Olymapikos hadi bir şekilde tamam eleriz ama turu gecmemiz halinde Aston villa-lille galibi ile oynayacağız bu büyük sıkıntı oldu Yapicak bir şey yok Ülkemiz milletimiz adına Fenerbahçemize başarılar 💛💙🇹🇷
Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi Olympiakos oldu. Ne düşünüyorsunuz?
aslında finalde karşılaşmak bu iki takıma yakışırdı. Çok enteresan olurdu. Gel gelelim 11 nisandaki maça ve tur şansımıza... Bence deplasmanda rahat oynuyoruz tur bize yakın. Bol aksiyonlu seyir zevki yüksek, stresli gergin bir maç olacak bu belli. Sonraki turda rakibimizin Lille olacağını düşünüyorum herkesin aksine. O turdada Alllah ne verdiyse oynayacağız artık. Turu geçeriz yaw... :)
moralin düştü gibi hissettim bir an, mücadeleyi son ana kadar vereceğiz, sahaya doğru oyunu yansıttığımız sürece kazanırız. Avrupada daha rahat oynuyor takım. Fikstür biraz sıkıştı ama federasyon gerekli rahatlatmayı sağlayacaktır sanırım. Olur bu iş :)
Tabiki istemezdim olypikos ben isterdim brugge falan ama yapicak bişey yok artık yapamayız vs diye ağlamaya lüzum yok yapacağız alacağız o kupayı orası Avrupa hakemler adil ama şunu soylim geseli Mehmet büyük ekşi bize ne kadar yardımcı olur fikstür konusunda bilemem
direk rakibimiz olan oly, ülke federasyonu fikstür düzenlemesi yaptılar. Biz ayrıcalık istemiyoruz olması gereken prosedür işletilsin istiyoruz. Bu bir lütuf değil sonuçta...
En İyi Cevaplar