Fitness bilirlerini bu tarafa alabilir miyim :)

Spor salonuna başladım birkaç gün oldu adaptasyon haftamdayım ufak tefek şeyler yapıyorum. Amacım kilo vermek ve güçlenmek. Boy 155 - Kilo 62 vs. (vücut kitle endeksi 26.10).
Aslında sizlere sormak istediğim şey şu ki Ağustos gibi ablamın düğünü var ve ben düğüne kadar mesela ne kadar şekillenirim ne kadar zayıflarım? Yağ oranım kas oranıma göre fazla. Düğüne kadar en azından bir şeye benzemek istiyorum çünkü arzu edersiniz ki mevcut halimden hiç hoşnut değilim.
Fitness ve beslenmeyle ne kadar sürede ne kadar kilo verilir? Spor ne zaman etkisini gösterir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
3 ay sonra sonuçları almaya baslarsin. Devam motivasyonun çok önemli tüm vücut hareketleri çalış bir program yap mesela her hareketi kontrol edebilcegin ağırlıkla 12 tekrar 4 set gibi gücün ne kadara yetiyorsa bu programı her gittiğinde uygula güçlendikçe ya ağırlık artır ya da sayı set artışı yap ama azar azar artır. Bunun dışında hergun yapma birgün dinlen bir gün yap beslenme konusunda da pilav tavuk makarna türünü antrenmandan iki saat önce ya da antrenmandan sonra tüket ya da kahvaltıya denk geliyorsa iyi kahvaltı yap yağ şeker bunları azalt. Su tüketimini arttir. En önemliside yeterli uyu bu çok önemli olmazsa olmazı sporun çünkü uykuda olur her şey vücuduna. İstikrar ve sabır direnç bunlara azami derecede uy. Kokay gelsin sporu zevk haline getirirsen çok ddaha güzel olur. Simdiden kolay gelsin 👋
Şu anda zaten alışma sürecinde olduğum için 3*12 yapıyorum bazen üç beş artırıyorum ağırlığa göre devam edebileceksem zorlamadan ediyorum. Adaptasyon bittikten sonra antrenör bi program hazırlayacakmış zaten. 3 ay iyi aslında sadece düğün konusunda gerginim😅 teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Tamamen kiloya göre değişir 100 kilolu biri ile 80 kilo biri aynı antrenmanı yaparsa aynı zayıflamazlar kilolu olan daha çok verir ve bunun bir sınırı yoktur cardio yaptığın sürece kilo vermeye devam edersin
Minimum 3 ay, tüm vücut antremanlari, karın dahil yapmalisin, agirliktan sonra güzel bi kardiyo, beslenmenede dikkat et
Teşekkür ederim😊 adaptasyon sürecinden sonra zaten kişisel bir program hazırlanacakmış antrenör tarafından. Diyetisyen desteği de alıyorum inşallah her şey istediğim gibi olur
Tabiki olur yeterki sporunuzu bırakmayın iyi çalışmalarrr