Gerçekten bilen deneyen işe yaradığını düşündüğünüz egzersizler var mı? Bu işin ehli olanlar yanıtlarsa sevinirim?

Gerçekten bilen deneyen işe yaradığını düşündüğünüz egzersizler var mı? Bu işin ehli olanlar yanıtlarsa sevinirim?
Merhabalar öncelikle kendimi tanıtarak başlamak isterim vereceğim cevaba. Ben uzun yıllar sporculuk yapmış sporculuk dönemlerinde birçok Türkiye çapında başarısı madalyası olan milli takım adına uluslar arası bazda yıllarca yarışmış bir sporculuk dönemi ve uzun yıllar antrenörlük yapmış birçkk türkiye dereceli ve uluslar arası bazda yarışabilecek sporcu yetiştirdim. Bedeneğitimi alanına saha bazında girişim 9 yaşından başlamaktadır akademik eğitim aşaması ise lise bazından başlayarak üniversite ve takip eden yüksek lisans ile tamamlanmıştır yani işini iyi yapan biriydim sporculuk ve antrenörlük konusunda kendine yeteştirmeş ve sahada kendini kanıtlamış bir insanım.
Sizin sorunuza gelince herkesin vücut yapısı egzersiz durumu beslenmesi farklı olduğu için herkesin çalışması gereken egzersizlerde farklılık gösterir ancak düzenli beslenme bilinçli antrenman programları ve egzersizler ile yaklaşık olarak 3-5 ay içerisinde külçanızda %80lere varan bir değişim ve iyileşmeyi gözünüzle görülebilecek hale getirebilirim beni dinlediğiniz taktirde sonuç garantisi verebilirim size.
Cevap
17Cevap
En iyi egzersizler lunge, hip-thrust, glute bridge, bulgarian split squat, cable kickbacks, hip abduction. Ağırlıklarla çalışınca baya etkili hareketlerdir. Kolay gelsin
Squat ve twist yapacaksın birde bunu alacaksın sonra değişikliği gör
Squat, bir de komandoların spor hareketlerinde var, şınav pozisyonundayken aniden öok hızlıca bir ayağını kalçaya doğru götürt.
Kalça kaslarını kuvvetlendirici hareketlerle olur
Kalçalarda kaldırılınca güzel oluyor
Pentide senin derdine çözüm olan şeyler var
Biri ilgi versin kalkar o
En iyi yöntem squat gibi denemekte fayda var
hersyin kalkani iyidir
Neden sariikmi
Sarkık değil şekillendirmek istiyorum daha dik daha yuvarlak hatlara sahip olmak için
Squat işe yarıyor
İkisi farklı kadin
Seninki sarkıkmı
Evet senin popo çok mu dusuk
Squat
Spor ile mümkün canım benim
Yapariz istersen
Squat olabilir
Dmalma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?