Fenerbahçe bugün hak ederek 1 puan almasa da son dakikalarda bulduğu golle 1 puan alabildi. Maçın ilk yarısından beri hakemle aynı kararlara sevinen fenerbahçe sizce bu sene ligde etkili olabilecek mi?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
#aysekaptan <3 <3 <3

Fenerbahçe bugün hak ederek 1 puan almasa da son dakikalarda bulduğu golle 1 puan alabildi. Maçın ilk yarısından beri hakemle aynı kararlara sevinen fenerbahçe sizce bu sene ligde etkili olabilecek mi?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
#aysekaptan <3 <3 <3
Fenerbahçe elbette toparlayacaktır ve şampiyonluğun en büyük adayıdır.
Jesus, Türk Milli Takımın ve son zamanlarda Türk takımlarının futbolda uluslararası başarısı pek olmadığı için, Süper Ligde tek orta saha oyunusu ve hücum ağırlıklı bir takımla maçları kolayca kazanacağını düşünmüş olmalı.
Yani ligimiz elbette çok güçlü bir lig değil ama o kadar da değil! Ayıca hakem hataları daha ilk haftadan belirleyici olmaya başladı bile. Yani hesaba katılacak, elimizde olan ve olmayan bir sürü değişken var.
Tecrübeli Hoca bunlardan kendi üstüne düşenleri kısa sürede çözecektir. Nisan ayının sonunda görüşelim...
Bu akşam bu ligin vasat takımı ümraniyespor değilde, konyaspor, başakşehir veya antalyaspor olsaydı fenerbahçe farklı yenilirdi! Bu jesus cidden futboldan anlamıyor, bu orta saha nedir kardeşim! Zajc ve Crespo bu takımda kesinlikle 11 oynar... Luan peres ile henrique kesinlikle fenerbahçe kalitesinde değil! Iki senedir bu takımda adam gibi bir golcü bile yok! Ali koç ismail kartal'ı göndererek büyük hata yaptı yine, futboldan da zerre anlamıyor ve artık yönetimin değişmesi lazım fenerbahçe'de yoksa başarı hayal olur!
Olsun olsun böyle devam :D
olabilir canımın içi
Cevap
29Cevap
Selam gadası 🙃
Aynen şu an sorsan Fenerbahçe biz verdik der. Ama rakip takım bayağı iyi görünüyor.
Hakem olmasaydı 1 puanda olamazdı
Toparlarlar. Ligde rekabet olmazsa tadı olmaz ki. Galatasaray'ıma sağlam rakip lazım. Haydi cici kuşlar! Hayde! 😅
yönetim şekli diyorum başkada bir şey demiyorum. şunu da eklemeden geçemeyeceğim Altay da gerçekten refleks namına hiçbir şey yok. kanser olduk izlerken
bence gsli olduğun için izlemediğin maçlar hakkında yorum yapma hakkına sahip bile değilsin
Tm takım toparlar lakin şu gözüme çarpan hakem nefes alana kart gösterdi ve faul verdi ona gıcık oldum 😒
Belki de Ümraniye derbisinden alınan 1 puan Fenerbahçe için Şampiyonluğun habercisidir :)
Orta sahada emre mor ve Rossi ile çıkmak nedir ya? Önlerinde lincoln king falan. Jesus cidden teknik direktör mü? Şaka mı bu ya? Bu takım ilk üçe giremez.
Ama bu maçta resmen ilk yarı Ümraniye doğrandı :)
Satılmış köpekler her zaman ki gibi iş başında maalesef
Fener loser, başaramaz haftaya mi şimdi 3. viyana kuşatması? 😅 Yoksa 2 hafta mı
Hiç sanmıyorum bu kadroyla zor bir kere Atanınla Tutanın iyi olcakki şampiyon olasın.
Jesus hemen kovulmalı ve bizden biri getirilmeli.
Çare Aykut Kocaman
Bu zaten fenerbahçe de bir klasiktir bundan yıllar öncesinde bile lige yeni çıkmış olan ve herkesin boş dediği aydın spora bile 5-1 yenilmişliği olan fenerbahçem için bir klasiktir ilk hafta malubiyeti o yüzden beraberliğe şaşırmış durumdayım
Bu maçı kötüydü önümüzdeki maçlarda iyi oynamaya başlar
Detaydaki objektiflik beni ağlattı. d
Hak etmed, fenerin kaderi bu Loserbahce para yetmez bu lslere zengin diye Ali Asla bir Aysal olamaz 😉
Hakemler saolsun ilk maçtan başladılar
Fener hep kötü başlar
Aldığım kombineye lanet olsun a*k
Evwt , Çok iyi oldu ama
Seni sevindiren bir detay tabikide
Kanser etti bizi her zamanki gibi fenerbahcem
Klasik fenerbahçe. Şaşırmamak lazım
He metrodaki fenerler kudurdu fener ayvayı yed yaa
bence de hazır değil
Hazır değil
Beter ol!
Sarı kanaryam bu sene 4 takacak