yanlışlıkla kilo verip daha fazla zayıflayan oldu mu?
zaten zarganayım
yanlışlıkla kilo verip daha fazla zayıflayan oldu mu?
zaten zarganayım
Evet, fitness yaparak vücudunuzu şekillendirebilirsiniz. Doğru program ve beslenmeyle kas kütlenizi artırabilir ve istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz. Ancak, yanlış bir şekilde yapılan egzersiz veya beslenme alışkanlıkları sonucu kilo kaybı yaşanabilir. Bu nedenle, profesyonel bir antrenör veya beslenme uzmanından yardım almak önemlidir.
Cevap
4Cevap
Tabii. İyi bir beslenmeyle fazlasıyla toparlarsın sporla birlikte
Benim zargana arkadaş bi senedir aynı formda, işe yarar mı bilmiyorum
Yemek yemiyorlar hocam yemek. Çok yiyoruz diyorlar onların 2 günde yediğini ben bir günde yiyorum @kremali_spagettii
@Ahmet373737 heeeeeee şimdi anlaşıldı
Harbi doğru bu arada. Bizim bu zargana birader de yemek yemez ve çok yediğini iddia eder. Teneffüslerde su içtiğini bile görmedim herifin
Hahah normal o zaman. Bak ben 5-6 öğün yiyorum ve 3 öğünü sağlam yiyorum. Yani o bir öğünde normal bir insanın bir günde yediğini tek seferde yiyorum. Kilomu korumak için az yersem hemen kilo veriyorum
Metabolizma hızı işte... Ben de masanın üstünde duran kurabiyeye bakış atınca bi 5 kilo falan alıyorum.
Ya kıyamam hjsjd
Kanka yapma kızlar zengin erkeklere bmvsi olana veriyor sen dağ taş delsen de boş
kızlar için değil kisisel gelisim icin
Yemekle alakalı o dostum pirinci bol ye tavuk kadae önemli günlük 250_300 gram ye çiğ ağırlıgı bak nasıl kalıplaşırsıb
Aynen kilo bile alırsın
Kaloriyi arttir o zaman
hayır.
Az kalori yak cok yemek ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?