Koştuğumuz da duş alıp rahatlaya biliyoruz ama yuzunce daha çok yoruluyoruz.

Yüzme
Koşu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yüzme bütün vücudu çalıştırması ve sakatlanma ihtimalinin daha düşük olması sebebiyle benim için daha değerlidir ama eğer koşacaksanız sabah aç karınla koşun.
Yüzmek daha çok yorar çünkü kollar ve bacaklar koşmaya göre daha fazla çalışıyor. Ayrıca sırt omuz karın gibi diğer kas grupları da oldukça fazla çalışıyor. Daha kompleks ve teknik bir spor.
İkisi de çok etkili yüzenbir arkadaşım zayıfladı ama omuzları çok genişledi ben koşmayı tercih ederdim tabi erkek olarak yüzmek geniş omuz iyidir 🤗
Zaten kalıplı ve omuzu geniş birisiyim 😂 sadece birazcık kilom var
Daha da genişlemez umarım
Yine de yüzme 😂
Yuzcem ya seviyorum zaten 😂balkona çıktığımda görünce dayanamiyorum ne yapayım
Yüzmek daha çok kalori yakar bence.
Nickin çok güzel..
Seninki kadar güzel olmasa da 😂
Beğenen insan takip de eder 🙁
Cevap
16Cevap
Ikisini de yapan bir kişi olarak nasıl yaptığınıza göre değişir. 1 saat tempolu serbest yüzme ile 1 saat 10 km/saat hızla koşmak aşağı yukarı aynı miktar kalori yakmanızı sağlar.
Açık ara yüzme alır. Çünkü tüm kas gruplarını harekete geçirir. 30 dakika koşacağına 10-15 dakika durmadan tempolu yüz daha çok kalori yakarsın.
Kalori yakma , kalça baldır açısından koşmak daha iyidir. Yüzme ise tüm vücudu çalıştırır ama koşmak kadar kalori yaktırmaz.
Aralıksız kulaçla serbest stil ve hızlı yüzmenin daha çok yakacağını düşünüyorum. Yağ yakmak için mükemmel spor.
İkisi de diil, öpüşmek yüznektende, konuşmaktanda daha fazla kalori yaktırır
Kendin cevaplamışsın zaten. Yüzerken tüm kaslar çalışır.
Bence yüzmek çünkü yüzünden kol ve bacaklarını kullanma oranı birbirine yakın ama kosunca bacak %80 çalışıyorsa kol 20 çalışır. Birde yüzme tüm vücudu çalıştırıyor diye düşünüyorum
işin bilimsel kısmını bilmiyorum ama ben yüzünce acayip yoruluyorum demek ki enerji harcanıyor yani 😄
Yüzme 👍
Vucuttaki tüm kasların çalıştığı tek spor...
Yüzme bütün kas gruplarını devreye sokar ve yağ yakmamıza neden olur su yorar ve yakar 🙂😉
Sen hangisini yapıyorsun
Yüzme
Vücut gelişim farkı var mı fitness gibib
Mesaj atar misin
Yüzmek
Koşmak.
Tabikide yüzmek
Koşmak
Yüzmek
Yüzerken aynı zamanda duş almış olursun
Yüzmek
Yüzmek tabi ki..