Ey fitness sporcuları. Ben bar ile başlamıştım 20 kg oldugunu söylemişlerdi şimdi 5 5 takıyorum 6 ay oldu baslayalı.
Sizler kac kilodan kaç kiloya geldiniz aslında sorum bu 🙂
Ey fitness sporcuları. Ben bar ile başlamıştım 20 kg oldugunu söylemişlerdi şimdi 5 5 takıyorum 6 ay oldu baslayalı.
Sizler kac kilodan kaç kiloya geldiniz aslında sorum bu 🙂
İlk set 80kg, 2. Set 100 kg 3 ve 4. Setlerde 120kg basıyorum ne çıkarsa. Bar dahil ama bu kiloya.
Cevap
8Cevap
Gunaydin
Eskileri hatirlatan soru 😂
Tebrikler guzel ilerleme gostermissin, kiloyu abartmadan tekrar sayisini cogaltmaya calis.
Senin gibi bende bar ile baslamistim simdi (bar dahil) 120 kilo ile 4 tekrar cikarip dropsett yapiyorum
Herkes tabiki 5 kg dan başladı. Uzun ara vermeme rağmen şuanlık 40x40+20 bar desek 100 Kg şuanlık
Herkes değil ben orta bar ile baslamıstım o da 10 kg falan sanırım 😂
Bass 😂
2 yıldır yapmıyorum. En son yaptığımda 35 35'e kadar takiyordum desteksiz. şu an yapsam 20 20 takarım. 2 ay sonra da 40 40 takarım.
Niye biraktın ki
Korona baslayinca salonlar kapandı. Sonrasında artan enflasyon sebebiyle her şeyin fiyatı arttı. Salon fiyatları hatsafhada. şu an salona yazilsam bile yaptığım spor boşa gider çünkü vücudu beslemek lazım ve sadece beslenmeye nerden baksan 5 bin TL ayirmak lazım. Muhtemelen ancak seneye yurt dışına gittiğimde başlarım spora.
sen kaç kiloysan o kadar takıyorm
Göbegini topla cukun gorunmuyo
agzndan cıkarırsan görürsn
Cok eziksin
Boş çalışıyorum ben 😅
Benim de öyleydi ilk hatta büyük bar da zor geliyodu yavas yavas artıyo 😂
100 kg basıyom
Helall
230 kgda deadlift yaptım
100 kilo
65 maks
50, kg