- Spor konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılBiri sandalyeyi altımdan çekince ;;) askıda kalabiliyorum. Evet çok haklısınız bağlantılı kaslar güçlenince eklemlere binen yük baya azalıyor özellikle diz ve belde bariz hissediliyor, kaslar taşıyor yükün çoğunluğunu. Çömelince diz ağrısı çok azalıyor, çok yürüyünce bile dizlerde ağrı az oluyor, birşeyler taşıyınca belde ağrı azalıyor etrafındaki kaslar güçlenince.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka squart tuvaletin onca yıldır sporla isim sende duyuyorum
077 Yorumla
Soran+1 yılVallahi fark ettim önceden dizlerim ve bacaklarım acıyordu :)
Cevap sahibi+1 yılDizlerinde menisküs yırtığı ya da kireclenme olabilir ama tuvalette popo çıktı diyemi iyi onu cozemedim ama biraz oblikleri ve abdomisleri çalıştır bence
Soran+1 yılHayır güçsüzlükten ve hareketsizliktdn oluyordu. Dizlerim de ekstra sorun olsa belli eder ve anlarım zaten. Alaturka tuvaletten bahsediyorum, normal değil. Olayı profesörlüğe çevirmeye gerek yok. Benimde spor ve anatomi ile bilgim var merak etme☺️
Cevap sahibi+1 yılAlaturka tuvalet kaldımi peki onu anlamadım şu devirde benim sporda bilgim var mesleğim bu çünkü fitness hocasıyim bilgili hanım 😉
Soran+1 yılBen de pilates hocasıyım tek fitness hocası bilmiyor bu işi :) alaturkada hareketsiz bir insan gayette anlar düzenli squat yapsa güçlendirdiğini. Ayrıyeten var demek ki aklımıza geldi yazdık :)
Cevap sahibi+1 yılGüçlendirir ona zaten bişey demedim alaturka tuvalet bu zamanda kaldımi onu dedim ☺️ iyi senin için kolaylık sagladiysa eskileri seviyosun demek
Soran+1 yılBazı okullarda oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılO sağlık ve hijjen açısından senin için iyi olmaz soleyimde idrar enfeksiyonu çok rahat bulaşıyor kadınlara
Soran+1 yılBu arada neden oblik ve abdominisleri çalıştırayım? :)
Cevap sahibi+1 yılFoto seninse oblikler çalıştır artık beni pilates hocam diyor farketmedinmi ☺️ yakışır oblik eğer foto sana aitse
Soran+1 yılFitness hocasıysan abdominal bölgenin beslenmeyle çok alakası olduğunu anlarsın diye düşünüyorum ki bu fotodan bu konuyla ilgili pek bir şey anlayamazsın :)
Cevap sahibi+1 yılBeslenme zaten var bunu sende bilirsin her spor dalında şekerli gıdalar beslenirsen olmaz ama sen çalıştırmamissin ben onu soledim sidik yarışı gibi oluyor şu an konusmamiz 😂
Soran+1 yılBu fotodan asla anlayamazsın pilates hocasıyım çalıştırmamamın ihtimali var mı? Hatta bunu söyleyince pek bilgili gibi de durmuyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılObliklerin çalışmış halimi bu haklısın ben bilmiyorum ben kaç senedir bu işin içindeyim bilmiyorum baksana fotodan apaçık belli oblik çalıştırmamissin onu calistirmayan aldonisleri hiç calistiramaz ben aslında senin hoca oldundan şüpheliyim her squart yapan hocamı oluyor 😂
Soran+1 yılSen ilk önce terimleri doğru yazmayı öğrenmeyi denesene bir hoca olarak. Asıl ben senin hoca olduğundan şüpheliyim hahaha. Tek bildiğin oblik o da yazı mı kolay diye mi? Bu arada hangi obliklerden bahsediyorsun external internal? Gerçekten şu fotoyla anladıysan sen her şeyi bildiğini sanan fitness hocalarındansın. Allah bilir squat yaparken dizler parmak uçlarını geçmesin de diyordur bu 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAaa çok mu sinirlendin maşallah nasıl hocasin sen çözemedim ben okadar öğrencim var tanıştırim seni onlarda vücudun onda biri sende yok bir plates yapan birisi gibide değilsin de niye bu kadar sinirlendin iyi hoca hanım bana atsana bir belgeni pilates belgeni bende sana spor hocasi belgemi atım ne dersin 😂
