Teknik ekip sağlık ekip berbat zajc mıdır nedir gelirken getirmeyin o çöpü livada saçma sapan goller yiyor her seferinde aynı hatalar krunicte geçen maç güzeldi yine çöp olmuş ama ben bu maçı İsmail kartala yazarom saçma sapan oyuncu tercihi yaparsan böyle olur Tadicim yine attı güveniyorum bu adama İrfancana zaten diyicek bir şey yok seviyorum bu adamı boşuna oğlunu profil yapmadik adam hem karakterli hem başarılı golden sonra türk bayragini yunanlılara gösterdi aynı şekilde dzekoyuda tebrik ediyorum karakterli futbolcu oda türk bayrağını gösterdi
Temsilcimiz Fenerbahçe, 3-0 geriye düştüğü maçta Olympiacos deplasmanından 3-2'lik sonuçla ayrılıyor Sizce turu gecermi?
haftalardır ağlayıp bzim maçımız var süper kupayı erteleyin diye ırtın u19l açıkıp sahadan çekil.. sonra git olimpiyakosa yenil.. fenerliler gözünüzü açın artık şu ali koçtan kurtulun adam sizi ayakta uyutuyorr
Bu ismail benim ömrümü kısaltıyor abi sen top yüzü göstermediğin zajcı niye 11 e koyuyn çağlarla becao ara vermiş yeni gelmiş ikisinden birini seç sol stoper jayden yapsana ferdi o benchte oturamaz abi bankp 11 o banko livakoviç olaylardan brz sarsılmış saçma gollerde payu var kruniç dediğin adam ligde oynasn lütfen ismaillr fred değnekle bile oynasa onlar oynar abi diğerlernin adı bile geçmez
Eğer 18 Nisan perşembe akşamı oynanacak rövanş maçına kadar, ekstra sakatlanan oyuncumuz olmazsa, normal şartlarda çok rahat tur atlar Fenerbahçe. Bu Olympiacos, eski gücünde asla değil ve 3-2'lik skor defansın bireysel hatalarından oluştu. Yoksa Yunan takımının dalgalar halinde gelen baskılı bir oyunu vs. söz konusu değildi.
Bir şeylerin yolunda gitmediğini ben de düşünmüyor değilim ama hiç olmazsa bu hafta önümüzdeki lig maçını ve antrenmanları atlatalım, sonrasını sonra düşünürüz.