bir hanım arkadaş şu programı önerdi evde yapıp memnun kaldığınız program varsa atabilir misiniz spor salonuna gitme şansım yok 😔

bir hanım arkadaş şu programı önerdi evde yapıp memnun kaldığınız program varsa atabilir misiniz spor salonuna gitme şansım yok 😔

fixigin duzgun hanim hanimcik duruyorsun ama spor yapicam dersen uygulamalar var kadin egzersizleri diye sjsjjd bilmiyorum ben indirdim oradan uygulamak da kolay oluyor
teşekkür ederim bakacağım💓💓
rica ederim😊
Squat bacak hareketidir kalça değil yanlış biliniyor. Kalça için en etkili hareket hip thrusttur. Popon küçük fiziğin kötü değil. O hareketlerle sıkılaşırsın sadece.
teşekkür ederim 🙏
Cevap
26Cevap
Spor yaparak olur
ağırlık çalışmadan istediğin vücuda ulaşman zor. kalistenik hareketlere yönel. evde yapabileceklerini yaparsın.
evde beş kiloluk ağırlıklar var yeterli olur mu?
ya en azından hamlamayalım salona gidene kadar götürse yeterli😔
ekmeği tamamen kestim sayılır yediğimde ne tam buğday ya da çavdar tüketiyorum günde bir öğün yiyorum o da genelde tavuk ya da ton balığı gibi protein içeren bir arkadaşın yanında salata şeklinde oluyor bugün tavuk yapacağım mesela. yemeyi düzenledikten sonra daha kolay ilerleyecek gibi süreç teşekkür ederim. 🙏
Cokta kotu bir fizik degil biraz yuruyus biraz yemekndiyetine baksan daha iyi olabilirsin.
Fizik normalde. Kalça küçük. Düzenli squatdan başlayabilirsin
Normal kilo ve fiziğin var zaten, niye problem varmış gibi düşünüyorsun ya? Üsküdar’da gez sahile git otur mis gibi deniz havası iyi gelir, kendinle barışık ol 😊
sahille evimin arası on dakika akşamları vapur iskelesinden hareme kadar yürüyorum o çok iyi oluyor 😌 ya ben kısa sürede biraz fazla kilo verdim o yüzden sıkılaşmak istiyorum ama spor salonu imkanım maalesef yok :( bakacağız artık mekik falan maksat hamlamayalım. teşekkürler 🙏
Sıkılaşmanı gerektiren fiziğin yok ki, zaten normalsin şu an merak etme 😊 ve sana özendim Üsküdar’ı çok seviyorum bayramda orada baya yürüdüm bu hafta yine uğramayı düşünüyorum vaktin var mı merak ettim ☺️
Rahatsız mı oldun anlamadım seni
yok rahatsız olmadım da sosyal medyadan biriyle görüşmeyi pek uygun görmüyorum yine de teşekkür ederim nazik teklif için😌 üsküdarımız güzeldir ama herkesi bekleriz ahaha
Flört edelim dememiştim ya hahshs sahilde beraber yürüyebilir veya kahve vs içebilirdik 😊 hayatında biri yoksa eğer beni kırma ☺️
Israr yok merak etme, karar senin 😊
var ama😬 tatlış bir arkadaşa benziyorsun ama sonra kız kulesine kadar piştovla kovalanma ahahah teşekkür ederim tekrar😌
He pardon, ben yoktur diye düşündüm bu durumda teklif iptal 😊 iyi akşamlar dilerim
Bol bol squat ve lunge iyi gider
teşekkürler 🙏
aa evet plank çok etkili diyordu arkadaşlar
canım hocam💓
Göbek yok bacaklar ince vücudun aksine kaslı omuzların geniş ne kilo vermesi ne sporu be abi
ya bacaklarımla basenlerim çok inceldi bir de minik bir bira göbeğim var sporla biraz daha şekillenmek istiyorum.
Hani bira göbeği göremediö ben göbüş bile yok sende

Mekik çok işe yarıyor alt karın için
teşekkürler 🙏
peki aç karnına yapmak daha mı etkili?
teşekkür ederim 🙏
Squat yap bugünler de karılar öyle yapıyor
e fiziğin gayet iyi ki
Ne warmis fiziğinde?
ya ben kısa zamanda çok kilo verdim bi de biraz hamlamış hissediyorum o yüzden evdeki imkanlar dahilinde spora başlamak istiyorum ama nerden başlayacağım bilmiyorum
Ciğerim sen önce salam sosis yemeyi bırak
salam sosis sevmiyorum ki ben 😔 bugün tavuk göğsü ve salata yapacağım filemde de göbek vardı ahahah
1.76 boy kilo 61-62 oynuyor
Cok zor vücudun kotu
ya evde hamlamasak yeter salona gidecek vakit bulana kadar 😔
Şaka yapıyom be vücudun iyi ne istiyon ekstra
ya ben dertten tasadan baya bi kilo verdim özellikle bacaklar ve basen gitti ama bira göbeğim var :d az daha şekillenmek istiyorum ama salona gitme şansım yok şu an :(
Evde ekipman yok sanırım
Su bidonları ile squat lunge hip trust 3 veya 4 set 10 tekrar yapabilirsin. Ama bu seni bi yere kadar getirir vücudun hemen aliscaktir.
Evde antreman yapmak salona gitmekten çok daha fazla motivasyon gerektirir bol şans sana
evde beş kiloluk ağırlıklar var
Hmm onları kullan işte 3 4 antreman sonra yetersiz gelecektir ama. Yetersiz geldiğini hissedersen set sayısını arttır
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim sen youtubeye yoğunlaş napicagin tam anlamıyla orada var
Neyi toparlayacak zayıf
az sıkılaşmamız lazım😔
Aşırı kötü fiziğin var.
ya saçma sapan zayıfladım bi memem kaldı meydanda bacaklar gitti falan :( o yüzden evde toparlayabileceğim kadar toparlamak istiyorum evde anneme baktığımdan maalesef spor salonuna gitme imkanım yok. hayat biti💔
arkadaş diyoz zaten kötü olduğunu önerin varsa onu yaz sen :d
bence sen omuzlarımı kıskandın😬
atmayacağım zaten de benim sorum ya hani… ahahaha
imdat çavuşşşş
biliyorum aşkım senin huyun o😬 ama hala omuzlarımı kıskandığını düşünüyorum ahahahah
Fizikte kötü bir şey yok gibi
ya biraz daha sıkılaşmak istiyorum
ya geceden örüp sonra açamadım dümdüz markete giderken süslenmeyelim yani ahaha
Biraz sıkı calısmalısın)
Tiparlancak ney var ki
Ne varmis bu fizikte ama sen bilirsin
biraz sıkılaşsak iyi olacak
Allah baska dert vermesin
al bütün y4rr4qlar senin olsun aq
arkadaş ne fesatsınız ya öyle bir niyetim olsa soruyu gizli sormam bana ulaşabilecekleri hiçbir yer yok fiziğimin güncel halini görmeden nasıl yardımcı olabilir insanlar? ayrıca bana ne hakla cinsel yönelim atıyorsun belki lezbiyenim?
derdim zayıflamak değil ki kilo alıp vermekle sıkılaşmak aynı şey değil güzel arkadaşım önce bunu öğren. ben evde yapabileceğim hareketlerle az bile olsa kas oranımı arttırmak istiyorum. nerde şişkoyum demişim?
Evde olmaz
ya hamlamayalım en azından daha fazla çok bir şey beklemiyorum aslında 😔
Spora yazıl
ya evden çıkamıyorum doğru dürüst hastamız olduğu için yoksa zaten yazılacağım :( o yüzden evde yapabileceğim şeyler arıyorum
Evdede zorla
Nesi var fiziğinin?
ya kötü değil ama biraz sıkılaşmak istiyorum
ya günde 7-8 bin adım atıyorum ama spor yapan arkadaşlar sadece yürümeyle olmaz popon kaldır diyor ahahah aç karnına yapsam daha çok etkisini görür müyüm bazıları öyle diyor çünkü?
elbette evde yapabilirisn gel istersen
Fizikte sorun yok
Fiziğin 10/10 daha ne istiyorsun
Omuzlar niye öyle
yüzücüydüm bir zamanlar
imkanlar bi de marmaristen İstanbul'a taşındık🥲
allah kahretsin beni nası çıkmam…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?