Fitness
Yüzme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fitness egzersizleri, direnç kullanarak kasları güçlendirir ve şekillendirir. Ağırlık kaldırma, vücut ağırlığı egzersizleri ve direnç bantları gibi yöntemler içerebilir.
Fitness antrenmanları kas kütlesini artırabilir ve vücudu şekillendirerek daha sıkı ve toparlanmış bir görünüm sağlayabilir. Farklı kas gruplarını hedefleyerek vücudu dengeli bir şekilde sıkılaştırabilirsiniz. Her iki egzersiz türü de vücudu sıkılaştırma ve toparlama konusunda etkili olabilir. Ancak hangi egzersiz türünün sizin için daha iyi olduğu kişisel hedeflerinize, fiziksel durumunuza ve tercihlerinize bağlıdır. En iyi sonuçları elde etmek için bir egzersiz programı oluştururken profesyonel bir antrenör veya fizyoterapistten yardım almanız önerilir.
Yüzme tüm vücudu eşit çalıştırırken aynı zamanda iç organlardaki yağlanmayı azaltır ciğer kapasitesi artar kondisyon ve zindelik kazanırsın aynı zamanda fitnessta asla yapamayacağın şey aynı anda her adetleri hem aktif hem pasif çalıştırırsın
Fitness yapmak vücudunuzu sıkılaştırır. Fitness, vücudun belirli yerlerini sıra sıra çalıştırarak yapılan bir spordur Ancak, yüzme de kısa zamanda çok sıkılaşmak için en çok tavsiye edilen sporlardan biridir. Su içindeki hareketlerinizin en küçüğü bile yağları yakmakta başarılı olduğundan yüzme, fitness’tan daha avantajlı olabilir.
Cevap
46Cevap
Fitness ve yüzme araç olur buna..
Seni sıkılaştıracak ve toplayacak temiz beslenmen olacak.
Kesinlikle yüzme. Suya direnç gösteren kas kadar çok çalışan kas yoktur.
İkisi de oldukça faydalı ama bana sorarsan fitness.
İkiside olursa süper olur. Ama bence yüzme çünkü su insanı daha fazla yorar, daha çok geliştirir, bütün bölgelerini kaslarını çalıştırır. Fitness da kendin bölge bögle çalışmak zorunda kalıyorsun
Yüzme aktivitesinde saçının tellerinden tırnağının ucuna kadar tüm vücudun hareket halindedir. Tüm vücudun zımba gibi olur. Ama düzenli yüzeceksin. 😎
Fitness ağırlık odaklıdır. Ve vücudu sıkılaştırıp, gerginleştirir. Sadece yüzmenin bir katkısı olmaz. Profesyonel yüzücüler de takviye olarak fitness yaparlar. Ki bir çoğu kaslı ve fit'dir.
Çoğunluk fitness demiş ama yüzme daha çabuk sıkılaştırır ve toparlar seni. Hem ayrıca daha da sağlıklı
Fitness. Yüzme vücut hatlarını belirginleştirir esnetir.
Fitness
Direnç antrenmanları yapıldığı için fitness yüzme daha çok kardiyo olarak geçer
Bence ikisi bir arada olmalı ama tercih olucaksa yüzme
fitnes sadece çalışılan bölgelere fayda sağlar ama yüzerken tüm kaslarımız çalışır
Onu bunu bilmem. Geniş basenli değirmen taşı kıvamında kocaman kalçali olmayın da...
Fitness tabiki, yüzme ekstradan vücut hatlarını belirgin yapar asıl olay fitness
Yuzmede kendi vücut agirliginla çalışıyorsun fitnesde daha fazlası o yüzden fitnes tabiki
İkisisinide yapan biri olarak...
Disiplinli bir sekilde yapılırsa 2 si de faydalı.
Yüzmek yağ yaktırır.
Ama fitness kas yapıp yağ eritir.
Yani fitness
İnce ve kaslı olmak istersen yüzme ince ve genişlik ister fitness ikiside olsun ister ikisinde yap
Kesinlikle yüzme. Suya direnç gösteren kas kadar çok çalışan kas yok.
İkisi de çok faydalı fakat en iyisi Fitness gibi geldi
Yüzle bacaklarda daha iyi calişitiyor be karın kaslarıda
Yüzmek tüm kasları çalıştırır. Suya dokunmak rahatlatır.
bence yüzme yani daha zevli ve rahatlatıcı ayrica omuzlarada baya faydali
Fitness +yüzme +mekik
Yüzme ile kısa sürede sonuç alman daha zor
Yüzme ile ben 1 günde 1,5 kilo verdim inanamazsınız belki ama sığıda bata çıka yüzdüm ve 1,5 kilo erimiştim.. Fitness yaparken yavaş kilo veriliyor.. Koşu ve yüzme en etkili iki egzersiz..
@linkerboy1991 oturduğun yerde de o kadar eksilirsin su kaybederek. Bunun adı kilo vermek değil.
Spor yapan insanlar ilk 10 dakikada karbonhidrat yakarlar ve spordan 1 saat önce mutlaka protein almak gerek. Ayrıca bol sıvı tüketirsen kaybettiğin su sana zarar veremez.
İkisi de yapılsa mükemmel olur.
Yüzme çok daha iyi bence
Kol ve omuz icin yuzme
Fitnis vücudu sıkılaştırır
Mümkün değil , koşu yapmadan
Fitness daha faydalıdır.
yüzme genelde tüm kasları çalıştırır
Fitness
Yüzme esneklik katar Fitness sıkılaştırır
İkiside çok faydalı ama yüzme de ferahlatan hisside olduğu için çok seviyorum.
İkisi birden harika gider
Yüzme tüm kasları çalıştırır.
Yüzme kadar sağlıklı ve toparlayıcı spor dalı yok.
Yaşam tarzına baglı
Yüzme daha etkili her yerin çalışır
Her ikiside ama fitness daha işe yarar
Fitness daha iyi bence
Doğru yapılan bir fitnes
Ağırlık çalışmak
Yani fitness
Fitness
Fitness
Fitness
Fitness
Yuzme cunku suda dura dura vuxut sikilasiyor