Ya bunlar nasil. guzellik boyle ya harika resmen kilolu desem degil zayif desen degil bu nasil fizik ya bu nasil elde edilir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Tarif etmek istediğin şey sanırım hem kilolu ama yağlı değil kaslarda o kadar belli erkeksi belli olmuyor tam hatun gibi demek istedin sanırım :D
Bol bol spor yapacaksın beslenmene dikkat edeceksin hatta bir bayan diyetisyenden randevu alıp gidiceksin göstereceksin ben böyle olmak istiyorum o sana zaten spora başla der sanırım. Bir de spor salonuna gidip ordaki bayan hocaya soracaksın ben böyle olmak istiyorum diye utanmana gerek yok çoğu kız öyle olabilmek için gidiyo yani :D Bende 15 yaşımda vücut geliştirmeye başlamıştım spor salonundaki hocaya resim göstermiştim :D
Anneyi (baba pek işe yaramaz ) bir Latin (özellikle meksika veya ispanya felan) kadınıyla değiştirirsen ihtimal yüksek :)
Günde en az 250 squat tabi onların içinde popsuna şey koyduranlarda var ama sen doğal yollardan yapıcajsan squat çek düzenli beslenme programo uygula
Bunların hepsi iyi döt büyütmüş, başka bir numaraları yok. Hiç hoşta gözükmüyor bence. Squat falanla seninde dötün büyür herhalde 😄
Cevap
34Cevap
iğrenç diyen kekolarıda anlamıyorum bunun neresi iğrenç? soruya gelirsek genetik faktör olarak herkesin bir fiziği var kum saati falan filan bu hanım kızımız ince belli artı olarak spor yapıyor squat falan kalçayı şekillendiriyor ne yalarım bee
No fucking way... harika kalcalar. Sirf bu kalcalar icin bu hatunla evlenirim. Neyse bu vucut yapilabilir zor degil. Yeter ki ne yapman gerektigini bil. Onu da ben biliyorum esime yaptiricam insallah.
Benimde kadinlarda en sevdigim vucut bu ama anca hayal 😅
bildiğin şişko bunlar. hiçbir cezbedici yanı yok fazlasıyla iğrenç ve itici
İlk fotodaki neydi öyle be off off eridim içim gitti hayata tutunma sebebi
çok fazla uğraşman gerekiyo bunun için spor salonlarında yat kalk
Silikon hep bunlar gerçekmide sanki sadece bazı zencilerde olur öyle popo bunu unutma beyazlar skikon sonra patlıyo falan :D
biraz vücut yapısıyla alakalı ama bu kadınlar gününün yarısını spor salonunda geçiriyor
bazıları doğuştan bazıları da spor ile oluyor. yediğine içtiğine dikkat et spor yap belki seninde olur :)
fizik değilde bu fiziğin sahibi nasıl elde edilir biri onu söylesin :D
seks ile amerika li bir kiz arkadasim soyluyordu bende onun yalancisiyim
Sporla olur ama ilk foto dışında itici geldi.
oldu olası spor yapmış olmalı
çok kötü bence elde etmeye çalışma
Igrenç be kocaman g*t. Kokarda o :D
Samimi konuşmak gerekirse iğrenç bişey.
olmaz sen de boşuna uğraşma bence :D
fizik kurallarına aykırı la resmen bu.
bunumu elde etcen hiç etme daha iyi kötü çünkü
O gote bulbul ote off
Boşver merak etme hiç
yapma bu fiziği bırak
Aman diyim yakarsın bizi 😅
sende malzeme bunu yapmayı uygun mu :)