Cevap sahibi+1 yılElbet vardır bir pilates sertifikan değilmi😂
Soran+1 yılAbi bir insanın kiloları olsa da fiziği mükemmel olmasa da hoca olabilir. Ben senin öğrencilerine acıdım ya. 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen öğrencilerime acimayi bırak bir hoca önce kendi gosterisli olcakki insanlara sporu asilayabilsin sen sertifkani atsana bana bakım sözde hocacim 😂 konuyu değiştirmeyelim
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım ok spor yapiyosun ama hiçbir hoca suart yaptım diye alaturka tuvalet rahat ediyorum demez sende duydum ki zaten hoca değilsin sertifikan bile yok spor salonuna her giden hoca olmaz sanırım kendini hoca zannetmissin oda doğru sende tipsal terim psikoz var bence 😂
Soran+1 yılBu arada oblikleri de rektus abdominisi de transvers abdominisi de çalıştırıyorum için rahat olsun. Şu anda kalori fazlası besleniyorum. Çünkü çok zayıftım. Her şeyin bir sırası var. Böyle şeyler zaman alır fitness hocası (!) 😉😀
Cevap sahibi+1 yılÇalıştırdin bumu peki ya da spor salonunda calisanlarimi izliyosun o değil ben belgesi olmayan birisiyle ne diye tartışıyorum ki 😂 sensin sen sertifika zaman alır herkeze vermezler pilates hocası sen beslenmeyi bilmiyor olamazsın değilmi 😂
Soran+1 yılSertifikam var, fitness hocasıyım demiyorum zaten. Egzersiz ve spor bilimleri öğrencisiyim aynı zamanda.
Cevap sahibi+1 yılPilates hocacimmmm😂 sertifikan var mı senin ciddi soruyorum squart setlerini yükselt buda sana kiyagim olsun
Soran+1 yılZaten fiziğim ölçülerim kötü değil, yağlı obez değilim. Kas oranım normal gözüküyor, yağ oranım düşük. Bir fotoyla bunu anlayabileceğini sanan zırlardan değilim en azından
Cevap sahibi+1 yılBen fitness demedim pilatess hocacimm pilates sertifikası sen öğrencisin daha ok ok 😂
Soran+1 yılAyrıyeten ne hocası olursan ol gelişimin hiçbir zaman bitmez. Kendimi geliştirmeye odaklıyım her zaman.
Cevap sahibi+1 yılSen neden yanlış anliyosun ben sana obez demedim ben sana olmayan yerini çalıştır dedim yani hakaret etmem kimseye bu fotoyla tabi amlayamam gördüm yeri soledim canım benim sen yemin ediyorum beni şu an yaslandirdin 😂
Soran+1 yılAlaturka muhabbeti esprisine yaptığımı anlayacak kapasiten de yokmuş. Halbuki Atatürk ben sporcunun zekisini de severim demişti 😭
Cevap sahibi+1 yılAma pek bir yol katedememissin geliştirmede sen ne dedin bundan önce spor hocası fizikle olmaz dedin ya orada gözümde bittin sen özel ders vermiyormusun benim gibi pilates hocasiysan e onlar senin obez birisi oldunu görse senden ders alirmi almaz burdan zaten düştün 😑
Cevap sahibi+1 yılYani ben pek öyle espiriler yapmam pilatesssss hocacimmmm 😂 gece gece güldürdün o değil önüne gelen herkes hocayim diyo iş sertfika geldinde birden hocalık sönüyor sensin hocam sensin sen hocaysan ben değilim bu dk itibaren 😂
Cevap sahibi+1 yılZaten ben vücudunun eksik yönünü söyleyince çıldırdın o değilde espiriden anlarım espiri kaldırmıyor gibimiyim 😂
Soran+1 yılTamam da çömelmiş hâlde anlayamazsın. Ben de bunu diyorum. Çünkü çalıştırıyorum. Karın bölgem kötü durumda değil.
Cevap sahibi+1 yılGülüyorum sana şu an gece gece 😂 platess hocacimmm😂
Soran+1 yılBenim hocalığım sönmedi, her zaman gelişime açığımdır. Bitmedi de daha bu işler böyledir. Sana şu an sertifikamı neden atayım? İsmimi soyismimi nerden sertifika aldığımı neden deşifre edeyim. Zaten gizli kullanıcı olarak atmışım soruyu.
Cevap sahibi+1 yılAnlarim gerçi sen foto benimde demedin seninmi foto peki tartismicam ok güldük eğlendik ben sana yardımcı olmak istedim sen değişik anladın
Cevap sahibi+1 yılşu an hoca isen sertifka kanitmalak zorundasın gizli neden oluyosun sen zaten hocasin gizlilik ne alaka yaptın meslekte burada birisi tanicak diyemi ben bana at soy ismini karala ben anlarım
Soran+1 yılİnsanların sağlık problemleri olabilir. Benim fiziğim yerinde zaten. Ama sağlık problemleri olup iyi pilates hocası olan tanıdıklarım da var. Sağlık provlemlerinden ötürü kiloyu zor veren. Toz pembe hayatından çık ilk önce. Bir insanın değerleri normalse ilk önce sağlık için yapar. Sadece omurga problemleriyle gelen öğrenciler var. Amaçları mükemmel fiziğe ulaşmak değil. Sen kendini fitnessa çok kaptırmışsın ya da kaslara. Vücudun da omurgan ve eklemlerinde var hatırlatayım da :)
Cevap sahibi+1 yılKız şimdi beni şu son yazdinda nasıl yargiliyon 😂 sakamisin sen 😂 ben biseymi dedim ben sana diyorum ok sağlık proplemin varsa bişey diyemem sen zaten şu an bir kukruyosun 😂 o konuda fikiriz herkes önce sağlıklı vücudu için geliyor güzelim yorma beni valla yorma 😂
Cevap sahibi+1 yılvar mı sağlık proplemin inşallah yoktur sağlık önemli var mı bir sıkıntın
Soran+1 yılAşırı iticisin, squart değil o squat. Kas beyin ilişkisi kuramamaktan beyin gerilemiş senin. Davranışlara bak. Ahlaklı bir hoca değilsin. Kendini bir şey sanan balonun tekisin.
Cevap sahibi+1 yılİticiyim klavye otamatik doldurma diye biseh var bilirmisin bak misal şu an bile çok yazım hatası var sen taktın bana kardeşim balon değilsen eğer bana şu sertifikani bir at bakım onine gelen senin gibi hocayim diyor bakım çakma hoca valla varya sende biraz beyin geriliğide sezdim 😂
Cevap sahibi+1 yılÖnce bir sertifikani bana paylaş sonra benimle spor hakkında konuş elinde sertifkan yok biseyin yok ne oldun belli değil burada ben pilates hocasıyiimmis ne bu buna kendin bile inanmıyorsun su vücutla senden hoca olmaz geliştir gel kendini😂
Soran+1 yılNiye kanıtlayayım ismimi soyismimi göstermeyeceksem internetten de bulur atarım? Senin kafan mı güzel arkadaşım? Ayrıyeten neden kanıtlamak zorundayım onu anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılPilates hocasissin belgen yok bilgin yok profilin gizli ama hocasin ok arkadaşım bana çalıştığın spor salonunu yazarmisin hadi bakım
Cevap sahibi+1 yılİnternetten buldunu ben anlarım bir telefonla ben öğrenirim senin ne hocası oldunu öyle bir akilsizlik yapmazsın sanırım ya tamam kardeşim çakma hoca tamam sen hocasin ok valla cattik hayatında bilgi birikimi olmamış cahil insanla uğraşıyorum git sen alaturka tuvaletine gülelim eğlenelim hadi canım
Cevap sahibi+1 yılRezil olma diye alttan alıyorum ama hala bilgisiz konuşuyosun kardeşim tamam sensin sen bir hocasın tamammi mutlu oldunmu nasıl bayansin sen böyle hocamı olur daha beni ikna edemiyosun sen öğrencilerini nasıl ikna edeceksin 😂
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım seninle tartışmak istemiyorum tamam hocasin ok ben ne oldunu anladim burdaki. kiselere ben hocayim de ben sana öğrencilerimi de tanıştırayim ama sende nedense hep çene icraat yok
Soran+1 yılİğrenç yorumlar ya. Senin gibi iğrenç zihniyetle bilgilerimi paylaşacak kadar canım ben de. Ruh hastası. Sen kendi fiziğine bak. Gögüs kası değil memesi var bildiğin.
Cevap sahibi+1 yılAllah'ım kız sen ciddi ciddi kafayı yemişsin şu an seni çözemedim , 😂 terbiyesiz igrencmi tuvalette alaturka diyen sen iğrenç olan ben iğrenç sensin senin bir bilgin yok senin bir sertifikan yok senin bir hocaligin yok hastamisin sen 😂
Soran+1 yılHangi üniden mezunsun?
Cevap sahibi+1 yılBen sana acıyorum şu an içindeki seytani çıkardı arkadaşım gizliden ciksana neden gizlisin
Soran+1 yılCanım sıkıldı öylesine paylaşım yaptım ruh hastası takıntılı Hoca (!) sana ne!!!
Cevap sahibi+1 yılGel sen bana at sertifikani sana ben ne unisi ne oldunu hepsini solicem su sertfikani göreyim şu an senden ciddi korktum var bir r hastalığı sende birazdanda kufurde edersin sen hocaymis 😑
Cevap sahibi+1 yılO sensin ben dedim onu sana ben sadece sana söyledim hakaret etmedim ama nedense birden çıldırdın kendinle ilgili propleminmi var 😂
Cevap sahibi+1 yılPsikolog arkadaşım var çok iyi onerebilirim 😂
Soran+1 yılSadece paylaşım yaptım, canım sıkıldı uyku tutmadı esprisine. Senin gibi ruh hastaları olduğunu bilseydim yapmazdım gerçekten. Sana ne benim hayatımla ilgili bir şeyden? Yeter artık resmen taciz eder gibi sertifikamı istiyorsun. Sana nereden atacam senin givi gereksiz insanlars kendimi mi kanıtlayacağım? Şizo ya şikayet edicem seni ya sapık yapıştı resmen. Git beyin sertifikası al kendine
Cevap sahibi+1 yılCiddi sende psikolojik sorunların var ben onu anladım ciddiyim istedin sorunu paylaşırsın ben güzelce yorumumu yaptım kaşınan sensin pis sapikta sensin senin neyine bakim ben iğrenç cattik deliye arkadaşım surdan benim yorumumu sil hadi seninle uğrasamam delimisin nesin cattik gece gece
Cevap sahibi+1 yılÜstten benim yorumumu sil seninle muhattap olmak istemiyorum cahil insan cattik gece gece şizofren
Cevap sahibi+1 yılŞimdi esprisine paylaşmış ondan önce hocaydi 😂 akıllı bulmazki su yorumların başından yorumumu sil muhattap olmak istemiyorum seninle
Soran+1 yılAbi sen ismini soyismini ver kadınların fiziğiyle nasıl alay ediyorsun, bu yorumlarını öğrencilerine gösteriyim. Anlasınlar senin ne olduğunu o zaman anlarız. Bir hoca asla bu tavırda olmaz zaten!
