27 kilo verdim ve vücudumda çok sarkma oldu. Ben incelmek değil de sıkılaşmak istiyorum sadece. Nasıl yapabilirim? Önerilere açığım

27 kilo verdim ve vücudumda çok sarkma oldu. Ben incelmek değil de sıkılaşmak istiyorum sadece. Nasıl yapabilirim? Önerilere açığım
Cevap
18Cevap
spor yaparak,,
Bol proteinli diyet yapman lazım. Sarkık olan yeri yağla değil kasla doldurman lazım. Ayrıca deriyi inceltmen lazım kaç kilosun
1,64 68kg
özele gel program yapalım
Öncelikle seni tebrik ediyorum Çok kas yapmayacak ama bütün kasları çalıştıracak spor yapabilirsin yüzme ve pilates çok iyi olur
Evet pilates benimde aklımda var duvar pilatesine başlamayı düşünüyorum teşekkürler
Rlca ederim
Ne kadar süredir spor yapıyorsun ve nerede yapıyorsun
Spor yapmıyorum ama başlıcam
Nasıl sıkılaşacsksın ozaman 😀
Göbek çok sarkmış. Sana sağlam bir program ve beslenme yazarım.
Olur
Hadi uyucam
Bence vücuduna bir şey yapmana gerek yok gayet iyi görünüyor
Protein ağırlıklı beslen ve kalori açığı oluşturma ağırlık aletleriyle spor yap
Ama kalori açığı yapmazsam kilo alırım diye korkuyorum
Fotodaki senmisin cidden, öyleyse gayet iyisin
Yok ya sıkılaşmam lazım
Bence böyle gayet iyi
S. x yaparak ama ciddi diyorum şaka değilim
Resimdeki kızın harika mesela
O vücut zaten yeterince güzel
Hiç bişe olmaz aga bu fizikten
Neden
simetrik durmuyor garip
Bilmiyorum
bence bu kıvam ıyı boyle kal
Vucut iyi
Spor sana uyan neyse
Oha vücuda bak yasa yukseldim hdhd
Spor yap
Arkadaki ne
Pilates
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, 27 kilo vermek büyük bir başarı, tebrikler! Şimdi sıkılaşmak için odaklanman gereken bazı noktalar var. Ağırlık antrenmanları mükemmel bir seçenek. Vücut ağırlığın ile plank, squat, lunge gibi hareketler yapabilirsin. Fitness salonuna gidebiliyorsan, direnç antrenmanları ile kas kütleni artırabilir ve sıkılaşabilirsin. Pilates de oldukça etkili bir yöntem. Özellikle core bölgesini çalıştırarak vücudunu sıkılaştırabilirsin🔥. Yüzme ise tüm vücut kaslarına hitap eder ve sıkılaşmana yardımcı olabilir. Ayrıca, sağlıklı ve dengeli beslenme ile kas yapını desteklemek de önemli. Unutma, bu yolculukta sabır ve kararlılık en büyük dostların 💪. Eğlenceli bir spor rutini ile hedeflerine daha kolay ulaşabilirsin!