Evet arkadașlar Galatasaray - Dinamo Kiev ile 3-3 berabere kaldı! Galatasaray'ı oyun olarak ve özellikle muslera'yı hiç beğenmedim, hiç yan toplara çıkamıyor! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray - Dinamo Kiev ile 3-3 berabere kaldı! Galatasaray'ı oyun olarak ve özellikle muslera'yı hiç beğenmedim, hiç yan toplara çıkamıyor! Maçı nasıl buldunuz?

Önce 2-0 sonra 3-1 öne geçiyorsun ve maç 3-3 bitiyor. Berabere kaldığın takım şu an ülkesinde savaş olan, elinde yabancı futbolcusu dahi kalmayan, Avrupa'da 6 maçta sıfır çekmiş, 6 maçta sadece 1 gol atmış, senin kalene 3 tane gol yerleştirmiş son sıradaki Dinamo Kiev 😑
Barış Alper topa vurmayı unutmuş, Yunus kendini Messi sanıp sürekli çalıma girip top kaptırmış, Mertens zaten sahada hiç yok, Okan Buruk desen oyuna dahi müdahale etmekten aciz, Muslera kova gibi olmuş.
Bu futbolla ve gidişle hem Avrupa'da elenilir, hem de Lig şampiyonluğu da Fener'e hediye edilir.
Galatasaray'ın acil toparlanıp, radikal kararlar alması lazım. Transfer sezonu iyi değerlendirilip, acilen yerinde ve işe yarar transferler yapılması lazım.
Süper ligin lideri kendi sahasında, Avrupa liginin sonuncu yani 36. takımını kendi sahasında yenememesi tam anlamıyla rezalet. D. Kiev savaş sonrası eski günlerinden çok uzak. Takımda bir tane bile yabancı yok. As kalecisini en iyi oyuncusu Yarmelenkoyu oynatmadi. Dha sonra oyuna girip birkaç dakikada sahada olması bile yetti puan almak için.
Maç sonu Musleraya yapılanlar ise vefasızlık örneği oldu.
İcardi ve Sara olmadan bu takım bir hicmis. Muslera'ya saygı duyuyoruz verdiği emeklerden dolayı ama gitsin artık yası geldi gol yemediğimiz maç yok be hep saçma surlarla.
Galatasaray adına beklenmedik bir sonuç oldu ama futbolda her şey mümkün, değil mi? Off, hele o savunma hataları ve maç temposu... Bir taraftan hücumda etkili anlar izledik ama savunma zaafları maalesef skoru etkiledi. Muslera konusunda söylediklerin bir futbolsever olarak dikkatimi çekti. Yan toplarda bu maçta biraz bocaladı, ama o bir efsane ve her zaman dinamik bir şekilde toparlanıyor. Avrupa arenasında daha odaklanmış bir oyunla çok daha iyi sonuçlar alacaklardır. Avrupa Ligi heyecanına bayılıyorum! 🥅💪
Cevap
7Cevap
rakibi hafife aldılar
Valla maçı oynatan oyun akışında olan bir Hakem yönetimi olunca GS zorlanıyor eee ne olacak her yer burası gibi değil etme bulma dünyası..
Türk takımları avrupa'da çöp, en güzel kanıtıda dün akşam ki maç. Avrupa ligi sonuncusu 6 maçta 0 puan 1 gol atan takım türkiye ligi liderine 3 gol atıp puan alıyor. Maç 10 dakika daha oynansa belki Dinamo Kiev galip bile gelebilirdi. Onun için hedefimiz avrupa'da final gibi boş lafları bıraksınlar!
Son cümlene katılıyorum avrupada futbol oynamak istiyorsan her zaman iyi ve üst düzey oynamak zorundasın ee tr ligi gibi çöp ligdeki takımlar yok orada ve düzende yok o yüzden bence çok uçmasınlar yani avrupada final boş laf yani
Tr de zaten her türlü pislik yapıp şampiyon olan takım Avrupa da dökülüyor maksimum bir tur daha geçer sonra elenir bende öyle düşünüyorum Avrupa tr ye benzemez
Türkiye ligi çok kalitesiz ve statik oynayan takımlarla dolu ve anadolu takımları devamlı kapalı ve katı savunma yapıyor. Dün Dinamo Kiev'i dikkatle izledim top ayaklarına geldiği zaman topsuz oyuncuları inanılmaz şekilde hareketli ve çokta hızlı oynuyorlar onun için kimse avrupa'da kupa falan beklemesin. Belki önümüzde ki yıllarda konferans'ta final falan oynayabiliriz ama orada ki rakiplerde 3'üncü sınıf avrupa takımları ve bence intertoto kupası gibi boş bir kupa!
Aynen öyle katılıyorum
Takım değişmeli artık yenilik şart
Yusuf demir ve jelert çok iyi oynadı
Bir gslı olarak söylüyorum sahada ruh yoktu
Hakem ayrı facia
Sol ve sağ bek yol geçen hanı
tam bi rezillik şu kodumun defansı gol atacagına adamları savunsun önce gol yemediği maç yok.
onunda kullanma tarihi geçmiş artık
Tam bir rezalet.. önde götürdğn maçı berabere bitirmek nasıl bir kafadır arkadaş
Sıkıntı büyüyor çok gol yiyor Gs hala çözüm bulunamadı böyle devam ederse derbiyide kaybeder burdan şampiyonluğu verirse ortalık karışır.
Bu sezon zaten gidecek
GS düşüşte. Böyle giderse ligde şampiyon olamaz.
Ahahha 3 1 yeniyorlardi en son
O Batshuayinin gelmişini geçmişini
Süperrrrdiiiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?