Cevap sahibi+1 yılBunu diyende gizliydi bana kimsenin fizigiyle dalga geçmedim bu bir şizofreni baştan sona kadar oku yazıları hakaret küfür sende bunu soleyim tavrın senin bozuk eğer bir hakaret daha yaparsan o konusmani avukatima vermek zorunda kalcam ondan sonrasini sen anlarsın ok şimdi yorumumu 3 noktadan sil çünkü sabrimin son ayarindayim ok
Soran+1 yılYa sen ruh hastasısın. Ne alaka hocalıkla bu paylaşımın. Kafadan mısın sen? Ben silemiyorum sen sil asıl
Cevap sahibi+1 yılHala hakaret hala hakaret bak bayansin bişey demiyorum ama bak sonunda ağlarsın ok ciddi yarın avukatima vermek zorunda kalcam siniyosun beni benim en başta yazdım yorumu görmek istemiyorum de gider ok ben ağzı bozuk bir bayan denilen insanla muhattap olmam senin sorun 3 noktayı tıkla benim en üstteki görmek istemiyorum tıkla
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha zorlansan eğer bu yazılarını avukatima vermek zorunda kalcam
Soran+1 yılKüfür mü ettim ben mi görmüyorum? Ya da kendi hakaretlerini görmüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYukarı çık oku benim sana hakaret etmedim görürsün ne sapıklık demedin kalmadı ne ruh hastası demedim kalmadı sen nasıl bayansin ben erkek oldum halde sana bir kötü söz söylemedim halde böyle küfürler nerden geliyor karşındaki babanın oğlu değil unutma bunun suc olduğunu
Cevap sahibi+1 yılBiliyosun
Soran+1 yılŞizofreni psikolojisi bozuk falan hakaret değil mi sanıyorsun? bende bir çok sertifika tacizini bile verebilirim. Baştan beri çok bilmiş tavırlarınls beni rencide eden sensin. Buraya kafa dağıtmaya girdim. Senin gibi bir insanın çok bilmişliğini dinlemeye değil.
Cevap sahibi+1 yılBen sana çok bilmişlik yapmadım hakaret ederek mi soledim hayır normal güzel bir söz olarak soledim söylemez olaydım soledim soleyeni bana catiyosunn😂
Cevap sahibi+1 yılBen sana hatta insanlık niyetine sagliksal bir hastaligin felanmi var dedim iyi niyetiyle sen hala bombalama kime sinirlendinde benden almaya kalktın hırsıni
Soran+1 yılGayette bilmişlik yapıp önyargılı tavırlarınla beni cahil ilan ettin. Kimseye kızgın değilim. Buraya kırk yılın başı girdik kafa dağıtmaya, kimsenin bilmişliğini dinlemeye değil
Cevap sahibi+1 yılBen seni cahil etmedim bu konuda anlaşalım belli birisine sinirlenmissin bütün deşarjini benden aldın ona ok hakaretlerin için özür dilermisin bekliyorum
Soran+1 yılYorumlarına bak istersen asla dilemeyeceğim hakkımı yedirtmem
Soran+1 yılNe özrü bekliyorsun rencide edici tavırlarınla
Cevap sahibi+1 yılBaktım ben gayet beyfendice konusmussum kız ne hakkı 😂 nerelisin sen sen dile bende dilicem söz ☺️
Cevap sahibi+1 yılBen rencide etmedim seni şimdi iftira atıyon bunu yap dedim sadece yararı olur dedim dedime pişman oldum 😂
Benim de arada yapmam şazım. Klozete alıştık
00 Yorumla
+1 yılYallah bin tazyik🤣
00 YorumlaCok komik
10 YorumlaSpor konusunda 677 cevap paylaştı. Dik duruşlarımda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatak da zjsjwjwje
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri