Merhabaa 🌸
Ben antrenmandan sonra kahve ile tüketildiğini biliyorum ve öyle yapıyorum.
Öncesinde de tüketilebilir mi?

Merhabaa 🌸
Ben antrenmandan sonra kahve ile tüketildiğini biliyorum ve öyle yapıyorum.
Öncesinde de tüketilebilir mi?

Protein barı antrenman öncesinde de tüketebilirsin. Önemli olan antrenmandan önce vücudunu beslemek ve enerji sağlamaktır. Ancak herkesin vücut yapısı ve alışkanlıkları farklı olduğu için, kendi vücudunu dinleyerek en uygun zamanı belirlemen önemlidir.
öncelikle bu tamamen sana bağlı bir şey kahve gibi.. antrenman öncesi alımı ekstra bir enerji sağlama yapar.. neden olmasın diyebilirsin kendi kendine, antrenman sonrası ise içindeki protein ve karbonhidrat onarım görevi görür yine işine yarayacak bir durum..
benim kişisel tercihim antrenman sonrasıdır.. ama kafein antrenman öncesi.. :)
Genelde ben sonrasında yiyordum spor öncesi zaten biraz yemek yiyorum ondan sonra spor yaptığım için açlık ya da böyle düşüklük hissetmiyorum ama spor sonrası bir şeylere ihtiyacım oluyor.
hem antrenman öncesi hemde sonrasında tüketilmeli diye biliyorum
antrenman öncesi enerji için antrenman sonrası için de ölü yorgun kasların beslenmesi için
teşekkür ederim
Cevap
15Cevap
B en mola arasnda meyve veya mısır gevreği yerim enerjm artıyor veya kahve icerm
Ben genelde gün arasında geçiştirme için tüketiyorum. Zuber markasından daha ziyade wasp 50 gr protein bar tavsiye ederim.
Gıda takviyesi spordan 1 saat önce yapılır ama hafif beslenilir ortasında böyle tüketimler olur ki enerjiyi toparlasın spor bitimi yine takviye alırsın
Antrenmandan sonra uyarıcı (kafein) alınması tavsiye edilmez sinir sistemi ve kalp sağlığı açısından.
Antreman öncesinde ve sonrasında kısmî ölçülerde alıyordum spor yaparken.
Genelde antrenman sonrasında olur diye biliyorum
Antrenman öncesi sade kahve tüketilmesi taraftarıyım. Sonrasında yemek daha makul gibi.
Önce alırsan bi faydasını görmezsin ama alsanda sorun olmaz sadece tokluk hissi verir
Açlık durumuna göre açsan antrenman yarım saat mnce tüket yok toksan spor sonrası hemen ye
Mumkunse tuketilmemeli, saglikli maglikli degil seker deposu.
Aslında durumlara göre değişiyor ama antrenmandan sonra kaslar hasar aldığı için protein takviyesi almak daha iyi olur
Hiç kullanmadım ve ilk defa gördüm
Bence hiç tüketilmemeli zararlı
İlgi alanıma girmediği için bir bilgim yok
Açlık vurursa affetmem sonrasi daha iyi ama
Sonrasında yiyorum
Sonrasında tüketebilirsin kas liflerini onarır
Spor sonu olur
Antrenman sonrasında tüketilmeli.
şunları tüketmeyin sakat işler
Antrenman sonrası daha iyi
Bence sonra
Sonrasında