Gizli Üye(30-35)1 yılBeslenme çok önemli
olay yediğinden fazlasını eritmek….
beslenmede paket gıdalarda tutucu madde vardır… kilolarını vermek için sağlıklı ve doğal beslenmen önemli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Verilse de çok az olur. Ama o da sporun etkisine ve kalitesine bağlı. Bazen spor yaparsın ama iyi yemek de yediğin için sadece fit kalıp hiç kilo veremeyebilirsin de.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Renalzey!
Sadece spor yaparak da kilo vermen mümkün ama alacağın sonuçlar yaptığın sporun türüne, sıklığına ve yoğunluğuna bağlı.🧘♀️🏋️♂️ Özellikle kardiyo ve ağırlık antrenmanları bu konuda oldukça etkili olabilir. Elbette beslenmene de dikkat etmek çok önemli. Diyet yapmadan da sağlıklı ve dengeli yemeye özen gösterirsen sporun etkisini artırırsın. Protein, lif ve sağlıklı yağlarla dengeli bir beslenme düzeni, sporla birleştirildiğinde mükemmel sonuçlar verebilir.🌱🏃♀️
Ben voleybol oynarken sürekli aktif olduğum için yemek seçimlerime dikkat ederim. Bu sayede formda kalıyorum. Tahminim spor düzeniyle kilo vermeyi başarabilirsin ama kendini dinlemeyi unutma! 🏐🍎 Kendi vücudunun tepkilerine göre dengeli bir yol bulursan ideal sonuca ulaşırsın. Bol şans! 💪00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle hayır.
Temiz beslenmen şart. Aslında temiz beslenme tam diyet yapmada değil.
10 Yorumla Tek başına spor yaparak ilk başta 2-3 kilo verilir, sonra vücut alışır ve kilo kaybı durur. bazıları "yedikleri mi değiştirmeyeyim sadece spor yapayım" der. Ama spor yapsan da beslenmene dikkat etmezsen bu iş yatar. Günde 10-15 km bisiklete sürersen hızlı kilo verirsin. Öyle ki nutella kavanozunun dibi tek seferde görülebilir. Ancak sporu bırakırsan tüm kazanımlarını kaybedersin. Asıl mesele sporu zevk icin hayatının bir parçası haline getir sağlık, sevgi, aşk gibi sebeplerle yap. Beslenme alışkanlığı da zaten kendiliğinden geliyo. Rejim yaparken mutlu olan insan görmedim. Ama spor yaptığı için mutluluğuna mutluluk katan çok gördüm. Beslenmene dikkat etmen lazım. Deli spor yaptıktan sonra nutellanın dibini sıyırma.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsadece spor yaparsan yağı kasa çevirmeye çalışıyormuş vücut. o yüzden önce yemeyi azaltıp 1 hafta sonra spora başlatıyorlar. az yiyince vücut enerji ihtiyacını karşılamak için yağları yakmaya başlayacak ve tam o sırada spora başlayınca vücudun kendini toplayacak sarkman olmayacak mesela
10 Yorumla
1 yılVerilir ama yemeyi de azaltmak lazım bir sürü hareket edip yağ yaptıktan sonra yemeğe abanarak kilo verilmez
11 YorumlaDiyette yaparsan hem daha erken sonuç alırsın. Hemde o kadar zorlanmazsin. Hafifte olsa bir diyet yap bence
10 Yorumla
1 yılAralıklı oruç konusunu araştır. Kilo vermek için günün en az 18 saatini tam aclikla gecirmelisin. 2 öğünün arasını kisaltip diğer iki öğünün arasını olabildigince acmaya çalış
18 saatlik açlıkla başla ve bu süreyi arttırmaya çalış. Akşam yemeğini erkene çek sonrasinda hiçbir şey yeme. Kahvaltiyi da öğlene kadar ertele. Uyurken nasıl kilo verdiğini gördüğünde şok olacaksin. 5 ayda 37 kilo verdim bu yöntemle031 Yorumla- 1 yıl
Spor kilo vermek için değil. Kilo verirken deri sarkması ni önlemek için yapılır. 1 saat spor yaparak harcadigin enerjiyi 1 cikolatayla geri alirsin
- 1 yıl
Tabi yaaa ne sandin. Yağ yakmanin tek yolu vardır. O da aç karna nefes alip vermektir. Yediklerinden ziyade yemek saatlerini değiştir. Bu işin zirvesi omad tir. Yani 24 saatte tek öğün beslenme. Ama direk onu uygulayamazsin
- 1 yıl
12-1 arası kahvaltı. Saat 5-6 arası akşam yemeği. Ara öğünlerin hepsi yasak.
- 1 yıl
Az bile vermişsin. Şeker tuketimin fazla olabilir
- 1 yıl
Bir şeker bağımlısıyım ben. Gerçekten kolay bişey değil. Yanlizca çaya katikan sekerden bahsetmiyorum. Şeker içeriği olan herşeyden bahsediyorum. Şekeri sıfıra indirirsen hedefledigin kiloyu 2 ayda verebilirsin
- 1 yıl
Ben ekmek ve şekeri sıfıra indirdim bu sürede
- 1 yıl
2 ay süreklilik gosterirsen bir beslenme alışkanlığı kazanmis olursun. Ancak öyle olursa verdiğini geri almazsin. Yani beslenme alışkanlığını degistirirsen sorunun kökünü kazimis olursun. 37 kilo verdim 2-3 kilo geri aldim. Mevcut kilomu 2 yıldır koruyorum. Üstelik fedakarlık ta yapmıyorum eskisi gibi
- 1 yıl
Zaten sofradan tam olarak doymadan kalkman gerekmiyor. O şimdiye kadar öğretilen en büyük yanlış. Bilâkis tam olarak doyana kadar devam etmelisin
- 1 yıl
Rica ederim. Eğer tek öğüne dusebilirsen istedigini yiyip icebilirsin. Sınırı yok. O zaman da kilo vermeye devam edebilirsin
- 1 yıl
Unutma spor sadece deri sarkmasi ni önlemek için. Sıkılaşmak için. Terlemek bile kilo verdirmez. Kilo vermenin tek yolu acken nefes alip vermek. Bu kadar..
- 1 yıl
Rica ederim. Yalniz bu oruç sanıldığı kadar kolay degildir. Oruç suresince agzina atacağın ufacik bir lokma birseyin tadina bakma herşeyi bozar. Unutma. Süt bile icemezsin oruç esnasinda gazli icecekler. Soğuk meşrubatlar hepsi yasak. Sadece su şekersiz cay şekersiz kahve serbest
- 1 yıl
Süt tozu ve seker olmadan aci aci icebilirsin
- 1 yıl
O da kalorili. İftar ve sahur saatinde tuketebilirsin ama oruç saatinde değil
- 1 yıl
Bunun normal oruçtan farki orucu gündüz değil gece tutuyor olman. Su icebiliyor olman
- 1 yıl
Rica ederim. Ne zaman kafana takilan bişey olursa bana sorabilirsin. YouTube tan da mutlaka konuyla ilgili videolar izle. Motovasyonunu arttırır. 1 şeker 2 aralikli oruç konulu videolar izle. Motivasyon için
1 yılSeninle boks çalışmak zevkli olurdu. Hem seni ciddi ciddi zayıflatıp forma sokardım, hem de idmanlarda biraz canını yakar eğlenirdim 😅
015 Yorumla- 1 yıl
Yanlış anlama, bence sen çok tatlı birisine benziyorsun. Kötü anlamda söylemedim. Sadece ben bazen izin verirlerse tabii arkadaşlarımın da canını acıtmayı, vurmayı falan seviyorum. Mesela sana karın güçlendirici hareketler yaptırdıktan sonra boks idmanı sırasında karnını yumruklamak zevkli olurdu. Acı yoksa kazanamazsın 😉
- 1 yıl
Hazır olduğun zaman haber ver 😉👊
- 1 yıl
Burada olsaydın hemen bugün başlardık ve seni 2 ayda model gibi yapardım walla baby
- 1 yıl
Valla ben antalya dayım, sen nerdesin?
- 1 yıl
Hmm uzakmış en fazla günübirliğine uğrayabilirim ama kalamam, sen antalya ya tatile ya da çalışmaya gelirsen haberim olsun baby.
- 1 yıl
tamam baby ben seni takip edeyim, her zaman böyle tatlı bir idman arkadaşı bulunmaz çünkü
- 1 yıl
teşekkür ederim baby, çok tatlısın
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece sporla da kilo verebilirsin diyet şart değil fakat yediklerine dikkat etmen gerekiyor imkanın varsa cimnastiği öneriyorum çok etkili
10 YorumlaHayır istediğin kadar spor yap yediğine içtiğine dikkat etmezsen kısaca gırtlağı kesmezsen bir işe yaramaz dengelemen lazım
00 Yorumla
1 yılSadece spor yetersiz gelebilir
Kullandığım bir çay var yarın buraya adını bırakacağım
Tok tutar
Enerji verir00 YorumlaSporun yanında kalori açığı oluşturursan harika olur
03 Yorumla
1 yılBence olabilir ama spor yapiyorum diye daha da fazla yersen zor gibi 🤔
09 Yorumla- 1 yıl
İnşallah istediğin gibi olur diyelim 🤔
- 1 yıl
:)
- 1 yıl
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama senelik İstanbul'da 11 binden başlıyor Bi kaç yere sormuştum bu yakın zamanda oradan biliyorum..
- 1 yıl
Oralarda daha uygundur belki ama salondan salona fark ediyor gene de.
- 1 yıl
Rica ederim arkadaş:)
1 yılÇok iyyimiş yerim yerim spor yaparım olur biter ne güzel kafa öyle
00 Yorumla
1 yılİstediğin kadar spor yap beslenmeye dşkkat etmezsen nanay
00 Yorumla
1 yılVerilmez. Diyet şart, eğer kilo vermek istiyorsan. Ben spor diyet ile bir kaç ayda 12 kilo verdim.
10 Yorumla
1 yılBeslenmene dikkat et verirsin gayet
10 Yorumla- Spor konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılYediklerine dikkat edersen olur. 🤔
10 Yorumla
1 yılsen verme zaten taş gibisin
05 Yorumla- 1 yıl
yüzünden anlaşılmıyor. günde 1000 kalori alırsan hem çok aç kalmazsın hemde haftada 1 kg atarsın. ben hergün ağırlık çalışırım hiç bırakmam kilomda milim oynamaz yıllardır. kas kütlen artınca zaten yağ olmuyor demir gibi oluyorsun. sen kadınsın o kadar kas yapmasanda faydası olur bacak popo ve hızlı tempo yürüyüşün
- 1 yıl
o zaman evde çık sandalyeye sıralı adımla hızlı tempo iyice yoruluncaya kadar 15 dk bile takılsan yeter
1 yılSitede bunu tilyon kez sordular yaa :d
03 Yorumla- 1 yıl
Ben bile kaç kez yorum yaptım yaaa
- 1 yıl
En hızlı kilo verme yöntemi;
En az 30 dakika koşu, ardından 30 dakika merdiven inip çıkma. Eğer kosamiyorsan hergün bir saat merdiven in çık. Kisa zamanda değişimi göreceksin.
Esas böyle kilo verilir :)
05 Yorumla- 1 yıl
Fitness' a gideceksiniz sanırım. Spor denince bir sürü spor dalı olduğu ile bilemedim maalesef. Fitness gibi kasların yoğun çalıştığı sporlar kilo vermede baya etkili olacaktır. Ben kalistenik yapıyorum vücut ağırlığı ile yapılan hareketlere deniyor. Şınav mekik barfiks gibi. Haftada sadece 2 gün bile baya etki ediyor.
- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılkesinlikle kilo verirsin
00 Yorumla Gunaydin diyette lagzim
00 YorumlaKalori açığı çıkartırsan evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKardiyo yap, şeker, tuz, ekmek karbonhidratlı besinler bunları tüketmemeye özen göster
00 Yorumla- Spor konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılEmeğine yazık edersin. Üç vereceğine bir verirsin
08 Yorumla- 1 yıl
Bahsettiğim şey hız değildi zaten
- 1 yıl
Mide spor yapınca küçülmez. Yağlar erir. Farklı şeyler
- 1 yıl
O akan tere kıyamadığın için yiyemiyorsundur 😀
verilir dikkat edersen
10 Yorumla
1 yılHayır yüzde 20 filan
10 Yorumla
1 yılVermen gereken kılon yok
02 Yorumla- 1 yıl
Yok işte
Gizli Üye(25-29)1 yılSağlıklı beslenme ve düzenli çalışma lazım
00 YorumlaKalori açığın oluşursa verirsin
00 Yorumla
1 yılHayır
00 Yorumla
1 yılKalori acigi oluşturduğun sürece rahat verirsin
00 Yorumla
1 yılVerirsin çok kolay bu işin matematiği
00 YorumlaOlmaz
00 YorumlaBaşka neyle vericen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılProtein ağırlıklı beslenirsen verirsin 🤗
032 Yorumla- 1 yıl
Bu ülke ekonomisiyle zor
Cevap sahibi1 yılmaalesef 😔 Peynir yumurta yoğurt tarzı şeyler yiyebilirsen en azından 🙏
Cevap sahibi1 yılMesleğin nedir
- 1 yıl
Öğretmenlik
Cevap sahibi1 yılBu duruma gelmemize sebep olanlara birkez bile oy vermemiș olmama karşın yinede utandım, Sebep olanlar adına sizden özür diliyorum öğretmenim 🙏😔
- 1 yıl
😢😢😢 ne özürü onlar dilememişkeb
Cevap sahibi1 yılOlsun ben yinede diliyorum, Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği icra edenlerin hak ettiği yașam tarzı bu değil..
- 1 yıl
😢😢😢😢😢 bencede 😢
Cevap sahibi1 yılOnlar utanır mı bilmiyorum ama onların yerine de ben utanıyorum 😔🙏 Branșınız nedir bu arada
- 1 yıl
Matematik (lise)
Cevap sahibi1 yılAnladım, Hangi şehirde yaşıyosunuz
- 1 yıl
Denizli
Cevap sahibi1 yılAslında denizli diğer şehirlere nazaran daha uygun bi şehirdir ama malum kriz durumu olunca her şehir bundan etkileniyo
- 1 yıl
Evet
Cevap sahibi1 yılAskere giderken geçtim Denizliden, Güzel şehir, Forum çamlık varmış sanırım orada, Zekinin programında duymuștum matraxta 🤗
- 1 yıl
O programı bilmiyorum ki ben
Cevap sahibi1 yılAlem fm de yayınlanıyodu ama tabi siz o zamanlar 13 yaşında falanmıșsınız ☺️
- 1 yıl
Olabilir 😅😅
Cevap sahibi1 yılBakın öğretmen olduğunuzu öğrendikten sonra sizinle birinci çoğul șahısla konuşuyorum, Keşke aynı saygısı göstermesi gerekenler de gösterse öğretmenim 🙏
- 1 yıl
Evet maalesef bu çok acı
Cevap sahibi1 yılToplumun kahir ekseriyetinin kafa yapısı değişmedikçe pisagor mezarından çıksa yine düzeltemez bizim ekonomiyi, Aziz Nesinin ruhu șad olsun 🙏
- 1 yıl
Amin 💎 dediklerinizde o kadar haklısınız ki
Cevap sahibi1 yılmaalesef ki haklıyım, Keşke bu duruma gelmeseydik de ben haklı olmasaydım ama persembenin geliși de çarșambadan belliydi be öğretmenim 😔
- 1 yıl
😢😢😢😢😢
Cevap sahibi1 yılÜzülmeyin öğretmenim, Avrupa bişeyler denedi ama kendileri de pişman oldu, Kendi ülkelerini de mülteci sardı, Uzun ve sancılı da olsa bu süreç sona erecek, Sürdürülebilir değil çünkü 🙏
- 1 yıl
İnşallah sona erer inşallah
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi siz yoğurt süt yumurta tarzı ürünler tüketmeye çalışın en azından
- 1 yıl
Tamamdır 👍
Cevap sahibi1 yılBol şanslar öğretmenim, Daha iyi günlerde görüşmek dileğiyle 🤗
- 1 yıl
İnşallah
Cevap sahibi1 yılGüzel gözlerinizdeki ıșık hiç solmasın öğretmenim, Iyi geceler 🖐️ 🤗
- 1 yıl
Sizede ☺️
1 yılMaalesef
00 Yorumla
1 yılEvet verirsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem