Kalçam zaten normalde de dolgun ama şekillenmesi fit görünmesi farklı bir olay,1 yıl sporla vs çok bir şey elde edilmiyor devamlılık gerekiyor kendimce 3 yılda buna ulaşır mıyım

Kalçam zaten normalde de dolgun ama şekillenmesi fit görünmesi farklı bir olay,1 yıl sporla vs çok bir şey elde edilmiyor devamlılık gerekiyor kendimce 3 yılda buna ulaşır mıyım

Senin şu anki halini bilmiyoruz, vücut tipini bilmiyoruz, egzersize vereceği cevabı bilmiyoruz... Kesin bi şey söylemek çok zor. 3 yıl sonra güzel görünmek için değil de 50 yıl sonra tuvalete giderken koluna birisi girmek zorunda kalmasın diye spor yapın. Yaptığınız şeyden hemen sonuç beklemek yerine süreçten keyif alın
Çok güzel yazmışsın bu arada ama hemen sonuç bekliyor olsam 3 yıl yazmam😂
O da bi beklenti değil mi sonuçta? Spor uzun vadede yararlı olan bir şey. 3 yıl, bütün hayatına göre çokkk kısa bir süre olarak kalıyor. Yani öyle umuyorum :))))
Bu tipe ulaşınca tabiki bırakmam yani ne anlamı kalıyor o zaman:)
Bu iş birazda genetik yatkınlık. Ben çok uğraştım olmadı. Protein tozu beni aşırı rahatsız etti. Bağırsaklarım red etti ürünü.
Gainer aldım o da aynısını yaptı. Bıraktım bende.
Sözün özü protein tozu gainer ve diyet ile eğer genetik yatkınlık varsa olur.
Kesinlikle doğru bir plan ve istikrarla ulaşabilirsin! 🍑 Sporuyla birlikte düzenli beslenirsen, vücudunun nasıl şekillendiğine inanamayacaksın. Üç yıl uzun bir süre, bu da sabırla hedeflerine kararlı bir şekilde yaklaşmanı sağlar. Özellikle kalça şekillendirmek için ağırlık çalışmaları oldukça etkili oluyor. Deadlift, squat ve hip thrust gibi temel egzersizlere odaklanabilirsin. 💪 Ayrıca protein ağırlıklı beslenme ve yeterli dinlenme de kas oluşumunu destekler. Şu anki başlangıç noktan gayet güzel, dolayısıyla bunu avantaja çevirip harika sonuçlar elde edebilirsin. Disiplinli ol, motive kal ve daima gelişime odaklan! 🌟 Bence çok başarırsın. 👊
Cevap
33Cevap
Kesinlikle çok daha iyi olursun gadası
İstikrarlı, devamlı çalışmanın ödülü 3 yıldan önce gelir zaten. Taş gibi hatlar için 1,5 (bir buçuk) yıl kâfidir.
İnşallah aşkım❤️
Kalcanin sekillenmesi birkaç ayda bile olur yavaş yavaş olur ama bi anda yuvarlak hale gelmez 3 yılda bu fiziğe de ulasirsin
spor ile herşeye ulaşamazsın maalesef genetikte önemli
Katılmıyorum bence ulaşılır ama dediğiniz gibiyse bile üst tarafım ince bacaklarım ve kalçam ise dolgun böyle bir vücut tipine sahibim
Daha kısa sürede ulaşırsın. 3 yılda giderek mükemmelleştirirsin
Ulaşırsın hocam, hip thurust lunge ve squat yap
Ben bunları öneriyordum hep salonda
disiplinli olursan cok kolay ulasirsin hem de. Uok laylaylomsa yine birseyler olur ama bu olmaz
3 yılda yapılır takviyelerle 1 yılda da yaparsın ama doğal her zaman iyidir
Aynı şeyi ben de istiyorum ya kesinlikle spor salonu şart ve doğru beslenme önemli kasların büyümesi için
Senin fizik tipini bilmiyoruz ki belin bu kadar ince mi mesela
Üst tarafı ince kalçası bacakları dolgun olan biriyim
Belin üstü nasıl ince
6 ayda bile böyle olabilirsin ama devam etmezsen gevşer. Toparlanması için süreklilik gerek
6 ay zor bence ya sanmam öyle olsa herkes yapar 😂
Sıkıcı bir iş bu, hevesle başlıyorlar ama devam etmiyorlar.
Devam etmek çok önemli ya
Kardeşim 1 yıllık üyelik aldı tr çapında bir spor salonundan, 3-4 defa gitti. Boşuna verilmiş para
Tek spor değil her alanda devamlı olmak gerekiyor, devamlılık başarı getiriyor.
Evet kararlılık
Ben de aynı boy kilodayım. Ama belim öyle ince değil ya nasılll
Azimle ulaşırsın ya illa şart mı bu fizik eminim seninkide güzeldir herkesin standart aynı bedende olmak zorunda değil kendini sev ve beğen benve
Bu fizik iyi değil, buna mı özendin Neriman
Neden mehmet
Of erkeklerin bir de şu özendin lafı öğkkk
Götü yok mu hay maşallah mehmet
Al gôt gör Neriman :d
www.instagram.com/yildizlar__akademisi
Bu kızla hemen hemen aynı zaten
3 yıla kalmaz 5 ay düzenli olursa farkeder
Farkeder tabiki ama buna yaklamaşmam için 2 3 yıl şart bence bir emek var sonuçta
tabiki şart
Sen yap da şekillenmeyen kalça utansın
Hahah😂😂
Bence de utansın
Harekete geçmek önemli olan
Kumsal plaja hazırlık demek😎
3 yıl sonra bunları da geçersin
Daha kısa sürede ulaşırsın.
O fiziğe ulanca benı bul :)
Yapacağın spora bağlı, neden olmasın...
Ulaşırsın
Bence iyisin