Sağlıksız fakat azimli sıçan duvarı deler.179 boy 104 kilo idim, 2 ayda sağlıklı bir şekilde 90 kiloya düştüm, vücudum guzellestikce aşırı mutlu oluyorum. Şu an güncel kilomu bilmiyorum muhtemelen 83-84 civarı falanimdir.
Spesifik bir cevap vermek mümkün değil. Varsayım üzerine konuşamayız ortada şu an henüz bir şey yok çünkü ama gerekli talimatlara uygular ve spor yaparsan üç ayda veya iki ayda olabilir metabolizmana da bağlı bir sürü etken var dediğim gibi net olmaz konuşmak
Zararlı değil. Tam aksine sağlık için iyi. Vücut yenilenmeye başlıyor. Enerjiyi yağlardan sağlıyorsun kilo kaybı başlıyor sadece su tüketimi çay bitki çayları var başka yok sigara serbest
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gırtlaği tutmadikca istersen saatlerce koş bir yol alamazsin.
O zaman sporu sevdiğim için yapmaya devam
Sağlık için yap tabi.
168 boya 82 kiloyum çok sağlıksız değil mi
Sağlıksız fakat azimli sıçan duvarı deler.179 boy 104 kilo idim, 2 ayda sağlıklı bir şekilde 90 kiloya düştüm, vücudum guzellestikce aşırı mutlu oluyorum. Şu an güncel kilomu bilmiyorum muhtemelen 83-84 civarı falanimdir.
Az yemek şart mı
Kalori açığı oluşturmanın mantığı, normal yediğinden daha az yemektir yani gırtlaği tutmaktır.
Pazartesi başlıyorum
İyi edersin.
olur ama yavaş sonuç alırsın bence hiç spor yapmamaktansa yine yapman daha iyi
Haklısın bir tek yemek azaltmak beni zorluyor sporu seviyorum
Spor yardımcı olur ama beslenme düzeni şart sağlıklı şeyler yemeniz gerekiyor
Kalori açığı oluşturabilirsen verirsin
Tamam da yemek bolca yemeye devam edeceğim olur mu ki
şu an yediğinden fazla yersen ancak kilonu korursun
şu an yediğin gibi devam edip soor yaparsan kilo vermeye başlarsın
Teşekkür ederim umarım olur
Aldığın kaloriden çok fazlasını yakarsan mümkün
Kalori hesabı yapmak lazim
Evet mümkün
Kaç ayda 65 olurum
Spesifik bir cevap vermek mümkün değil. Varsayım üzerine konuşamayız ortada şu an henüz bir şey yok çünkü ama gerekli talimatlara uygular ve spor yaparsan üç ayda veya iki ayda olabilir metabolizmana da bağlı bir sürü etken var dediğim gibi net olmaz konuşmak
Bir de yemek yemeyi azaltamıyorum buna çözüm nedir
Öğün sayısını arttırmak 5 öğün az miktar tüketmelisiniz
Aralıklı oruç denesem
Oruç vücut yenilemesi yapar yağlardan yakarsın kilo kaybı olur ama psikolojik etkisi var katlanırım diyorsan yap
Pazartesi başlasam mı
İçeriğini biliyor musun bilgin yoksa araştırıp başlayabilirsin
14 saat yemek yemek yok diye biliyorum
Saati yok yemek hiç yemeyeceksin 1 gün etkili değil en az 3 gün
Çokmuş
3-7-14-21 gün rutini var seçimini yap
3 gün aç durmak zararlı değil mi
Zararlı değil. Tam aksine sağlık için iyi. Vücut yenilenmeye başlıyor. Enerjiyi yağlardan sağlıyorsun kilo kaybı başlıyor sadece su tüketimi çay bitki çayları var başka yok sigara serbest
Her gün yumurta yesem bari
Tek çeşit yemek ile kilo vermek sağlıklı değil
Ee. açlığa nasıl dayanacam
Bilemiyorum psikolojik olarak hazırsan yap dedim
Verilir
Hiit yapmayı düşünüyorum
Olmaz
Tabiki