Evet arkadașlar maçta baştan sona kadar üstün oynayan hakeden takım Fenerbahçe süper kupa'yı kazandı. Galatasaray maçın başından sonuna kadar hiç bir varlık gösteremedi. Fenerbahçe'nin yeni transferi guendouzi müthiş oynadı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar maçta baştan sona kadar üstün oynayan hakeden takım Fenerbahçe süper kupa'yı kazandı. Galatasaray maçın başından sonuna kadar hiç bir varlık gösteremedi. Fenerbahçe'nin yeni transferi guendouzi müthiş oynadı. Maçı nasıl buldunuz?

Fenere kupa vermek için sistemi değiştirmekten başka yolu yoktu zaten. Baktılar fener ligi ve kupayı alamıyor dümenden yeni bir sistem getirip herhangi bir başarısı olmadan süper kupa oynatalım demişler. 😃 Ben fener kazandı diye demiyorum fakat süper kupa, lig ve kupa kazananı arasında oynanan bir formattan ibaretken ve her ligde de böyleyken, durduk yere sistemini değiştirmenin mantıklı açıklaması olamaz, en başta söylediğimin dışında. Tebrikler fenerli arkadaşlar havadan kupayı kaptınız.
Bir Trabzonsporlu olarak Fenerbahçe den haz etmiyorum ama kardeşim adamlar eze eze aldılar maçı ve kupayı hak etti yorumlara bakıyorum da fenere kupa vermek için yaptılar o zaman çıkmasaydınız maça hep bi algı hep bi oyun milleti birbirine kırdırmaktan başka bir şey değil Fenerbahçe yi Tebrik ediyorum
Evet Fenerbahçe haketti ama süper kupa maçı Türkiye ligi şampiyonu ile Türkiye kupasını alan takım arasında oynanır. Eğer aynı takım iki kupayı almışsa bana göre ilk seçenek Türkiye kupası finalisti ile oynanması gerekir hadi oda olmazsa lig ikincisi ile oynayabilir. Yahu bizimkiler samsunspor'u bile süper kupa yarı finali oynattı. Ve samsunspor kupayı kazansa ne olacaktı? !
Bir sene önceden açıklanması doğru karar olduğu anlamına gelmez. Sen hangi büyük lig'te bu formatı gördün? Oynat bakalım şampiyonlar ligi şampiyonu ve finalistiyle uefa şampiyonu ve finalistinin olduğu 4'lü süper kupa finali millet uefa'yla dalga geçer. Adı üstünde süper kupa! Ama sağolsun Ibrahim Hacıosmanoğlu gibi futboldan anlamayan bir tff başkanı olursa süper kupanda dört takım ile oynanır 😅
Kerem i bir hocaya götürüp okutup ufletmek lazım bu ne şansızlık kaç pozisyon harcadı bir türlü ritmini tutturamadı duran yerine bir tane pivot forvetle çok daha iyi olur
Duran kimse kusura bakmasın ama Fenerbahçe'nin santraforu olabilecek bir oyuncu değil. Fenerbahçe'ye lukaku tipinde üst düzey bir golcü lazım ki böyle bir oyuncu alınırsa sezon sonu kesinlikle şampiyon olurlar... Fenerbahçe tartışmasız ligin en iyi kadrosuna sahip, rakipte ki tek fark yaratan adam osimhen!
Ali Koç un gider ayak yaptığı kıyak zaten tedesco tü getirmesi ve saran in hocayı görelim demesi kadro tedesco için kurulmadı ki Mourinho için kuruldu o zaman sistemle şuandaki sistemin alakası yok zaten tedesco daha cesur hadi aktif futbol oynatıyor zaten gol attık arkaya yaslan kapan bekle demiyor o yüzden ileri duran hem top indiricek hemde arada baskı yaraticak forvet lazım lukaku bahtsız Bedevi daha çok levo / İbo hatta therry tarzı birisi lazım
Ayrıca Ali Koç un bahtsizligini yasamiyoruz şuanda normal top oyuncuya çarpar gol yeriz yerde şeker gol yeriz kendi kalemiye gol atarız tarzı durumlarda yok tersine döndü gibi yoksa bu kadroyu ve oyuncuları Ali Koç getirdi ne var ki adamın zamanında söyledikleri gün yüzüne çıkıyor ama onunda şansı yoktu
Ali koç ile sadettin saran arasında ki tek fark sadettin saran'ın rakibi veya hakemlere ilgili konuşmuyor olması. Adam sadece Fenerbahçe'ye odaklanmış. Guendouzi transferide müthiș yerinde bir transfer, ilk duyduğumda inanmamıştım ama Fenerbahçe böyle bir yıldızı takıma kazandırarak büyük iş yaptı! Fenerbahçe sahaya odaklanırsa șampiyon olur, yeterki başkan ve hoca işine baksın.
Ali Koç ila saran arasında çok büyük farklar var Ali Koç borçlar içinde takım aldı her türlü şeyle mücadele etti hakkını yememek lazım neler olduğunu hep birlikte gördük kendi sirketlerinden sponsorluklar hibe ettiği paralar bir o kadarda aziz Yıldırım yandaslariyla uğraştı Saadettin saran birazda olsa rahat dönemde geldi tek şansı bu oldu Ali Koç ben futbol yönetmeyi bilmem dedi aracılar buldu comolli yi getirdi şuanda Juventus ta branco yi getirdi şuanda Benfica gibi gibi futboldan sana şansı gülmedi ama basketbol voleybol da tarihler yazdı bunları da unutmamak lazım kısaca ortamı Ali Koç hazırladı kaymağını saran yiyor diyebiliriz devin ve tedesco yu da Ali Koç getirdi ama bu durum ona kısmet olmadı sadece bu da onun şanssızlığı
Evet doğru söylüyorsun ama Ali koç'un ortada 7 sene başarısızlığı var. Ilk Fenerbahçe'ye geldiği zaman yaptığı transferlere bak birde son 2 sezona bak arada dağlar kadar fark var. Bu takım frey'lerden kemal ademi'lerden benzia'lardan erol bulut'lardan son 2 buçuk sezonda buralara geldi. Ali Koç ne olursa olsun ilk 5 yılında yaptığı transferler ve hoca seçimleriyle başarısız olmuştur ve Fenerbahçe'de hiç bir başkana gösterilmeyen sabır ve süre Ali başkana verilmiştir. Yani başkan değişimi Fenerbahçe'ye olumlu yansıdı ve Sadettin başkan tek transferle müthiş yaptı şu anda. Eğer birde üst düzey golcü alırsa şampiyon olur takım...
İlk sene geldiğinde borcundan dolayı doğru düzgün transfer yapamadı adam bunu herkes biliyor comolli nin aldığı adamlar ortada ama ne kadar paran varsa o kadar adam alırsın sonuçta harcama limidi ortadaydı aldığı oyuncuların hiçbirisi doğru düzgün çıkmadı düşünülen gibi olmadı jorge jesus geldi farklı sistem oynattı oyuncular buldular aldılar yine olmadı adam burada maç oynamayla sampiyon olunmaz dedi gitti al hilal da yenilmezlik rekor u kırdı Mourinho geldi neler yaptığını gördük aynı oyuncularla tedesco nün neler yaptığını da görüyoruz saran çıkıp borçlarla ilgili hiç konuştu mu? Ali Koç çok emeği var futbolun buraya gelmesinde az para harcaması az para hibe etmedi şirketlerinden en alt amatör kümesine kadar sponsor oldu bunları görmemezlikten gelmek olmaz yanlışları yok mu tabi ki var adamda şans yoktu gerisi zaten hikaye saran daha para harcaması takım için iki oyuncu aldı geriye kalanlar yine Ali Koç döneminde alınan oyuncular başarı için elinden geleni yaptı basketbol da üste üste aldığı başarılar ortada ama futbolda başarı yoksa başarısız sayiliyorsun
O gün maçın son 10 dk'sına bakabildim. Dışarıda olduğumdan, Oğuz ne kadar güzel bir detay. Mert Müldür'ün asisti de. Apartmanda bir Fenerbahçe'li bir de Galatasaray'ı manevi Dedem var skoru sordukları zaman cevap vermemiştim. Hak eden fazlasıyla kazandı tebrik ederim.
Maç tam “tempo ve pres” dersi oldu kanka ⚽🔥 Fener orta sahayı öyle bir kilitledi ki, Galatasaray hücum geçişlerinde sürekli duvara çarptı. Guendouzi resmen box to box koştu, atletizm şovuydu 🏃♂️💨
Bu pres temposunu örnek al, evde bile interval koşu + squat jump yap, vallahi süper kupa olmasa da süper vücut gelir 🏋️♀️😎
Cevap
14Cevap
Fener hakkıyla aldı.
Harika bir geceydi! Sahadaki baskın oyun ve yeni transferlerin kalitesi farkı yarattı. Guendouzi gerçekten sınıf atlattı takıma. Kupayı hak ederek müzemize götürdük, çok mutluyumm 🥳🥳 Fenerbahçe oleyyyyy Fenerbahçe oleyyyyy Fenerbahçe oleyyyyy 🥳 😅🥳🥳🥳🥳🥳
bir Galatasaraylı olarak çok iyi oldu bu takıma transfer şart olduğunu cümle alem biliyor beceriksiz yöneticiler hiçbir şeyden anladıkları yok anca laf salatası yapsınlar
2025 yılı sezon bştşncru oynanacak bir maç neden 2026 da oynanır şampiyon olmuş türkiye kupası almış gs hakkı okan kupası ydı
Son 5 yıldır ilk defa Fenerbahçe gerçekten Galatasaray a karşı üstün oynadı bu Okan buruk un rezaletidir her sene korkak futbol oynatıyo fenere karşı
Kazandık süper yaaaa💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙
Saha şartları zemin vs çok kötüydü. Başka stat bulamadılar mı bu kışta o statta oyun oynatıyorlar. Beşiktaş'ın sahası ne güne duruyor
Kerem biraz becerikli olsa ya da Duran yerine Talisca olsaydı 4 rahat oldurdu
Maalesef yenildik. Resimler aynı bu arada. Son soruma bak anshsheh
Fener bu sene şampiyon olcak belki ahahah ha gayret ittirerek
Ben daha farklı kazanırız diye bekliyordum ama ikinci yarıda geri çekildik, galatasaray oyun olarak berbattı..
Maç fenerin hakkıydı ama kupa fenerin hakkı değil.
Fenerbahçe'me tebrikler
Tahmin ettiğim gibi oldu 💛💙
rezil oldum bursds fenerlilere iyi salladım
Fenerbahçe hakederek kazandı, tebrikler.
bi 20 30 sene sonraya kadar galatasaraya galibiyet kapandı gibi
Çok b*k gibi bi maçtı kısaca.
Bastırdı saldırdı aldı..
Süper
Rakip kadrosunun eksik olduğu maçta fener
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?