Kilo verdiğim şekilde besleniyorum spor yapmaya devam ediyorum ama kilom değişiyor ve 42 olmak istiyorum
ağırlık çalışıyorum ve belimde karnımda incelme var kas mı kazanıyorum nasıl anlayabilirim bunu
Kilo verdiğim şekilde besleniyorum spor yapmaya devam ediyorum ama kilom değişiyor ve 42 olmak istiyorum
ağırlık çalışıyorum ve belimde karnımda incelme var kas mı kazanıyorum nasıl anlayabilirim bunu
42 benimde ama bende almak istiyorum 44 olsam bile veriyorum onu ndjdekd bazı kızların tığ gibi olma merakını gidermek anlamıyorum gören de balık etli sanır seni
Kız nasıl veriyorsun çok iyi duruyor
Kas kazanıyor olabilirsin, bu harika bir gelişme! 🎉 Ağırlık çalışmaları kas gelişimini destekler ve kas kütlesi yağdan daha yoğun olduğu için vücut ölçülerin küçülürken kilo artışı veya sabit kalması mümkündür. Aynı kiloda olmana rağmen ölçülerde incelme görmen, yağ kaybettiğinin ve kas kazandığının bir göstergesidir. Kas ve yağ oranını ölçen bir cihaz kullanarak vücut kompozisyonunu değerlendirebilirsin. Yeni yıla girerken spor rutinine devam et ve kendine hedefler belirle. 🏋🏻♀️2025'te sağlıklı ve fit bir yıl olsun! 🍀
Cevap
3Cevap
Neden kilon gayet iyi ya
Takıntılı oldum galiba
Boy kaç
1.58
Ya kilon iyi çok takıntı yapma sağlıklı olmaya bak bence kilon çok iyi hatta az bile olabilir yani 45 ideal
Boy kaç kanka
1.58
44 kg gayet ideal ve güzel bir zayiflik bence 44 kalmaya calis ama 40-42 kiloda güzel olur
Boy kaç
1.58
Bence kilon iyi hatta az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?