eksileyenleri bile öpesim var. 😂 :* :*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. Beşiktaş hak etti ve şampiyon oldu diye düşünüyorum
60 Yorumla
+1 yılGösterdik ama elletmedik djsjsjajakajsjsn şampiyonuz ahhaahahahajajajak
120 YorumlaSpor konusunda 595 cevap paylaştı. Beşiktaş'ı, beşiktaşlı bütün taraftarları tebrik ediyorum, hakederek gelen bir şampiyonluk! Son haftalarda zora sokmalarına rağmen şampiyon olmayı başardılar...
Gün Beşiktaş'ın günüdür ve bunu doyasıya yaşamayı hakettiniz :D23 Yorumla- +1 yıl
Mayısları onların elinden aldık 😎
+1 yılPenaltı aa gs almadı😂
Tek takıldığım nokta Roiser ın eline top değdi hakem var a bile gitmedi.
Penaltı dediğiniz Galatasaray ın 3 net penaltısı verilmedi.😅
Cüneyt artık emekli ol lütfen.
Beşiktaş'ı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.20 Yorumla
+1 yılBeşiktaş olacağı zaten en başından belliydi ve geçen sefer sadece ayağımız kaymıştı canım Beşiktaşım ya 🥳 GSlilerin yüz ifadelerini görmek isterim açıkçası sjjsj
22 Yorumla- +1 yıl
İnanır mısın şu an 5 gsli engellemiş burada beni
- +1 yıl
haz edemiyorlar zavallilar
Spor konusunda 370 cevap paylaştı. Tüm Beşiktaş' lıları bir Galatasaray'lı olarak tebrik ederim hak etmişlerdi...
42 Yorumla- +1 yıl
Heh adamsın işte 💐❤️
+1 yılhakettikkk sonuna kadaarr hemdee sığamıyorum eve şuann jfhdjfhsjdhd
43 Yorumla- +1 yıl
aslan oldu aslancıkkkk hdjsfsjfhsjshfj
- +1 yıl
Sksjsjsjsjja
- +1 yıl
Miyaaavvvvvvv
+1 yılEvde su sekil bagiriyoruz ağğğhhhh
https://youtu.be/iRxKmzPRc_A22 Yorumla- +1 yıl
Burası fena 1 saattir çok güzel şekilde korna sesleri var
- +1 yıl
Bizim mahalle saniyesinde gazze’ye dondu mq havan topu atmadiklari kaldi
+1 yılOnlar inanır, onlar kenetlenir şampiyon Beşiktaş olur. Acayip derecede mutlu ve gururluyuz...
❤🦅❤15 Yorumla- +1 yıl
Aşşağıda heymisbon provokatif var onu rica etsem gizler misin
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Gizledim tamamdır.😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Rica ederim ❤
Fethullahçı terör örgütü, futbol camiasında gücünü kaybettikçe, hak eden ve layık olan şampiyon olmaya devam edecektir. Hakkı olanı aldı, cansın Beşiktaş.
40 YorumlaGucluler degil, inananlar, parayi bastiranlar degil, hak edenler Sampiyon oldu. Adaletin oldugu her yerde Sampiyon Besiktas'tir. Digerleri aglamaya devam edebilir.93 un intikami alinmistir..!👍💪🎆😎😇⚽🏁🏁🏁
20 Yorumla
+1 yılTebrik ediyoruz hak ettiler aldılar..
Geçen gün Beşiktaşın şampiyon olacağını söylemiştim bir soruda her ne kadar Galatasaraylı olsam da bu fikirdeydim20 Yorumla
+1 yılFanatik olmasam da Beşiktaşlıyım.
O nedenle çok mutlu oldum 😊😊👏🏻👏🏻👏🏻🎉🎉🎉🎉🍬🍬🍬🎊🎊🎊
Tebrikler Beşiktaş’ım ⚪️⚫️
Tebrikler Sergen Yalçın👑👑🎩🎩
Tebrikler Kara Kartal 🦅 🦅 🦅20 YorumlaSonuna kadar hakettin söke söke aldık şampiyonluğu o yüzden pek bişey söylemeye gerek yok en iyi takım Beşiktaş ve elinde bu kadar az rotasyon yapacağı kadro olmasına rağmen takımını şampiyon yapan en iyi taknik direktör de Sergen Yalçın kimse kem küm etmesin bu kadroyla şampiyon yapabilecek bi tane bile teknik direktör yok türkiyede
30 YorumlaSellam,
Hak ettik be güzelim 🦅
Josefin ağlamasını, maç bitince gokhan ın hocaya sarılmasını larinin düdükle beraber secdeye egilmesini Hasicin degnekleri fırlayıp necibe sarılması off hepsi aşk hepsi hak etti 🤍🤍10 Yorumla
+1 yılGalatasaray olmadığı için mutlu oldum açıkçası, onların boş egolarını görmek bile sinir hoplatıcı bir şey.
40 Yorumla
+1 yıl
Gel sarılalım
30 YorumlaTebriks Beşiktaş ve Kartallar👏👏👏
30 Yorumla
+1 yılTebrik ederim hak ettikleri bir şampiyonluk hayırlı olsun inşallah şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler
30 Yorumla🤣🤣🤣🤣🤣 dünkü şarkı işe yaradı desene 😂😂😂✌🏼✌🏼✌🏼 bir gsli olarak tebrik ediyorum 👍🏼 hak eden kazandı diyelim ❤️😘
30 Yorumla
+1 yılTebrik ederim 🦅 Umarım mutlusundur😄 Üzülmeyeceğimi söylemiştim ama yenseydik sevinirdim hak ettiniz.😄
30 YorumlaBüyüklerin alayı artık çok küçük.. hepsi rezil futbol oynuyor. Rezillerin arasında en çok hakeden Beşiktaş oldu gene. Bizim fenerin hâli nolcak artık umut bırakmadılar..! 😔
10 Yorumla
+1 yılTebrik ederim 🖤 Dün akşam bi heyecan bi heyecan. Bi taraftan bjk maçı bi taraftan GS maçı 2 tlf birden izliyordum. Galatasaraylı olarak tebrik ederim tekrar.❤💛
10 Yorumla
+1 yılTebrikler kısıtlı imkanlara rağmen gerçek emeğin karşılığı 👏👏👏👏 Seneye de umarım Avcı'nın ilk gelirken söylediği gibi Türk futbolu hem ona hem de Trabzon kentine borcu olduğu o şampiyonluk gelir.
10 Yorumla- Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTebrik ederiz aslında buralara gelmeside mucizeydi siz zaten hep liderdiniz son 2 hafta üst üste kaybettiniz ve Galatasaray kendini potada buldu
Ama Galatasaray’ın winner özelliği vardı son haftaları her zaman Lehine çevirirdi ama bu açıkcası yakışmadı be Galatasaray Buralara kadar gelmişken o malatyayı 5-6 lık yapmalıydı averajla 2. olmak gerçekten çok koyuyor
Yakışmadı 😡10 Yorumla
+1 yılÖldük öldük dirildik maçı izlerken sonunda yüzümüz güldüü tebrikler beşiktaşım bırakmadın kimseye şampiyonluğu 👊🦅
20 YorumlaTebrikler beşiktaş tebrikler sergen hoca hakkettiniz kazandınız👏👏👏
Alikoça fenere sövecek bi soru bakıyım bende20 Yorumla
+1 yılAtmosferini çok sevdiğim tüm Beşiktaş taraftarlarını tebrik ediyorum🙏
30 Yorumla
+1 yılKendilerini tebrik ederim desteklediğim 2. takımdır
30 YorumlaTebrik ederim de artık şu havaya ateş etmeyi bıraksak diyorum. Bir biz de silah yokmuş gibi hissettim. Bulmak lazım.😂
10 Yorumla
+1 yılBir Besiktasli olarak oncelikle tum Besiktasli arkadaslari tebrik eder diger takimlarida lige kattiklari guzellik icin tebrik ediyorum
10 Yorumla1 averaj farkıyla Galatasaray 2. Oldu yaa, Çok moralim bozuldu yaaaa😑😑
Ama Beşiktaşı da sevdiğim için tebrik ediyorum 👏🏻😎10 Yorumla
+1 yılTrabzonsporluyum , besiktaşın sampiyon olmasina sevindim adamlar gercekten haketti
20 Yorumla
+1 yılİliklerine kadar hak etti besiktaş şampiyon olmayı.
20 YorumlaBeşiktaş'ım benim biricik sevgilim... diye bir şarkı dolanıp duruyor dilimde. 🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
20 Yorumla
+1 yılBir Fenerbahçe'li olarak Beşiktaş'ı Yönetimini Teknik Kadrosunu Futbolcularını Tebrik Ederim.
20 Yorumla
+1 yılGs'nin olmasını istemiyordum zaten bu yıl Bjk hak etti, tebrikler.
20 YorumlaSpor konusunda 332 cevap paylaştı. Bir Eskişehirsporlu olarak Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
10 YorumlaBeşiktaşlıyım ama hiç bir şey ifade etmiyor
Filistinde dünyanın çeşitli yerlerinde masumlar ölüyorsa hala şampiyonluğun ne önemi var?20 Yorumlamahallede bazı gardaşlar motorla taaa yüreğire kadar gtmişler silahta sıktılar sevinçten ama beşiktaşlı az burda 300 kişi felan yoğunluk adana demispor
00 Yorumla
+1 yılbjknin maddi dar boğazdan kurtulması için sezon başından beri planlı olarak kollanmasi, üzülmemesi ve sonuç. İki sezondur Galatasaray resmen biçiliyor. Futbolcularının kemik sesleri kameraya bile yansıyor. Ama mağdur edebiyatı yapan bjk şampiyon. Sezonun geneline bakınca bence hiç hak etmedi. Dolarlar komidinin üzerinde şimdi borçlarını ödeyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHer takımın ilkel taraftarı olduğu için bazen şampiyonluk falan olmasın diyorum silah sıkıp başkalarına zarar veren şeyler yapmaksa bu olay şampiyon olunmasın yani b*ku çıktı
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası Bjk"nin şampiyon olacağı sezon başından belliydi, Tebrikler Bjk👏🎉🎊👑
30 Yorumla- Spor konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılStatsız da şampiyon olduk tam 5 sene önce.
Şimdi de taraftarsız şampiyonuz 🦅🦅20 Yorumla hak ettiğinizi düşünüyorsanız buyrun kutlayın :)) ama anlımızın akıyla demeyin..
09 Yorumla- +1 yıl
Dedik ALNIMIZIN AKIYLA
- +1 yıl
gerçektenmi. maçları düzgün izlersen... Alanyadan öncesindne bahsetmiyorum.. hataya hiç değinmiyeceğim.. Gs size şamarı vurunca gerçek kimliğiniz ortaya çıktı 10 kilik karagümrüğü yenemediniz.. size verilen hakem son maçına çıkan bjk fanatiği :) size verilen penaltı nerde onlara verilmiyen nerde :) saha içindaki komedi gibi kararlardan bahsetmiyeceğim..
- +1 yıl
Ağlıyorsun 😎
- +1 yıl
2 sene önce penaltı ile sizde oldunuz ondan sonra ki dönemlerde de penaltı için can attınız. Konuşmuyorum kibar davranıyorum ısrarla konuşturuyorsunuz tebrik et geç fener ve gslilerin yarısı hak ettiniz tebrikler yazdı sizin bu amacınız nedir? Maçı izledim adalet gayet ortada. Sezon başı yenen bizdik yine yeneriz tek korkunuz şampiyon olmamızdı onu da olduk mayısı da aldık eee? Devamı gelecek seneye beklemede kal.
- +1 yıl
Göreceksiniz beklemede kalın. Madem rakip olarak görmüyorsunuz niye bu yorumları yapıyorsunuz kendi iç dünyanda ağlıyorsun farkında değilsin. O çok sevdiğiniz mayıs artık bizim bunu öğreneceksiniz yavaş yavaş. Sizdekilerin bazıları geçmişe atılıyordu penaltı dersen seni kendi silahından vururum abicim hadi iyi günler.
- +1 yıl
Senin yaptığın ne? Kendinle çelişme komedisiniz gerçekten tebrik etmesini bilin ya zor değil.
Spor konusunda 680 cevap paylaştı. AĞLAYA AĞLAYA ŞAMPİYON OLDU DESEK DAHA DOĞRU OLUR. OYUN VS HAK ETTİLER AMA ÇOK AĞLADILAR 1 yaşındaki bebekten farksız.
012 Yorumla- +1 yıl
@Mario45 Ben FENERBAHÇE taraftarıyım ki bu yıl FENERBAHÇE nin çalınan en az 10 puanı oldu en az ALİ KOÇ un eleştirilmesinin en büyük yönü de bu konuşmuyor diye. Galatasaray icin de sunu diyim 5-6 macı kafadan olmayan gollerini var verdi hak etmediler 2. ciliği Oyun olarak beşiktas hak etmiş olabilir ama hakem vs çok ağladı ki ERZURUM DA 2-2 giden macta attıgı gol elle aldılar bi ton örnek var SERGEN YALÇIN hakeme cok salladı algı yaptı RIDVAN DİLMEN SEZONU VS herkes ağladı gördünüz. AĞLAYA AĞLAYA ŞAMPİYON OLDUNUZ.
- +1 yıl
@Mario45 Hahahahaha Gerçekten mi Futbolun F sini bilmiyorsun. Kural ihlali olan bir durumda TFF BAŞVURUSU yapılır bu 1 . 2. cisi su an aklıma gelen 2 mac var kafadan 4 puan caldıgınız orda bile ağladınız yok RIDVAN DİLMEN sezonu vs ağladınız.
Algılama problemin var senin ya bak hak etmedi demiyorum. Ağladınız diyorum.
Hayvan gibi içiyorum saatlerdir kafamı zor kaldırıyorum. Ulan şampiyon olacaksan kaç atman gerekiyorsa atacaksın çok yazık oldu.
00 Yorumla
+1 yılAveraj Farkı ile Aldınız o da arada 1 gol Farkla Da Neyse Tebrikler
011 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Her türlü Şampiyon Beşiktaştı. Şunu kabullenin artık.
- +1 yıl
@Conductor Normalde Yorum Yapmayacaktım ama Yazayım Arada Bir Gol farkı Var Ve Biz sizi 3-1 yendik Hatırlatayım
- +1 yıl
2 gol atınca Arada 2 gol farkı oluyor gsnin 5 atması gerekirdi. Biz sizi yendik siz bizi yendiniz muhabbetine mi girmeye başladınız şimdi de? Tebrik edip geçin.
- +1 yıl
Ağladığını Bu kadar Belli etme Kanka Daha Yanıt Gelirse Cevap Vermeyeceğim Hepinize İyi geceler
- +1 yıl
Kendin ağlıyorsun burada şu an. Komik yani iyi geceler
+1 yıl
.
00 YorumlaÇok Sevindim Yaa 😪😪😪😪 Seninle Başlıyor,
Bitiyor Her Günüm.
Siyah'ına Mahkumum
Beyaz'ına Sürgün...00 Yorumla- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsabah bayağı bi gsli varmış şimdi yoklarsa ben varım gsli burda. bizim rütbemiz ortada tebrik etmek düşer sadece oda her bjkliye değil :)
10 Yorumla
+1 yılBir Galatasaraylı olarak tebrik ederim Beşiktaş şampiyon oldu ama sokakta kutlama yapanlar sosyal mesafe sıfır maske yok ekmek parası için kağıt toplayana iki yaşlı insana köyün içinde geziyor diye ceza kesen devlet yetkilileri nerede adalet nerede?
10 Yorumla
+1 yılHakkımızdı sökeee sökeee aldık bazıları çok kudurmuş aynen devam edin kudurmaya 😂
10 Yorumlaİtekaka arefesi gördüler ama bayramı yaşamak bizim hakkımız 😁🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
10 Yorumla
+1 yılŞampiyon Beşiktaş
20 Yorumla
+1 yılAslanım olamadı ama canı sağolsun. Tebrik ediyoruz.
00 YorumlaEn son Bursaspor şampiyon olmuştu hatırladığım kadarıyla futbola ilgim bu seviyede 😂
00 Yorumla
+1 yılkutlamada anlıyorum onları ama absürd oldu şuanki olaylara bakılınca
00 YorumlaCimbom çok heveslendi ama laa😂 bu sene pisi pisine bizim salaklar (FB) verdi şampiyonluğu tebrikler BJK.
00 Yorumla
+1 yılŞükürler olsun daha nice galibiyetler görürüz inşallah. Sergen hocamız ve Beşiktaş futbolcularina sonsuz tesekkurler
10 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat