- https://www.youtube.com/embed/h4TRshxQLlk
Bir beşiktaşkliyi bir beşiktaşklidan başkası anlayamaz !!!
Bu gece tüm beşiktaşlılar sevinçten ağladı ben de dahil.. aşk ya aşk aşk 🖤🤍34 Yorumla- +1 yıl
Atip tutanlara da takılma, yazık bırak acılarını yaşasınlar..
- +1 yıl
😁😂🖤🤍
- +1 yıl
değil mi? yalnız bırakmak lazım anlıyorum :( 😂
- +1 yıl
Kesinlikle 😁😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılGözyaşlarım sel oldu. boyle bir mutluluk yok..5sene öncede aynı şeyi yaşamıştık. İyi ki varsın Beşiktaş
41 Yorumla- +1 yıl
🦅🦅🦅🦅
+1 yılOlum aynı soruyu sorduk 😂😂 çok mutluyum beee hahaha ağlıyorlar şu an hühüüğğğ
82 Yorumla- +1 yıl
kalp bir, içindeki de bir 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Yemin ederim he 😂
+1 yılBaşından belliydi zaten..
42 Yorumla- +1 yıl
Yiaa teşekkürler EİG için <3
- +1 yıl
rica ederiiim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
+1 yıl
.😞
51 Yorumla- +1 yıl
🤭
+1 yılGalatasaraylı olarak
Bjk ne güzel yeniliyor
Fb ne güzel yeniliyor
Sende denizli maçında sahada kıvırtacağına
3 yerine 5,6 atsaydın şu an
Galatasaraydı Şampiyon
Demekki hayatta ayağına gelen fırsatları iyi değerlendirmen gerek
Tebrikler Beşiktaş
Tebrikler Şampiyon10 Yorumla93 un rovansini aldik, kume dusenler, tesvik alanlardi bir zamanlar, tesvik veren de averajla sampiyonlugu kaybetti, ee keser doner sap doner gun gelir hesap doner hesabi. Neyse got tepeye uc mac sonra deplasman da caktik, topsas taraftarlari da uzulmesin artik, kankalari da onlarin yanina geldi. Guclu olan degil, inananlar sampiyon oldu. Sampiyon Besiktas, digerleri aglamaya devam edebilir..!😇💪👍⚽🏁⚽🏁🏁🏁🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆😎😎😎😎😇😇
10 Yorumla
+1 yılDoğum günümde şampiyonluk mu? 10/10 hediye. Kaç fanatiğe nasip olur kaçç?🦅🦅🦅🦅
51 Yorumla- +1 yıl
herkese nasip olmazzzzzzzz 😂
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Galatasaray liyim. Ben bu maç öncesi Malatya'ya 4, 5 atsak şampiyon olacağımıza inanıyordum. Ama olmadı. Goztepenin Beşiktaş'ı zorlayacagini biliyordum. Beraberliği de alabilirdi hatta galibiyeti de. Ama Beşiktaş yerine biz Galatasaray şampiyon olsaydık üzülürdüm biraz Beşiktaş'a. Beşiktaş hak etti. Ama Fener'e bu şekil kaybetseydik bu şekil konuşmazdım. Tebriks Beşiktaş
414 Yorumla- +1 yıl
GSliyim Kardeşim şu an Dalga Geçiyor Bjk li
- +1 yıl
@Bana1caykoy Yahu boşver onu. Yemin ediyorum. Fenerle bu durumda olsaydık kesinlikle vermezdik. Ne pahasına olursa olsun. Geçen Denizli de bile bitirebilirdik. Bugün de rahat bitirebilirdik. Olmayınca olmuyor. Ama alsaydık Beşiktaşlılar çok aglardi. Ben hiç uzulmedim. Şampiyonlar ligini Fener'e kaptirmadik.
- +1 yıl
Haklısın Reis Bir daha ki Sefere Artık
- +1 yıl
@Bana1caykoy kardeş rahat ol fener olsaydı sadece fenerliler sevinirdi çünkü herkesi üst üste koyup şampiyon olmuş olacaktı bu sezon en az 10 puan hakem hatalarıyla gitti (6s maçında ofsayt olmayan golün iptal edilmesi bile 3 puan geri çekti feneri) ayrıca fener şampiyon olursa tebrik etme sen 30m fenerli birbirini tebrik eder
- +1 yıl
kardeş ne ofsaytı 16cm değildi altayın ayağı cizgiyi 3 cm geçti diye penaltı tekrarlatan var 16cmyi görmedi bile. pelkasın nizami golünü yediler en son alanya maçında buz gibi penaltıyı vermediler daha bi sürü var neyse bi tarftar olarak tebrik etmiyorum bjk kücüktür mide bulandırır
- +1 yıl
@mememe56 https://youtu.be/toGlVmjOeKU kopyala izle
- +1 yıl
kardeş fener daha öncede 2 şampiyonluğu son maçta verdi o ayrı bi mevzu eger ozanın gölü verilse fener 2puan onünüzde olacak şampiyonlar ligine gidecekti şimdi bunun vebalini kim vercek 30m taraftarın hakkı ne olacak Hadisi Şerifte Peygamberimiz (sav) buyuruyor "Bir haksızlık gördüğünüzde önce elinizle, gücünüz yetmiyorsa dilinizle engel olmaya çalışın, o da olmuyorsa kalbinizle (içinizden) buğzedin. bu gün fenere yapılan seneye size yapılırsa ağlamayın ilahi adelet deriz biz fenerliler olarak
- +1 yıl
@Kenan3529 Valla ben TV de gördüğüm çizgiye bakarım. Nerden belli similasyonu yapan bir fenerli fanatik olmadığı. Maç sonu Ali Koç bile ofsayt olmasına bir şey demedi. Bu kadar ince bir pozisyondan dolayı golu atamayip yenilince böyle yollara başvurdunuz. Var olmasaydi goldü tamam
+1 yılGöztepe maçı vermemek için elinden gelenin fazlasını yapsada söke söke aldık şampiyon oldukk 🦅 👊
70 Yorumla
+1 yılTebrik ederim sizleri hak ettiniz gerçekten. Ama şöyle bir şey var hiç üzülmedim neden çünkü son maçta şampiyonluk potasına girdi umudum yoktu ama kazansaydık sevinirdim ama olmadı üzülmedim😄 Tekrarlar tebrikler Beşiktaş 🦅
210 Yorumla- +1 yıl
Işte galatasaray taraftarının asilliği 😎 penaltı ile kazanan biz olsaydık bunların hepsi şu an galatasaraya ve hakemlere sövüyor olurdu. GS - bjk maçında nasıl çirkefleştiklerini hatırla
- +1 yıl
Zaten Galatasaray hiç iyi oynamadı Fatih Terimi çok yalnız da bıraktılar son maça kadar pes etmedi ancak buraya kadar geldi ben ne mutsuzum ne kızgınım çünkü daha çok efor sarf eden onlardı
- +1 yıl
Bizim takımımızla sorunumuz yok zaten ancak bunlar bu kadar iyi niyetli tebriği haketmiyorlar diyorum
- +1 yıl
Herkes kendine yakışanı yapar kimin ne yaptığına bakmam bana yakışan budur gerek yok böyle atışmalara. :D
- +1 yıl
Nabza göre şerbet vereceksin 😁😁
- +1 yıl
Gerektiğinde nasıl konuşacağımı herkes bilir :D
- +1 yıl
TFF böyle istedi. FB'li başkanı olan, sezon içerisinde pek çok kez Terim'i tribüne yollayan TFF GS'yi şampiyon etmezdi zaten. BJK lehine bir penaltı, olmadı bir tane daha... GS farka mı koşuyor, bir kırmızı kart. Çare tükenmez.
- +1 yıl
@Kalbe_Atılan_İmza aynen öyle 👏👏
- +1 yıl
@Boncukcukk
Beşiktaşlıyım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaç bittiginden beri sokaktan şarkı kesilmedi bagirmalar sokakta ziplayanlarrr hava fisek sesleri ahh ne bu maç sevdası neyse tebrik ediyorum 🤣
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Yıllar sonra bunu yaşamak güzel hissettirdi son maçta kalbim duracaktı 🤦♂️ Maçları izlemeye tövbeliyim bir dahaki sene full üyelik alacağım. Tebrikler BEŞİKTAŞ’ım 🏳️🏴🏳️🏴
31 Yorumla
+1 yılAslında takım tutmuyorum ama Sergen'i seviyorum.
Sergen Yalçın 🖤
Şampiyon Beşiktaş60 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir sezonda son haftalara inanılmaz sakatlıklar ve eksikler ile girip, işi zora da sokup bir şekilde başarmasını bildi Beşiktaş. Sezon başında takımın hali düşünüldüğünde bu başarı ileride filmi çekilebilecek bir şey.
10 Yorumla
+1 yılşu an ağlıyorum. O kadar mutlu oldum... ŞAMPİYON BEŞİKTAŞŞŞ.
60 YorumlaRenkliler fazla şımardı noktayı koydu Beşiktaş. Şimdi de averaj şampiyonu falan diyorlar. Abi müzenizde ağlayın 😁
40 Yorumla
+1 yıl
Bir fenerli olarak bir şey düşünmüyorum MDÖSKSJXJXKDLS
40 Yorumla
+1 yılMutluyuz
40 Yorumla
+1 yılDün maç yüzünden neredeyse cinayet işleniyordu bu yüzden ne takım ne parti insanları birbirine düşüren ne varsa tutmuyorum ama hak ettiler kazandılar Tebrik ederim :)
20 YorumlaBeş dakikalığına ilgimi çekti sadece sonra Galatasarayin tarihteki ve gelecekteki başarılarını düşündüm bunu düşünmek Besiktasin ya da herhangi bir diğer takımın şu anki başarısını düşünmekten daha tatmin edici yine de tebrikler
10 YorumlaFarklı Bir takımı tutuyorum ancak
Tebrikler Beşiktaş
Bunu hak ettin
Sonuna kadar emek verdin.
Aksini düşünen FTö cidir 😂😂21 Yorumla
+1 yılFenerbahçe taraftarı olarak tebrik ederim hak ettikleri bir şampiyonluk hayırlı olsun inşallah şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler
20 YorumlaHelal olsun valla, hak ettiler aldılar.. Galatasaray taraftarlarının kalpleri kırık :(
50 Yorumla
🖤🦅🖤🦅🖤🦅
30 Yorumlacidden hak ettiğinizii düşünüyorsunuz maça fırat aydunusu vermişler :D hele gs maçını izle cüneytin vermediği benzer 4 tane pozisyon var bjk bu sene resmen şaibeyle kazandı alanya ve hatayın maçı satmasıyla belliydi..
11 Yorumla- +1 yıl
hajshajshajshasjsahkahskj 😂😂😂😂😂
+1 yılHak etti ve kazandı canım benim ya ben bu Kartala aşığım desem yalan söylemiş olmam ha sjjsjs
40 Yorumla
+1 yılBir BJK'li olarak
Bjk'yi tebrik eder ve kutlarım🤍🖤40 Yorumla
+1 yılAğlıyorum Yeminle shahsjaj gösterdik ama elletmedik sjsjsjsj
42 Yorumla- +1 yıl
Ağlama onlar ağlasın bırak hahahaha
- +1 yıl
@BeşiktAşklıHatunn onlar gibi çirkeflikten değil mutluluktan snsjssjnssn
Spor konusunda 665 cevap paylaştı. 🤷🏼♂️
25 Yorumla- +1 yıl
Bitirdin beni şu an ahahass yarıldımm
- +1 yıl
Sjsjs çookk
- +1 yıl
@Yaso001 ahahahsjsjsj😅😅
Tebrikler Beşiktaş ve taraftarları zaten bence 2 takım hak ediyordu bu yıl BJK bir nebze daha iyiydi.
20 Yorumla
+1 yılGalatasaraylıyım ama Beşiktaş hakkıyla aldı helal olsun.
40 Yorumla
+1 yıl
ben bir galatasaylı olarak watsap daki dururmum :)
22 Yorumla- +1 yıl
Sen Adamsın
- +1 yıl
Estagfurullah besiktas haketti hem de maddi durumu icin cok sevindim umarim sampiyonlar liginde de guzel bir yere gelir
Tebrikler Şu an varya İstanbul yanıyor. Korna sesleri, fişekler, şarkılar falan sokağı görsen 😃
30 YorumlaÇok Sevindim Çok Seninle Başlıyo,
Bitiyor Her Günüm.
Siyah'ına Mahkumun
Beyaz'ına Sürgün30 Yorumla
+1 yıl
Sevinmek İçin Sevmedik Biz Seni 🖤🦅
10 YorumlaGalatasaraydan yanaydı hep gönlüm ama Beşiktaş zaten bize altın tepside sunmuş olacaktı şampiyonluğu napalm hep biz olacak değiliz
10 Yorumla
+1 yılHakettiler tebrik ederim, bir Galatasaraylı olarak yarışta bizde vardık ama onlara nasip oldu. Yinede Türkiye de hâla şampiyon denilince akla gelen takım Galatasaraydır.
10 Yorumla
+1 yılOleyy Be 😂Yaşasın Benim Takımım kazandı işte bu be 🏆😂 Şimdi Fener Galata Kudursun Çatlayin siz En iyi takım Beşiktaş Başka iyi yok 🏆😅
10 Yorumla
+1 yılMaç bittiginden beri ağlıyorum halen daha ağlıyorum ulann şaka misiniz siz ne ağlaması ben cenazede bile ağlamayan adamim
10 YorumlaKim kazanırsa kazansın umrumda olmazdı 😅 futboldan nefret ediyorum ama insanlara küçükte olsun mutluluk geldi böyle günler de ☺️
10 Yorumla
+1 yılTebrik ederim. BJK'nin şampiyonluğu taraftarını sevindirir, rakiplerini üzmez. BJK öyle bir takımdır.
10 Yorumla
+1 yılHak etti bence , tebrik ederim. Galatasaraylıyım Rize'ye evinde yenilirsen, Ankaragücü'ne yenilirsen şampiyon olamadığımız için üzülmem.
10 Yorumla
+1 yılFb gs ve bjk lig boyunca vasat top oynadılar. Avrupada bu üç takımda mevcut durumdaki oyunuyla hiç bir başarı yakalayamaz ve averaj takımı olarak geri döner. Bu sene kötünün iyisi olan bjk şampiyon oldu tebrikler
10 YorumlaGönlümün kralı BeşiktAşk tebrikler. Kara kartalları tebrik ederim😊.
20 Yorumla
+1 yılBir fenerli olarak tebrik ediyorum hakkiyla kazandilar
20 Yorumla
+1 yılsaygı duyuyorum cimbom da olaydı iyidi ama o bizim gönlümüzün şampiyonu
20 Yorumla
+1 yılFutbolla hiç aram yok ama bir Beşiktaş’lı olarak çok mutluyum. Tebrik ediyorum takımımı.🥲🥲
20 Yorumla
+1 yılZor bi sezondu son haftalar stresliydi iyiki Beşiktaşım sampiyon oldu….
20 Yorumla- Spor konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılBir Galatasaraylı olarak Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Uzgunum yapacak birsey yok.20 Yorumla
+1 yılGücüne güç katmaya geldik. Formanda tek olmaya geldik Beşiktaş seninle ö... gelmedik beşiktaaaşşşş
20 YorumlaTebrik ederdim normalde genel olarak iyi oynadılar. Ama son haftalarda yine rezillikleriyle gölge düşürdüler.8 puan öndeyken alkislicaklar tabi.Öyle naralar atmalar. Hatay gibi takıma 7 atıyosun kesinlikle şaibeli o maç . Sonra Malatya averaj takımı olmaz vs algı yaratmalar. Yatsinlar kalksinlar terime dua etsinler.Öyle hacı hoca olurlar son hafta. Neyse arada farklı takımlarda olsun tabi averajla olmasıda komik tabi
22 Yorumla
+1 yılŞampiyon BEŞİKTAŞ'ımızı tebrik ediyorum. Çok mutluyum. 🦅🦅🦅
20 Yorumla
+1 yılTebrik ederim, futbolla ilgilenmediğim için birşey diyemiyorum
20 Yorumla
+1 yılÇok terletti ve eminim ki çok küfür yemiştir 😄 Tebrikler bjk li arkadaşlara 😄
20 YorumlaSpor konusunda 2,3b cevap paylaştı. Günlerdir stres ve uykusuzluk mahvetti çok şükür mutlu sona erdik
30 Yorumla
+1 yıl
Tebrikler bini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... 16. Şampiyonluğunda Tebrikler Beşiktaş
30 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmüyorum, futbol ilgi alanım değil. Futbol için sevinenler de bana saçma geliyor.
10 Yorumla2ay önce soýlüyordum sampiyon bu sene olacak diyebarkadaşa bahsine yatir parayı diye...
10 Yorumla
+1 yılBelliydi çok şaşırmadım önümüzdeki senelere bakıcaz artık
10 Yorumla
+1 yılsonunda demek istiyorum. Hepsi çabaladı ama şampiyon 1 tane oluyor ellerine emeklerine sağlık.
10 Yorumla
+1 yılTebrik etmekten başka bir şey gelmiyor elden, tebrikler.
10 Yorumla
+1 yılO kadar delirip çıldırmak mantıksız sonuçta bize birşey kazandırmıyor utku kazanıyor napak yani
10 YorumlaSpor konusunda 332 cevap paylaştı. Tebrikler. Beşiktaş'ın kazanacağını çoktan tahmin etmiştim.
10 Yorumla- Devamını Gör (262)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat