+1 yılÖncelikle çok büyük bir derbi olmasına rağmen dünyada temposu en düşük büyük derbi olabilir. Çok düşük temposu, sürekli bir faul vb durumdan oyun durması gibi durumlardan bir futbolsever olarak tiksiniyorum. Kazandığımız için iyi bir Galatasaraylı olarak tabi ki mutluyum ama derbiye yakışır futbol izleyemiyoruz artık. Tatlı atışmalar futbolu zevkli hale getiriyor. Bu yüzden Volkan Demirelin Mac oncesi açıklamaları cidden tam dalga gecmelik :) ne olursa olsun rakibin Galatasaray arkadas nasil bu kadar emin konusuyorsun :) Kadıköy'de galibiyeti ve kaybetmemeyi alışkanlık haline getiriyoruz yavaş yavaş. Fener bir tek ne olursa olsun Kadikoyde bizi yenemiyorsunuz ile geçiniyordu uzun yıllardır artık ellerinde o da kalmadi :) şakası bir yana anlamsiz kadro hırsı yapan fener yerine Aziz Yıldırım doneminde ki Alex, Anelka, R. Carlos gibi isimlerin oldugu Fenerbahceyi rakip olarak görmek istiyorum. Sinan, İrfan, Ozan, Mert Hakan gibi isimler Aziz Yıldırım doneminde en fazla yedek oyuncu olurlardi. Rakibimiz cidden enteresan ve akıla yatmayacak işlerin peşinde.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe mi düşünüyorum Fenerbahçeli olarak edebimizle yenilgiyi kabul eden biz bir yanda galibiyete aç gs'liler #CinselHoliganlıkla etrafta cinsel şiddeti normalleştirerek sevincini yaşadığını zannediyor. Bunlar ne mi? ( Fener kocan geliyor akşama, Fener bu gece kına gecen gerdek gecen, kaydık mı? Ve daha fazlasıda var edebim ve midem bu kadarını kaldırıyor?) yazık!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. 20 Yorumla
+1 yılpenaltı verilmedi, ofsayt olmayan golümüz ofsayt sayıldı. erol bulut tam faciaydı mert hakanı 11 başlatıp 2. yarının başlarına kadar sahada tutmak ne her maç gol atan thiamı değil cisseyi almak ne kafayı yicem mağlubiyet net buluta yazar taktik bilmez oyuncuları sayesinde bir yere gelebilmiş lafta hoca
93 Yorumla- +1 yıl
Hakem kötü idi ama iki tarafada linnes inde ilk yarı pozisyonu penaltı idi.. Ve ofsayt ofsayt idi kola bakılmaz çizgiye dikkat et gol atabilecek uzuv.. Ve ozanın kafa önde yine onu geçtim diyelim arkadan serdarın yaptığı hamle nedeni ile yine ofsayt oluyordu
+1 yılBu seneyle beraber kadıköyde 6 yıldır yenemiyorlar, hakeme sallıyorlarda ortada oyun yok bişe yok sanki fener oynadı hakem Galatasaraya kazandırdı çıktı çatır çatır oynadı Galatasaray, en skorer adamları yedek, top sürekli Galatasarayda hakeme laf diyeceklerine önce bi öz eleştiri yapılsın ben fener taraftarı kadar ahmak bi taraftar görmedim
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bir gol attılar sayılmadı diye ortalığı karıştırıyolar ofsayt değil diye bişey yok az farkla da olsa ofsayt. ilk pozisyon da ikinci de ofsayt. Sanki o gol olsa yeneceklerdi.
Ağzına sağlık
+1 yılhttps://voca.ro/1eteKbxy13EX
Federasyon + Hakem + Fenerbahçe 3ü1 arada yendik daha ne olsun hahaha ne büyüksün Galatasaray...710 Yorumla- +1 yıl
Köyünde hatıralarımız var normal :D
- +1 yıl
Bu arada; 😃
https://youtu.be/37MuAZujUXk - +1 yıl
Hepsi çirkef takımın çirkef taraftarı serdar kaç kere faul yaptı bileğe girdi sarı kart vermediler böyle şerefsizlik olamaz
- +1 yıl
Bunlar bu sezon şampiyon olamasın kayyum atarlar görürsün demedi deme :D
+1 yılDünyanın diğer ucunda işi gücü bıraktım Fenerbahçemin maçını izledim. Cüneyt Çakır denen adam hakem değil, assın düdüğünü daha yeşil sahaya çıkmasın. Tertemiz golü ofsayt diye iptal ettiler. Son dakikalardaki pozizyon resmen penaltıydı. Çekin pis ellerinizi Fenerbahçemden
1019 Yorumla- +1 yıl
Ofsayt ne biliyorsundur umarım.
- +1 yıl
@Romantik_0dun Ofsaytın ne olduğunu biliyorum emin ol.
- +1 yıl
Bilseydin onun ofsayt olduğunu anlardın.
- +1 yıl
@Romantik_0dun Ali Koç bile dedi Var müdahalesiyle gol iptal edildi diye. Taraflı yoruma gerek yok.
- +1 yıl
Galatasaray ın 3 tane net penaltısı vardı ve fauller sayılmadı.
Birde +9 ne ya 😂 - +1 yıl
@Romantik_0dun +9 uzatmaya bende anlam veremedim. Ama sen taraflı yorum yapıyorsun. Senle tartışamam.
- +1 yıl
@Romantik_0dun
https://i.imgyukle.com/2021/02/07/Loyjzc.jpg
Kız senden daha iyi biliyor ofsaytın ne olduğunu. Top ayaktan çıktığı andaki pozizyon bu kardeşim.
Şimdi söyle bakalım ofsayt doğrumu? - +1 yıl
@hikmet0858 yenilince hakem yüzünden yenince biz kazandık sonuç ortadaydı...
- +1 yıl
Sen kıvırma şimdi. Bu görüntüden sonra ofsaytı savunuyormusun? Bana bunu söyle
- +1 yıl
@hikmet0858
![Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 0-1 bitti! Ne düşünüyorsunuz maç hakkında?]()
Bunun neresi ofsayt değil açıkla bunu - +1 yıl
Bak hala kıvırıyorsun. Bana eski maçlarla gelme. Bu ofsaytmı değilmi bana bunu söyle.
- +1 yıl
Bi dkka yanlış görsel geldi ve sjsjs
- +1 yıl
@hikmet0858
- +1 yıl
Biz bu kareden topa temas anını çözemeyiz. Göremiyoruz. Ama bu çizgilere inanıyoruz. İnanmak durumundayız. VAR hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik.
- +1 yıl
Net 2 penaltı verilmedi bize birde faaulleri saymıyorum.
Seyircisiz oynanacaktı değil mi
Fenerin seyircisi neden vardı?
Neden bizim ouunculafı yuhlayıp küfür ettiler?
- +1 yıl
Var odasının oynadığı görüntüye bakma kardeşim. Sana attığım görüntüde resmen pozizyon nizami. Dünyanın diğer ucundaki kız bile futbolu senden daha iyi biliyor helal olsun ona. Arada saat farkı var uyuyordur muhtemelen yoksa o da eminim tartışmaya katışırdı
- +1 yıl
@hikmet0858 tek diyeceğim şu şikebahçe ağlamaa 😂
- +1 yıl
Bu yaşından sonra ergen olduğunu anladım kardeşim. Yaşın 18 yazıyor. Bu şike mevzusu olduğunda ben 20 yaşında askerdeydim ve sen hayatı daha yeni öğrenen biriydin. Şikeyi yapanlar yapmayanlar belli kardeşim. Bunlar derin mevzular seni aşan konular kafanı fazla yorma. Bundan sonrada birşey yazma lütfen.
+1 yılHakeme rağmen kazandık.
3 penaltımız verilmedi.
#FenerAğlamaa108 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Görüşlere bak futboldan anlamayanlar şike diyip durmuş 😂
Ofsayt değilmiş halbuki sorsak ofsayt ne bilmezler. - +1 yıl
- +1 yıl
💛♥️💛♥️💛♥️
- +1 yıl
İlk defa bu kadar dis aldım ya 😂
Altıncı hissim kuvvetliymiş 😅 Gs kutlarım başarılarından dolayı.
Fakat maçı izlemedim yorum yapamıyorum.
Fenerler için de diğer maçlarda şans diliyorum 😊24 Yorumla- +1 yıl
Beşiktaş zaten şampiyon, değil mi? :D
- +1 yıl
- +1 yıl
😍
Çok açıktı ❤💛kazanacağı ayrıca çok gülünç duruma düştü fenerbahçe seyircisiz maçta kendi seyircisi önünde yendigi için GS 'yi tebrik ediyorum 😊
72 Yorumla- +1 yıl
En buyuk fener baska buyuk yok💙💛
- +1 yıl
@affetbegülüm fenerin gücü gs ye işlemez koçum bunu daha kaç kere kanitlamalari lazım 💛♥️💛♥️💛.
+1 yılTüm zorlukların üstesinden gelmeyi yine bildik ve aldık
60 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/gZenQ2lD4SQMostafa Mohamed💪💪🔥🔥♥️♥️
Şimdi çogu der gelmeden once bu adami tanimiyordun diye bu adami zamalekde oynarkende izliyordum ve biliyordum dunyada izlemedigim ligler arasinda vardi neyse soruna gelelim. gecmis olsun fenere ali koc takimiyla ugrassin bizle degil🍌00 Yorumla- Spor konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılİlk kez sevmediğim bir takımın sevmediğim diğer takımı yenmesine sevindim. Berabere kalsalar daha iyiydi ama bu da olurdu.
Fener soğutan, çirkef maç oynadı.
Yerden kalkmadilar.
Cüneyt Çakır'da Fb'nin hakemiydi ona rağmen yenildiler.11 Yorumla Soruyu soran , hangi takımlıysan karşı tarafı tutanların yorumunu beğenme😂
12 Yorumla- +1 yıl
Beşiktaşlıyım ama boş bırakmak hoşuma gitmiyor. :D
Kim kazandı bi de onu söylesen detaya hoş olurdu 😃
120 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄
- +1 yıl
yooo
- +1 yıl
o değil de yanlış yazmışım ya fernerbahçe ne jdksjd
- +1 yıl
sen ciddi ciddi skoru bilmiyor muydun :d
- +1 yıl
sorudan çıkaracağını düşünmüştüm
f-0 g-1 falan - +1 yıl
geçen sıralamayı yanlış yaptım diye linç yemiştim demek ki önemi yokmuş, pardon yine de
- +1 yıl
Ayrıca bunun kız ve erkekle ne alakası var? @minyonkuş
- +1 yıl
Futbol her iki cinsinde ilgi alanı olabilir bunun futbola ilgi duymak için erkek cinsiyeti olmak şart değil çünkü futbol erkekler ilgi duysun diye icat edilmedi. Futbolu cinsiyetleştirmen çok saçma.. her insanın ilgi alanı farklıdır buna cinsiyeti karar vermez insanın zevkleri karar verir
- +1 yıl
@minyonkuş Zuljin kendisi kuzenim oluyor ama konuyla onun ne alakası var şimdi?
+1 yıl40 YorumlaSpor konusunda 611 cevap paylaştı. 
mohamed kardeşimize sormak lazım.1 hafta önce gelip fenere çakmak da ne bileyim 😂😂
41 Yorumla- +1 yıl
Mısırlılar böyle demk ki 😀
Selam, denicek söz yok erol bulut hadi kardeşim ikile artık.
20 Yorumlaalıştığımız bi durum 6 senedir yenilmiyoruz çok rahat bi galibiyet oldu 💛❤️
50 Yorumla
+1 yıl
Başka söyleyecek bir sözüm yok.
37 Yorumla- +1 yıl
@kajean34 Cüneyt Çakırın aslında bir suçu yok, oradaki Var hakemleri var ya asıl suçlu olan onlar işte.
- +1 yıl
Bu açıdan bakarsan szalai de ofsaytta duruyor :D Bir de şu açıdan bakın bakın:
https://hizliresim.com/USkXGz - +1 yıl
Arkadaşım szalai pasifte olduğu için ofsayt değil o. Futbol bilginiz yoksa boşu boşuna yazmayın gülünç duruma düşüyorsunuz
- +1 yıl
Allah akıl versin sana Hikmet kardeş, çok ihtiyacın var belli ki. Önden bakınca öyle gözüküyor asıl açıdan bakın diyorum ozanın kafa ve omuzun önde olduğunu görün diye. Rıdvan Dilmen'i de dinleyin koyu fenerlinizi. Algı gücü zayıf tiplerle aynı ülkede yaşıyoruz sonuç bu işte yorumlamadan konuşmak :D
- +1 yıl
29 senelik hayatımda şunu öğrendim kardeşim. Cahillerle ve taraflı olanlarla diyaloğa girmemek. Ne dersem deyim sizler laf anlamazsınız. Lütfen daha birşey yazma.
