Merhabaa 🌸
Hip thrust kalça antremanlarımın vazgeçilmez egzersizi, her antremanda mutlaka yapıyorum. Spora ilk başladığımda 15-20 kg ile yaparken şu an 90 kg ile yapıyorum.

Merhabaa 🌸
Hip thrust kalça antremanlarımın vazgeçilmez egzersizi, her antremanda mutlaka yapıyorum. Spora ilk başladığımda 15-20 kg ile yaparken şu an 90 kg ile yapıyorum.

Senin bacak attığın kiloda biz bench press yani göğüs atıyoruz daha çok ekmek yemen lazım 🙂
Bi zahmet atın yani erkeklerin üst vücudu daha güçlüyken kadınların da aksine bacakları öyle 😅
Aynen katılıyorum, ama sürekli aynı hareketi çalışma vücudu şaşırt, iç bacak dış bacak çalış merdivenlerden inerken bacağın titremiyorsa o antrenman tam manasıyla olmamış demektir 🙂
Yok zaten haftanın belli günleri arka bacak belli günleri ön bacak çalışıyorum yaptığım daha birçok egzersiz var 💅🏻
İyi ozaman , hocan felan var mı yardımcı olan yoksa tek başınamı uğraşıyorsun
Hayır senelerdir yaptığım için birçok egzersizi bilmiyorum bilmediklerimi de öğreniyorum programımı kendim hazırlıyorum.
Sadece alt vücut çalışıyorsun anladığım kadarıyla
Haftada iki günde üst vücut çalışıyorum
Tamam bizim gibi üst vücudun şişirme gibi dursun demiyorum ama üst vücudunda hata var antrenmanın ya da beslenmen eksik sırt omuz felan biraz olması lazımdı çoktan
Çok bir gelişme yok çünkü çok çalışmıyorum ama eski halime göre iyiyim
Popoyu büyüteyim yeter diyorsun, ah siz kızlar aynı 😅
Geçen sene son kez yaptığımı bilmiyorken 70 kg ile yapıyordum. Muhtemelen şimdi yapamam.
Cevap
9Cevap
bu egzersizi hiç yapmadım
ben kalçayı daha çok squat çeşitleri ile çalıştırıyorum
ama çok iyi bir gelişim göstermişsin 90 kg az değil
Maşallah 90 kilo iyi derece. O zaman 1 çuval çay şekerini 5 kat rahatlıkla taşırsın 👏
Çok eskiden 70 kiloyla 120 tekrar yapardım. Şu an vaktim olmuyor maalesef. Azmini tebrik ediyorum.
180 kg yapabilirim
Bende birkaç ay içerisinde o kadar arttıracağımı düşünüyorum 🙂
Bacaklarıma güveniyorum gelişimim hızlı direncim fazla.
şu an ki kilonun iki katı ama yapabileceğimi düşünüyorum hemen olmaz zaten kademe kademe olur bir anda 180 kg a çıkılmaz sakatlık yaşanır.
Aynen ama o iste kademe kademe artirma 1 2 ayda olmaz yani. @candygirl34 daha iyi bilir. O bu fizigiyle kaslariyla 180 yapabiliyorsa sen bir kac sene sonra anca o seviyeye cikarsin
2 ayda olur demedim zaten en az 4-5 ayda olabilir.
Tabiki yapabilirsin ama hareketi bozmadan setler halinde yapmak ağırlığı kaldirmaktan Daha fazla zaman aliyor
Ben de daha yeni başladım telefonumu hiç götürmedim diye yapacaklarımı bilmiyorum bu sefer götüreceğim telefonumu galiba
Egzersiz yapmıyorum rekorum yok
Hiç yapmadım ama seni tebrik ediyorum
Bunun ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok
Ayakkabınız çok seksi
Bilmiyorum
Cok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar