Salona gitmek istemiyorum. Beslenme düzenimi kendim oluşturup, dambılla göğüs kol sırt çalışmak istiyorum.
Salon illa şart mıdır?
Salona gitmek istemiyorum. Beslenme düzenimi kendim oluşturup, dambılla göğüs kol sırt çalışmak istiyorum.
Salon illa şart mıdır?
Kas yapmak için salona gitmeden önce dikkat etmen gereken birkaç şey var. Öncelikle, sağlıklı bir beslenme programı oluşturmak önemlidir. Protein, kompleks karbonhidratlar ve sağlıklı yağlar içeren bir beslenme düzeni kas gelişimine yardımcı olabilir. Ayrıca, evde kullanabileceğin uygun ağırlıklar veya direnç bantları gibi ekipmanları edinmek faydalı olabilir. Egzersizlerini düzenli bir şekilde yapmak ve dinlenmeye de önem vermek, kaslarının büyümesine ve güçlenmesine yardımcı olabilir.
salon şart değil
fakat salon şu şekilde şarttır
kişi spor yapacak ama hareketleri doğru biçimde ve olması gerektirdiği gibi doğru postürde yapamıyorsa salona gidip hoca yardımı alması gereklidir
ama kişi bilinçliyle ve yapacağı hareketleri doğru bir şekilde yapabiliyorsa o zaman sadece evde değil her yerde kas yapıp fiziğini geliştirebilir
Aynı hareketleri çok farklı hocalardan izleyip evde ayna karşısında yapmam sakatlıkları engeller diye düşünüyorum.
Cevap
4Cevap
Şart değildir. İnstagramda bir adam 5 ayda 60 kilodan 70 kiloya çıktı kas kütlesi koyarak. İstersen hesabını vereyim bir bak.
Anladım.. galiba temel mantık deneme yanılma ile gitmek ve mumkun olduğunca ağırlık çalışmak
Motivasyon için gerekli
bence salon şart ya
Öyle bir dünya Yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?