+1 yılVolkan Demirel maç öncesi geçen seneki maç kazaydı demiş, bu da mı kaza..🙂
40 YorumlaFenerbahçeliyim ama ben böyle rezil bir takım görmedim EROL BULUT İSTİFA 😠
40 YorumlaSpor konusunda 491 cevap paylaştı. Volkan demirel: Galatasaray kadikoyde birdaha mac kazanamayacak. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Duydugum en komik fikraydi bu
20 YorumlaO kadar fotbolculara para harcansın Türkiye nin en pahalı kadrosuna sahip olsun fenerbahçe sonra sonra gelsin maç kaybetsin
saçmalık bence21 Yorumla- +1 yıl
😂
+1 yılVerilmeyen 2 penaltımız var serdar denen dönek çok yere yattı ama biz hakkımız olanı aldık BU ARADA VOLKAN DEMİREL NERDESİN
10 YorumlaUmrumdışı. :))
Önceden ilgilenirdim, evleneceğim adam ilgileniyorsa şayet, o zamana kadar ilgilenmemeye karar verdim. Boş geliyor.10 Yorumla
+1 yılCanın sağ olsun Fenerbahçe'm. Yensen de yenilsen de vurulmuşuz bir kere sarına lacivertine 💛💙💛💙💛💙
10 Yorumla
+1 yıl😃 Bişey hissetmiyorum çok sıradan işte, yenilen fineeer Kazanan ⭐⭐⭐⭐ Galatasaray. Bize çok normal yani😃
#ultraslan ❤️10 YorumlaOyuncuların yatarak oynadıği bir maçtı sansına galatasaray yendi bir sey diyemedim en kötü berabere diyordum onu bile öylesine dediydim
10 YorumlaKlas bir gol maci bize getirdi yoksa cok. keyifsizdi , basladi bitti , abartildigi. kadar keyif vermedi gundemde
10 Yorumla
+1 yılBeklemediğim bir sonuç aslında..
bu..
Beraberlik diye bekliyordum ben
Galatasaray'ın kazanmasına sevindim:)10 Yorumla
+1 yılİzlemedim o yüzden bilmiyorum mesut maça çıktı mı çıkmadı mı ama mesutdan sonra yakışmadı fenere şu durum hdsjnd
10 YorumlaFernernahçe iyiymiş ahsjwsj
Güzeldi maç 💛❤54 Yorumla- +1 yıl
vurma yüzüme vurma jdkjsd
- +1 yıl
bir daha bak bakayım 🕶 dhksjd
+1 yıl143 galibiyet FB'nin. GS üstüne 123 1 galibiyet ekledi sorun yok
25 Yorumla- +1 yıl
FB UEFA voleybol ve basketbolda kayıtlı köy mü demiştin sen. Değişen sonuç hala geridemizdesiniz..
- +1 yıl
@benimadamim vah vah vah vah A1 seviye Türkçe var kızcağızda. El birliğiyle yardım edelim de kursa gönderelim hanımefendiyi arkadaşlar
- +1 yıl
Size ne acaba istediğim gibi yazarım
Babam sevincinden kredi kartını bana verdi. Ben gayet memnunum sonuçtan
21 Yorumla
+1 yılBekliyordum o yüzden fazla bir şey düşünmüyorum... :d
20 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Son dakikalarında ölüp ölüp dirildiğim bi maç oldu kazandık gecen seneki galibiyetimizden bile daha çok sevindim bu galibiyete ama fenerin goluü ofsayt mı değil mi tartışılır
10 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/eFRlKvi4Scw
Bunu düşünüyoruz. İnce olduğunu sanmıyorum herkes anlayacaktır.
Not: Galatasaraylı değilim!00 Yorumla Büyü bozuldu bir kere, bundan sonra Kadıköy fenere haram moruks...
20 YorumlaHakkettik kazandık. papazin duası tutmadı 🤣 ozan tufanın 2 dk gol sevincisine üzüldüm 🤣🤣🤣
10 YorumlaAaa mac mı varmış diye öğrendiğim olay 🤣🤣 konuyla bu kadar ilgiliyim
10 YorumlaIyi bir mac ti hak eden kazandi herkesin ayagina sağlık kolay gelsin
10 Yorumla
+1 yılMısır da deveye kadıköyde fenere bindi mohamed aslanım
10 Yorumla
+1 yılNickiniz gibi, umrum dışı bir durum. 😂 Fenerbahçeliyim normalde ama inşallah küme düşer. 😂
10 Yorumla
+1 yılFenerbahçe taraftarı olarak ezeli rakibi tebrik ediyorum
10 YorumlaOyununu begenmwdigim bir Galatasaray vardi ama kazandik
10 Yorumla
+1 yılKuma ve asıl gelinin maçı ve çekişmesi. Her ikisinin de kocası biziz
10 Yorumlaİki takımı toplasan bir avrupa klübü etmez. İki takımda şansa bala gol bulabilirdi. Gs buldu attı.
10 YorumlaKeske, berabere bitseydi, yarin kazanirsak, tum puanlar esitleniyor
10 Yorumla
+1 yılserbest vuruştan ofsayt yakalayan hakemin beynini diyorum başka bir şey demiyorum verilmeyen penaltılara hiç bir şey demiyorum
alıştık artık10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhteşem her geçen gün fenere olan sevgim dahada azaliyor 😥
20 Yorumla
+1 yılİzlemiyordum çünkü fener kazanır diyordum yanılmışım 😂
10 YorumlaHakem net golümüzü vermedi mesutumun hakkı yendi tek ona üzülüyorum
299 Yorumla- +1 yıl
😭😭😭😭😭
😂😂😂😂😂😂 - +1 yıl
Fakir olan kulüp dersin kişisel etmıcen. fakir isek bize siz nesiniz. herşey para mı olunda görelim. Ağlama ağlama
- +1 yıl
Sen bekle :)) ben rahatım yıllardır beklediğiniz gibi 😉siz bekleyin
- +1 yıl
Maçı Cüneyt fb aleyhine yönetmedi ilk defa çıkmayan kartlar fauller hariç skora etki etmedi top mu oynadınız o gol olsa yenecek mıydınız
Yıllar önce kadıköy de GS 1-0 önde iken fegholi ye net faul verilmedi 1-1 yaptınız mac öyle bitti sonra utanmadan ağlama emojısi yapıp dalga geçtiniz net olana ağlamak demek nedir o gün de top oynamadınız. o gün mac katledildi palabıyık tarafından hakemlere GS şampiyon edildi algısı yapıldı hani. o maç katledildi palabıyık tarafından neden o hala mac veriliyor ı GS lı hakemler dediğimiz Bülent yıldırım. Serkan... Gibi kovulmadı ya. - +1 yıl
Eşit evet:)) aksini diyen kim.
Lig bitmiş değildi GS için. devam ediyordu zaten 😉😁 - +1 yıl
Gerekiyor. Verilse asistdi. hiç de güzel oynamadı ne yaptı birkaç pas dışında olumlu olarak. Bir de frikik muslera için basitdi. başka yok. bir orta yaptı güya yandan dışarı
- +1 yıl
Sana göre değil, ozanın önde olduğu belli eli se önde kafası da biraz önde.
Az farkla önde verildi başka zaman verilmez. net ofsayt değil gbi konuşmayını her türlü ofsayt - +1 yıl
Biz ağlamayız ağlatırız 😉dün akşam olduğu gibi eskisi gibi de
Olabiliyorsanız yıllar sonra , hakemsiz adil şekilde olun görelim - +1 yıl
Ne pozisyonlar vardı sizin
- +1 yıl
İyi olsun mesut gibi yıldız ne mutlu sana :) napalm
- +1 yıl
1-1 oluyordu o kada :)) moral artıyordu :)) yenerdik mi.😂😂96 da gelen gol 3 dk kalmış bir umut diyosun gol olsaydı ihtimalleri vardı tabi
- +1 yıl
2-0 3-0 olduktan snra sayılabilir :)) sorun etmem bende
- +1 yıl
Kac kanat aldınz 2-3 forvet var GS da o da yok gibi bişey forvet yeni geldi GS ın 15 atar denilen samatta , valencıa vs bugün naptı sezon başından beri ne yaptı forvetsiz iken GS geldi yendi
- +1 yıl
İyi mi süper mi :)) eski maçlarından birini izledin herhalde.
Pas yapmak iyi mi oluyor 23 dk oynamak ara pasları mı yaptı ne yaptı süper olarak şutlar mı çekti defansa mı geldi 23 dk süper oynamak - +1 yıl
Mesut girince hiç tehlikeli olmadı girince de korkmadım :)) mesut yokken de tehlikeli değillerdi
- +1 yıl
Net gol mu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂sana göre, fanatiklik yaptığın
- +1 yıl
Neye demiş onlar ,:)) işine gelmemek.
Hak bahsedenlere bak - +1 yıl
O golü rakipler ataae ofsayt derdiniz
- +1 yıl
Hangi pozisyon olmuş :))
- +1 yıl
Senın gibi fanatikler , taraflı olanlar der.
O gole , az farkla ofsayt olana verilir verılmeyen verilmeyen laf eden fb liler, ona başka zaman başka macda ya da fb in maçında ofsayt da verilmiştir ya da tersi olmuştur ilerde de olabilir. Ofsayttır o bitti - +1 yıl
Adaletten yana olanlar Trabzonspor un adalet hakkını savunmasıyla, başka takımların adalet istemesiyle mac içinde yasa dışında neden dalga geçerler adalet olması olana yok bişeyi derler
- +1 yıl
Yenılmenin acısıyla çıkan sözler bunlar 😂güzelm dediğin basit bir gol.
Türkiye de falan diye adaletden bahsetme hic boşa.1-1 olcaktı büyük ihtimal öyle bitecekti. biten bişey de yok puanlar eşit algı yapma.2010-2011 derim , başka şeyler derim gelişmeyen futbol da Türkiye fe - +1 yıl
Yaşını belli eden yormlar yapıyorsun :)) sizde de ne oldu he sizde var EE. boş laflar bunlar irfan sakat geldi mesut hazır değil gustavo sakat kim var sizde
Maçı sen izlemedjn ya da nerenle izlediysen fanatik. Macıj çoğunu izledım özellikle ikinci yarı mesut girdi değişmedi fb - +1 yıl
Pelkas süper oyuncuya :)) pelkas olmadığı 2. ci mac mı ne. Olsa da yenildiğik oldu talihsiz açıklamalar et :))
- +1 yıl
Önce söv sonra kardeşim de 😂 mesut u çamur tarlasında oynatacaklar bende ona üzülüyorum 😂
- +1 yıl
Tek tek yaz ona göre kaale alıp yazayım.10 kere yazma
- +1 yıl
Yan hakem hatası evet Vardan düzeltildi 😉😁
- +1 yıl
İstersen tartışmaya çalış no problem 😂oo 28-29 lara. Hic girme.
İstanbul 44 mü :)) samsun 55 de de. onlar ayrı mevzu 28 dersek bizde çıkarız bizimde 35 deriz TFF ye sor niye sormuyoe başarı olmayınca çıkıp 28 algısı yaparsınız - +1 yıl
Adaleti sen diyorsun. 28 lere gelene kadar adaletsiz neler oldu neler. Maçlarda ki adaletsizliği büyütüp sayılmayan , olmayan şampiyonlukları çıkarmak nedir.
Adaletsizliklere kendı açımızdan bakmak nedir - +1 yıl
O başkan dediğin koç 2 yıldır da sizi böyle kandırdı hala bizim başkan koç dedi , transferi de bilmem ne de başarı var geldiğinden beri. En son ne zaman şampiyon oldunuz gidin olun tutan kim
- +1 yıl
Gerçekler değil uydurmalae , hikâyeler. Sizin gerçek sandıklarınız. utanmadan çıkıp bu kaçıncı dersiniz. Bu sezon , geçen sezonlarda fb in aleyhine verilen yanlış kararlar neydi kaç tane oldu çıkıp cevap verebilecek misiniz kac tane oldu onlar fb liler. ali koç işinize bakın be
- +1 yıl
Ne kanıtı:)) 28 in mi.
