Evet arkadaşlar ismail kartal'dan özellikle orta sahada çıkarttığı rezalet kadro mağlubiyetin baş sorumlusunun ismail kartal olduğunu gösteriyor! Artı sol bekte 30 milyon avro eder denen Ferdi ile neden başlanmaz? Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar ismail kartal'dan özellikle orta sahada çıkarttığı rezalet kadro mağlubiyetin baş sorumlusunun ismail kartal olduğunu gösteriyor! Artı sol bekte 30 milyon avro eder denen Ferdi ile neden başlanmaz? Maçı nasıl buldunuz?

Aslında çok zorlanacağı birtakım değildi Fenerbahçe'nin yaptığı gereksiz defans hataları aynı zamanda o günkü aşırı konsantre olamamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum, ama İstanbul'da oturup geçme ihtimali de var. Tabii kadro kurulması ve aynı zamanda aynı hataları tekrar etmeden oynaması da burada en büyük önem arz ediyor.
On gündür maç yapmayan kupa maçına çıkmayıp bu maça hazırlanan bi takım üç sıfır geriye düşüyor bi kalkmış üç günde bir maç yapıyoruz diyor ulen kaç gündür maç yapmıyon süper kupa maçına çıkmıyon yok sakat oyuncu varmış bu hoca kafayı yemiş
Hani Avrupa maçı önemliydi 🤣
İlahi adalet işte üç mac cezadan yırtan adam sezonu kapattı
Cevap
5Cevap
yani çok garip bir futbol oynadı, evinde alır diye düşünüyorum
Krunic zajc yerine İsmail FRED olursa türü rahat geçeriz
Hocam bu ikili ocak batırır başka bir şey demiyorum
Ahmet Çakır'ın dediği gibi hoca değil kaloriferci
Saçma rotasyon ve fred i kaybetti ikinci maç çok ama çok zor çünkü hem fred yok hem olympiakos deplasman takımı hem de fener bu sene her kaybını evinde verdi
Tarikatlar kadroları doldurmaya çalışıyor
İnşallah gelir
Yenicez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?