Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucunda konferans kupasına veda etti! Sizce Fenerbahçe'nin turu vasat birtakım olan Olympiakos'a kaybetmesinin sorumlusu kim?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucunda konferans kupasına veda etti! Sizce Fenerbahçe'nin turu vasat birtakım olan Olympiakos'a kaybetmesinin sorumlusu kim?

ya kimse boş yapmasın özellikle ilk yarı çok güzel ve istekli oynadık son iki aydır Fenerbahçe camiasına uygulanan mobinge rağmen çok çok iyiydik
penaltılar da tabiki bir başarı ama daha çok şans işi
o yüzden kessin herkes ülkemizi gayet de iyi temsil etti💙💛
Iyi temsil etti tamam ama olympiakos fenerbahçe'nin kalitesinde bir rakip değil. Bu turu geçip aston villa'ya elense lafımız olmaz ama oynadığın rakip senin oldukça altında birtakım. Özellikle ismail kartal'ın ilk maçta ki orta saha kurgusunu düşününce insan iyice sinirleniyor.
tabiki öyle ben de böyle bir sonuç beklemiyordum
ama yorum yapmadan önce herkes son iki aydır Fenerbahçe camiasına uygulanan mobingi düşünerek yorum yapsın
kaldı ki dediğim gibi penaltılarda çok değişik sonuçlar ortaya çıkabiliyor bana göre daha çok şans işi
müthiş bir 35 dakika
rezil bir 85 dakika
ismail kartal hoca falan değil, çift forvete dönemeyen, fredi çıkaran, cengizden methet uman
bir klubü değil ülkeyi rezil eden bir maçtı
Köy liginde bile yarı finale çıkamayanlar bize laf atıyor ligde her penaltıyı atanlar penaltılarla elendi, ismail kartal sağolsun içine etti maçın
Gitsin köy takımı çalıştırsın
Cevap
5Cevap
Fenerin yenmesini beklerdim.
Bizde bekliyorduk ama ismail kartal sağolsun yine maçın içine etti yaptığı değişikliklerle!
Fenerbahçe bu akşam elendiği için UEFA ya tepki olarak bir dahaki Avrupa maçında sahaya u17 ile çıkmaya karar vermiş duydunuz mu la? hahaha😂😂
FB yüzünden güzel bir derbi maçı izleyemedik Urfa da bu espriyi yapmadan duramazdım 😂🤣🤣
Değişiklikler bir gram fayda sağlamadı. Rezil olduk
Beleşe maç verdik resmen, maçın kazananı bence 2 takım kalecileriydi. Muhteşem kurtarışlara imza attılar. Bravo..
Yazık oldu ne diyelim ellerinde bir tek süper lig kaldı onuda bu hocayla çok çok zor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?