Sporcu arkadaşlar lütfen tavsiye verin?

merhaba uzun olabilir kusura bakmayın fakat kendimi iyi anlatıp sizden iyi yardımlar tavsiyeler bekliyorum , umarım tavsiyeleriniz olur şimdiden teşekkür ederim

7-8 ayda ortalama 10 kilo verdim , aralıklı oruç , kalori azlığı , eğimli yürürüş bunlarla birlikte verdim kiloları ne kadar sağlıklı bilemem ama spor beslenme birlikte yürütmeye çalıştım az olan bilgilerimle. şu an istediğim hayalimdeki kiloya 1-2 kilo uzaktayım. ( kilolu görüyorum hep kendimi hastalık mı bilemem ama hayalimde heo bi kilo vardı ve ona 2 kilo kaldı tartıda onu görünce durduracağım kendimi) . daha sonra biraz ağırlıklara başladım kendimi yoruyorum dersem yalan olur yormuyorum ama yapmaya çalışıyorum kendimce salonda. bir incelme var evet fakat oturunca hala katlanıyor karnım o çizgi çıkıyor. belim hala kıvrak inceliğe sahip değil. bunun için ne yapmam lazım. evet yağ kaybı yapmam gerek kalori açığı oluşturuyorum fakat biraz zorluyor bu durum artık. bu süreçte bir hastalığa da yakalandım bu yüzden şeker un makarna pilav bunları çok yiyemiyorum bu olumlu bir durum olur belki de.

sizden ricam ne yapabilirim özellikle belimin kıvrımlı ve ince olmasını istiyorum. oturduğumda katlanmasın yemek yiyince hemen şişmesin. en ufak bir şey yediğimde suçluluk duyuyorum. bu arada önerebileceğiniz tarifler ya da siteler olursa çok sevinirim. bu hastalıktan dolayı beslenme türüm daha zorlaştı. normal yumurta yerine omlet yiyebiliyorum , ekmek yerine tambuğday patlağı, vs vs. her ütrlü yardımlarınızı bekliyorum.

iyi akşamlar

Güncellemeler
+1 yıl
? yardımcı olacak arkadaşlar yok mu
Sporcu arkadaşlar lütfen tavsiye verin?