Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'a 3-2 yenilen Fenerbahçe, rövanşta 1-0 yenerek maçı penaltılara uzattı. Penaltı atışları sonucunda Olympiakos'a elenen Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti.

Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'a 3-2 yenilen Fenerbahçe, rövanşta 1-0 yenerek maçı penaltılara uzattı. Penaltı atışları sonucunda Olympiakos'a elenen Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti.

İsmail Kartal oyuncuları son dakikalarda alırsa olacağı bu, çoğunluk olarak tek kale maç yapıp irfancanın canını çıkaracak kadar sanki başka adam yokmuş gibi son ana kadar etinden sütünden faydalanmak istedi, iyi ki sakatlanmadı. Zaten uzatmalarda dağıldık penaltılarda bu kadar kötü oynamaması lazımdı tam gitti maç derken livakovic çevirdi ama bizim atması gereken oyuncular penaltıyı atamadılar.
İsmail Kartala yazıldı bu maç yazık etti güzelim almamız gereken maçı saatlerce stadda bekleyen son ana kadar destek veren seyirciye ayıp etti.
Bir Galatasaray taraftarı olarak hayret içinde izledim ilk maçı izlememiştim fakat ya ilk maçta Olympiakos daha iyiydi ondan öyle bitti maç ya da Fenerbahçe kötü oynadı iki maçta da çünkü Olympiakos resmen iki top yapamadi yaptırmadı Fenerbahçe ama gel gelelim gol de bulamadı İsmail Kartal in da fredi oyundan alması irfancan i alması çabası belli ki bu maç uzatmaya gidecek kurtaramiyorsun bırak oynasınlar penaltılarda iki kuvvetli ayağın olur dzeko batshuayi değişikliği eyvallah 5 penaltının ikisini stoper e attiriyorsun biri kaçırıyor diğerinin atması şans cengizi oldum olası oyun stilinden dolayı sevmem daha topu eline alırken kaçıracak dedim kaçırdı adam her topa resmen topuguyla kesme vuruyor o seviyede yemezler öyle şutları PTT 1. lig ekibiyle oynamiyorsun geçmiş olsun diyecek bişey yok
Futboldan anlamayan bir teknik diretörün vizyonsuzlugunu gösterdigi bir mac oldu.
Türkiyenin en pahalli futbolcularinin, penalti atmayi bilmediginide ögrendik.
Ali Koc beyin anlamsiz laga luga yaptigini tastikleyen bir mac oldu.
Sivas maçıni bir Avrupa kupasi yari finaline göre daha cok önemseyen bir yönetim vede teknik ekip
herseyin parayla olamayacagini tastikidir
Bu takım ikinci ligde oynamalı artık. Koyu fenerbahçeliyim bu arada. Yabancı futbolcuların hiç biri beş para etmez. Bu kadar kötü penaltılar olurmuydu ya? İ. Kahveci, Ferdi dışında bi hiçler.. 👍🏻
EİC için çok teşekkürler. 👍🏻
Cevap
26Cevap
Kazanmasını beklerdim.
Türkiye birleşti rezillik diye tadiç ve dzeko gibi 2 ihtiyarla en iyi ikili fred ve irfan çıkar zart diye biri bart diye forvet girer korkakça tek forvetle maçı veren kulüp 10 senedir utanca boğdu FB lideri oynuyormuş gibiler akıldışı paraları oksunlar bir taraflarına...
Aman havamiz bozulmasın artistlik yaptik Trabzon macindan ceza almadik diye super kupa maçına cikmadilar:)
Aman mac uzatmaya gidiyor Sivas sorun olur korkusundan turu getirecek adamlari oyundan aldılar:)
Türkiye bu kadar vizyonsuz baskan ve hocayı bir arada hic görmemiştir:)
Lig sonu ne diyecekler bakalim.
Olympiakos takımına elenmek büyük bir facia hocanın inatla çift forvete donmemesi hala kafasında sıvası düşünüyor olması yakışmıyor bu adamlar hafta 2 maç yapacaklar bir zahmet milyon eurolsr alıyorlar hoca korkak kafasında hep bir hesap var rahat eleyeceğin takıma kadiköyde elendin yazıklar olsun kimseye kızmayın hocanın basiretsizliği
Geçenlerde Galatasaray'ın yaptığı gibi çimleri falan mı boyamışlar? Şortların formaların topun rengi bi tuhaftı
Doğru düzgün oynamadılar, kaleci kendi soluna atılan 2 penaltıyı kurtardı, o köşeye atmayın artık dedim ama dinleyen kim, Bonuccı de aynı yere attı ve kaçırdı. Futbol hayvan gibi koşarak değil aklını kullanarak oynanır,3 penaltı da aynı şekilde kaçırılmaz
Aksam mactaydim bedavadan aptalca 5 atacagimiz maci rakibe armagan ettik 10 yildir sampiyon olamayan takimin uzerinde ciddi bi baski var mental olarak takimin duzelmesi lazim yoksa gs icimziden gecer 4 hafta sonra
Tam bir rezalet. Avrupa deyince Galatasaray, gerisi hikaye
Zajc Cengiz oyuna girerken elendi fb aslında İsmail Kartal Fenerbahçe hocası olarak son hamlesini yaptı daha zor görür orayı
Ali Koç varken surunsunler istiyorum. Ali Koç gidene kadar fenerli degiliz
başkanlar sürekli değişir kalıcı olan camiadır
başkan kim olursa olsun HEP FENERLİYDİM HEM FENERLİ KALACAĞIM
senin gibi çakma kişilere ailemizde ihtiyaç yok zaten
senin algılarında sorun var o zaman reis benlik bişey yok kendi kendine konuş
Hangi tür bu pek takip etmiyorum son 32 mi 16 mi çeyrek mi
Cidden çok üzüldüm. Bir Yunan takımına karşı daha fazla rezil olmaları gerekiyordu.
iyiydik, turda gelebilirdi ama olmadı. Fred in çıkması orta sahayı etkiledi.
Türk hakem olmadığı için bu sayede FB ye penaltı ve kırmızı jokerleri son dakkalarda verilemedi ve böylece kaybettiler
Olympiakos'a aşk olsun yani 3-2 ne en az 5-0 falan
İsmail Kartal ve ekibi ve Ali koç hepsi istifaa yeterr
İlk kez maç izledim. Kalecimiz kötüydü
😮😮😮livanın bir suçu yoktu ki oyuncular bir penaltı bile atamadı 🙂
@morgpiyanisti0 futbol bilgim yoktur, max yorumum bu kadar benim 🤣
Tek suçlu kendini filozof zanneden İsmail Kartal 😃
Çuvalla para kazanıyorlar bir diş yaptırmaya üşeniyorlar 😃
Dişi olmayan hangisi🤔
Kaleci napsın daha penaltı atamayan futbolcular var
Bfjwxjwjkxwnxkjw
Hadi geçmiş olsn
Tek bildiğim bi halt edemedikleri
Serbest vuruş vuramamalarini sınır oldum ya
En iyi olduğu alanda yenildi öküzler
Beklenmeyen bir sonuçtu
çok çok kötü gerçekten
Köy liginden bile eleniyorlar
Haha 😂
Yaw zaten alt tarafı konferans ligi 🤣
İlk şampiyon Roma olduğuna göre büyük takımlar da gelebiliyor, ben Galatasaraylıyım. Demek istediğim kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçelim çünkü artık somut bir başarımız yok. Şu kupadan da bir tane alsak fena olmazdı ve bu kadroyla alabilirdik. Fener de alabilirdi ama başkanları süper kupaya takımı çıkarmayarak demoralize etti bence. Süreci çok amatör yönetti. Ee yani 19’lukları öne sürdün maça çıkmadın Avrupa’yı bahane edip sonuç ne oldu? 3-4 atman gereken takıma penaltılarda elendin, üstelik 21 yaşında kalecisi olan takıma.
Saydığın takımlar konferans ligine düşse teknik direktörlerini kovarlar 😄 bu kupa 3 numaralı bir kupa yalnız o takımların yeri şampiyonlar ligi, burada Türkiye, Yunanistan, Polonya, Çekya, İskoçya gibi ülke takımlarına ikinci kupanın elenen İngiliz, Fransız, Alman, İtalyan takımları ekleniyor ki rekabet artsın yoksa kim ne yapsın Legia Warsaw vs Rangers finalini. Avrupa liginden elenene de teselli ikramiyesi gibi bir şey oluyor en azından. Gücün varsa bunları yen kupa senin olsun diyorlar bizim gibi ülkelere de ama daha göremedik final oynayanı.
Keşke olsa ama olmuyor görüyorsun 200 milyon euro’luk takımlarla elde ettiğimiz sonuç ortada. Biri Sparta Prag’a öbürü Olympiakos’a elendi. Kur, yabancı sınırı, yerli hakemler bu halde olduğu sürece ŞL gruplarında bize karşı en kötü ihtimal 4 puanı garanti görecekler. Hedef ŞL olmalı ama yapamıyorsan da euro kazandıran Avrupa Ligi, Konferans Ligi en azından kupa kupadır küçümsememek lazım.
Türk hakem olmadığı için yenildi işte 😂
Biz siz miyiz. d
Boş yapma, her maç berabere iken penaltı ve kırmızı jokerleriyle maç alan FB takımıdır, GS değil. GS her maçta rakiplerine fark ata ata ilerliyor.
Tabi canım tabii 🙂
😛😛
.😛😛
Üzüldüm ya
Ali koç feneri bitirdi.
Fenerden bişey olmaz
Fred çıkmayacaktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?