Merhabaa 🌸
Yapmaktan en keyif aldığım egzersiz diyebilirim. Ben genelde 90 kg ile yapıyorum ama rekorum 100 kg 😅 siz kaç kg ile yapıyorsunuz?

Merhabaa 🌸
Yapmaktan en keyif aldığım egzersiz diyebilirim. Ben genelde 90 kg ile yapıyorum ama rekorum 100 kg 😅 siz kaç kg ile yapıyorsunuz?

Hatırlamıyorum Ama Bi ara 2017 Yılından 2018 kadar Spor Salonuna gidiyordum o zaman denedim gerçekten ağır kas yaptıran spor he Spor Salonu Demişken bi keresinde orada vücudumun Kaldıramayacağı Yük de halter Deneyim dedim Neyse denedim kaldırdım elimde kaldı 😅 zor indirdim düşündüm vay Anasını dedim Heriflere bak birde bunu Çok rahat kaldırırlar tebrik ederim dedim içimden tabi normal beton gibi kolları var
Leg press, squat, hip thrust gidi kalca, godek ve alt sirt egzersizlerinde kadinlar erkeklerden cok daha fazlasini kaldirabilirler. Nihayetinde gobegiyle hayat veren bir cinssiniz 😅
"90 kilo" tek basina bir sey ifade etmiyor kac tekrar kac seri yapildigi onemli 4 seri, her seride 6-8 tekrar ile 90 kilo iyi bir agirliktir bacaklara kas yapacak kadar cok degil ama sekil almasini saglamaya yetecek kadar coktur.
Soruya donecek olursam 120 kilo ile 5x8 yapmisligim var, daha fazlasini yapacak olsam kilo yerine tekrar sayisini artirip 10 tekrara cikarirdim. Kiloyu artirmak her zaman iyi olmayabilir
Spor salonuna gitmiyorum. Ama 200 rahat basarım şu haldeyken. Düzenli çalışmayla artar
Evet ben de 20-30 filan yapıyorum ama güzel bence de zevkli
Cevap
54Cevap
ben de yaparım herhalde
@VişneliBrowni_ 100 kilo yapabiliyosan kasın var demekki
Biraz var canım
sakıncası yoksa boyunu söylebilirmisin benimki 1.73
1.72 bende
anladım polislik denemelisin
Hic agırlk egzersizi yapmadm ya
150 gibi yapıyordum en son
90-100-110-120 şeklinde yapıyorum. Ağırlık arttıkça hareket sayısı azalıyor.
Bu hafta 260 yapabildim 😀hastaydım zaten anca atlattım normalde 300 bandlarında dolaşıyordum
burada önemli olan ne kadar ağırlık kaldırmak değil kasları ne kadar çok hasar verebilmek önemli aşırı ağırlık zedeler adeleyi hacim kazanılmaz aksine geriler
En son spor salonunda antrenman yaptığımda 410 KG yapmıştım.
Bu hareketi birkaç kez denemiştim, 70kg yaptığımı hatırlıyorum onda da belim çok kötü ağrımıştı. Ya çalıştığım yerdeki alette bir sorun vardı ya da bana göre değildi. Leg extension ise tek bacak 50kg çalışırdım.
Spor salonuna gitmeyeli çok oldu hatırlamıyorum ama en yoğun en güçlü yaptığım hareketlerden biriydi. Bacaklarım diğer bölgelerime göre çok daha güçlü.
Şu an tekrar yeni başladığımdan biraz hafif başladım 150 gibi ama 4 sene öncesinde 200 250 arası basıyodum
Çok zor ya. Nefes nefese kalıyorum bazen.80 iyi bence
Evet canım geçen bende 120 ile tamamladım evet yamyamın önde gideniyim
Tabi yattığın yerden kolay squata girsene 90 kilo 😄
80 ya da 90 kilo ile bu egzersizi yapabilirim
Leg press değil de serbest ağırlıkla çalışıyorum
Sen işi ilerletmişsin, ben daha yeni birkaç gün önce başladım. O seviyeye çıkamadım 🤧
200 ile bıraktım en son işlerden dolayı spora gidemiyorum şu an da
Kollarım ve ayaklarım inceciktir. 😊Sanırım ben yapsam yapsam 5-10 kilo yaparım. 😊
Hareketi bilmiyorum. Spor ile aram yok ama yakın zamanda kendisi ile tanışacağım
Saymiyom da vardır 300 kg kolay hareket ya makina dan makinaya değişir tabi
Dün 60 kiloyla yaptım ama yeni yeni ağırlık koyuyorum diye sonrakine 70 yapıcam
Kendi kilomun çok üzerine çıkmadan yaparım. Genelde 65
Sporu bırakalı baya oldu da, en son vücut ağırlığı olarak 63kg iken, 220 kg gördüm. Peheyy gidi günler ALŞKLSADFGASDF
awq soru 1 yıllık kim hortlattı bunu mk ASLKJHJFKLDF
Ve artık en yüksek rekorum 140 kg skxkk
Ooo soru senin miydi kız ben yeni farkettim MXZZBSNBSSB
Helal helall, birakmaman aynı disiplinle devam etmen taktire şayan keenkss
Bass amugagoyuğm JXBNXBZNBSS
Son sözü sen, "Hadi hanımlar spora gidekk" diye yorumlayabilirsin keenks dkxbxbdsshsjs
Sen kimsin ya böyle değişik bir stilin var kdkdkd
https://www.youtube.com/shorts/qdRPYGAPBlM
Pıtı pıtı pıtııı AlkjHSFASDJKHFASD
Sen kimsin keenks böyle değişik soruların varr ALKJLKJDSFDSA
240 basıyorum leg press daha fazlasını zorlamadım zorlasam çıkar ama gereksiz, back squat yapıyorum daha çok fazla ağırlık olarak 170 falan
Bu tarz işler yok uzak Doğu sporcusuyuz
En son 80 kg da kalmıştım. Daha üstüne zorlamadım. Daha çok esnetme ile ilgileniyorum.
Hayatımda 6 kere yaptım leg press. Daha dün 240 kg... Düzenli bir çalışma ile 300 kg a çıkarım diye düşünüyorum.
Helal olsun
80-90 kg genelde
100 kg Cok iyi peki Kaç şınav çekebilirsin?
En son 190 kilo ile yapıyordum
150 200 bandında gidiyorum
, leg preste dünyayı bile basarım
140 kilo belki ergenlikte basmıştım
Bir kadın için beya iyi
Leg pres pek kasmadım, back squat 140
7 ton. Ben aslen T-rex im de
400kg isteyene ispatlarim :)
Bende alet yok ya olsaydı yapardım.
Yapmıyorum.. 😃😃
120-130 kg çalışıyorum
Vücut ağırlığımla. 80 kiloyum
değişiyor. 90- 100 arası
Bugün bacak günüm deneyeceğim 😃
yuh supersin 90 kg ne saka mi
Ayak kasların gelişirse daha fazlasını bile basarsın. Bu rakam az bile.
Elhamdülillah 290-320 bandında yaparım.
200 kg yapıyorum şimdilik
Yapmıyorum
Bilmem ki kaç ile yapabılırım?
ben spor salonunda değil tırla yapıyorum
Yapmıyorum şimdilik
130.
300 350 arası
150 kg
300 yapmıştım en son
Hiç saymadım
40 ben