Bayern li mi. oldun. işinize gelenleri diyince başkalarının hayranları olursunuz. Gidin Almanya ligine katılın o zaman TFF yi saymıyosanız onların bunu neden dediği önemli gerçekten dediler ise bile kaale alomması gereken bayern değil TFF dır onların demesi hiçbirşeyi değiştirmez :)))
Büyük iş onlara sorsalar fb kim derler Allah bilir yalandır o söz 5 yiyip yerlere yattığınız. real de demiş mi 5-3 yenildiğimiz real - +1 yıl
Ne biz ne bjk ts sizin gibi hareketlerde bulunmadık.28 miş , oyunlarmış gibi algılarla, yalanlarla bulunmadık bulunmadılar başaeıse olunca kabul edin. yeter size yeter yenince hakem yenilince hakem
- +1 yıl
Dösdös?
Belkemikse kemik napalm kötüler mi dedim - +1 yıl
Sana göre doğru.
Neler oldu evet elle gol anelka ama verildi 2010 yılı kanıtlı belli UEFA dan tescilli daha geçmişe gidilse neler vardır neler - +1 yıl
Başakşehir macı, göztepe macı Trabzonspor macı fb in birkaç tane de mac daha olabilir aleyhine FB in verilen nerde adalet bjk macı iki tarafa da yanlışlar yapıldı şu kadroyla iyi oyun süper oyun oynamayn oynatılmayan fb ve hala kendjnıden cok hakemleri rakipleri eleştiren koç erol bulut ve bazı taraftartaraftarlar
- +1 yıl
Herkes kim.😂😂 futbolda değil diğer branşlarda olabilir başarılıdır
- +1 yıl
Ne sevincez :)) evet fb i yendik diye büyük fb i dev fb i yendik diye değl önemli maçtı yendik o kadar bunu diyenler yenılmeyiz yeneriz GS kim diyenler 20 yıl olayıyla övünenler yendik takılmadık sizin kadar geçen sene , ben takılmadım
- +1 yıl
Mac biterken caner in hareket sarı kırmızı da olabilirmiş hareketine bak. az önce trtspor da eski hakem kırmızı olmalıydı dedi al sana adalet
- +1 yıl
Demk ki yanlış billyon 😉😂sana göre o , fblisin ya birde. Futbol hariç başarılı kulübü
- +1 yıl
Sen yazma bende yazmayım genç 😉bakalm maçlara.
- +1 yıl
Demek ki 20 yıldır GS a yenilmedik diye sevinen fb vardı
- +1 yıl
Bakalım.:))
Yarın bjk konya bjk yenilmez. sonra h. içi kupa maçları 😂 - +1 yıl
Yazmayacam. Evet ya yener ya berabere eksikleri hissederse berabere yenilirse sorun olur bir puan çok kötü olmaz bjk için fark fazla yok. Yenerse 3 de eşit olur bjk da 2 olur
- +1 yıl
Eyvallah sanada :))
+1 yılİki takımda kötüydü GS herzaman Fenerbahçe den iyi oynar kazanamasada bu böyledir artık işler değişti geçmiş olsun Fenerbahçe ağlamayın top oynayin
30 YorumlaMuslera musleralığını yaptı belhanda çırpındı yeni tranfer muhammet teknik bir gol attı
10 YorumlaSalak saçma yorumlar yapılıyor. Seviyeli olunması lazım. Hiç laf atılmaması gerekiyor zaten ama 1-0 olan bir maçta bu kadar seviyesizleşmeye gerek yok. Tebrik edersin, fikir sunarsın biter
10 Yorumla
+1 yılKol gibi girdiler bitti ne olucak, çok yazık hemde çok...
10 Yorumla
+1 yılBen demiştim. Muslera❤❤❤
70 YorumlaFener bahçeli olarak tebrik edeme ata F:B: attığı gol ofsayt uydurulması ile sayılmadı.
00 Yorumla
+1 yıltam istediğim oldu artık feneri yakalama şansımız var
00 YorumlaTebrikler Galatasaray ❤️
50 Yorumla- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl20 senedir yenilmiyoz diyorlardı 6 senedir yenemiyorlar 🤣
10 Yorumla - Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne