25 kilo vermem gerekiyor diyete başladım ve eve yürüme bandı aldım günde kaç saat yürüyüş yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 10 ay
Kilo vermek için günde ne kadar yürüdüğünüz ve ne kadar süre boyunca yürüdüğünüz önemlidir. Genel olarak, haftada en az 150 dakika orta tempolu aerobik egzersiz yapmak önerilir. Bu, yaklaşık olarak günde 30 dakika yürüyüş yapmak anlamına gelir. Ancak, kilo vermek için daha fazla yürüyüş yapmak istiyorsanız, bu miktarı artırabilirsiniz. Ayrıca, yürüyüş hızınız, vücut ağırlığınız ve diğer faktörler de kilo verme hızını etkileyebilir. Beslenme alışkanlıklarınızı da gözden geçirerek, dengeli bir diyetle birlikte yürüyüş yapmak, kilo verme sürecinizi destekleyebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 10 ay
Saçma sapan diyet alet cihaz şu bu inanma
1 öğün yemek ye, istediğini, istediğin kadar ye. (Un ve şeker ve abur cubur hariç)
4 saat ye, 20 saat sadece su iç.
Yemekten 3-5 saat sonra (aşırıyı gerek yok) spor yap.
Hem sağlığın hem kilon güzelleşecek00 Yorumla
Spor konusunda 1,4b cevap paylaştı. Verimlilik açısından günlük tempolu 1 saat kardiyo yeterli olacaktır. Hafif tempolu yürüyüş 6km yol mesafesi yapar. Kalori olarak 300-400 arası kalori yakar. Su tüketimi ve yeme içme alışkanlığın dikkat ederseniz kilo verirsiniz
00 Yorumla
Akşam belli bir saatten sonra hiç yemek yeme ve sabah erkenden ac karnına yarım saat veya 45 dk yürüyüş yap. Ama düzenli yapman lazım ki verim alabilsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı. 4-5 aylık sorular duruyor hâlâ, konu soruları güncellenmeli artık. Soruya gelirsek aldığınız ve vermek istediğiniz kiloya bağlı.
00 Yorumla- 10 ay
Ekmek yeme gece uyumadan önce yoğurt limon maden suyu zerdeçal karıştır ye bol su iç yürüyüş yap yediğine djkmst et hallolur
00 Yorumla Tempolu yürüyüş yaparak kilo verebilirsin. Günde 15 bin adım ideal.
00 Yorumla- 10 ay
hergün ya da haftada 4-5 kez 5-6 km yürürsen 30 günde 4-5 kilo rahatlıkla verebilirsin bence
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)10 ay
2 olur ama ilk başlarken bir anda yüklenme dene kendini 20 30 40 50 diye ilerle sonra sıkılırsın açık hava daha güzel olur
00 Yorumla Güzel bi l carnetine kullanırsan çok sexsi kilo verirsin
03 Yorumla- Soran10 ay
Önerdiğin bi marka var mı?
- 10 ay
Yağ yakıcıyı bir diyetisyen veya doktor kontrolünde kullanmanı tavsiye ederim kafana göre kullanma. Yan etkileri zararlari var.
- 10 ay
kilo vermede yürümeden önce yeme düzenini değiştirmen ve bol bol su tüketmen🌸
00 Yorumla - 9 ay
Yürümek yetmez koşman gerekir
00 Yorumla - 10 ay
şu an boy kilo nasıl sende
00 Yorumla Ne kadar zamanda 25 kilo vermen gerekiyor
00 Yorumla- 10 ay
günde 10 bin adım şart
00 Yorumla - 10 ay
Diyette yap
04 Yorumla- Soran10 ay
Ramazanda çok olmuyo ama tatlı, pilav. makarna yemiyorum salata çorba ve 1 tabak yemek yiyorum ya da tavuk yiyorum
- 10 ay
Sana program verirdim ama çok uzun sürüyor yazması ya. Pilav falan kilo aldırmaz. Porsiyon önemli
- Soran10 ay
Bazen yiyorum yediğimde 3 yemek kaşığı oluyor ama genel olarak çokta yiyemiyorum çorba salata yetiyor
- 10 ay
Güzel protein tüket bol bol yeşillik ye
Çokkkkl
00 Yorumla- 10 ay
Kaç ki kilon yardımcı olabilirim
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)10 ay
Kaç kilosunuz
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı