bende denedim bende 160 im 52 kiloyum. Sıkılasma oluyo ve bayada sertlesiyo vücut. Kilo alıyosun o ara mesela ama daha ince gözüküyosun. Ama sporla gitnessa gidince orda aletlerle daha iyi calistiriyolarmis
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayda kutay 47 kg onun o boyda 47 olması senin bu boyla 44 falan olman lazım bunun icin yıllar gerek Azimli sican duvarı deler.
Anladim dedigim gibi 50 kilo olursan senin icin iyi olur. Kilo verdikten sonra kendine bak ve istedigin gibiysen yapmana gerek yok. Eger tam olarak olmadiysan yapabilirsin. Umarim istedigin vucuda sahip olursun. Sevdigim vucud tipi
bu fizik ev şartlarında mümkün değil spor salonuna gitmelisin ve profesyonel salonlarda birde diyetizyen var günlük ne kadar kalori alman gerektiğini söylüyorlar
Öğrenmen gerekenlerin başında yağsız gıda tüketmen geliyor. Bu kızın yağ oranı çok düşük. Diğer yandan şekeri kesmen lazım, her türlü şekerden uzak durman şart. Bunlar üzerine neler yapman gerektiğini araştır, gerisi zaman işi.
YuZu komple estetik zaten aman ha özenme bel icin kaburgasinii mi ne aldirmis diye duydum... fenomenlik icin bunlar her halti yer umarim yani... cok zayiflarsan olur
En İyi Cevaplar